Home » , » Σε υπογλώσσια καταφεύγει όλο όλο το γνωστό δημοσιοκαφρικό κυβερνητικό προπαγανδιστικό επιτελείο

Σε υπογλώσσια καταφεύγει όλο όλο το γνωστό δημοσιοκαφρικό κυβερνητικό προπαγανδιστικό επιτελείο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 | 8:58 μ.μ.

Καλά πήγε κι αυτό. Και εννοούμε την είδηση που υπάρχει σε όλες τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες για το εκκωφαντικό "χαστούκι" που εισέπραξε το κυβερνητικό οικονομικό επιτελείο. Αυτή η εξέλιξη έχει άμεση σχέση με τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα των υποκλοπών και τις παραιτήσεις τόσο του Γρηγόρη Δημητριάδη όσο και του Διοικητή της ΕΥΠ.

Οπως αναφέρει η ειδησεογραφία κόπηκε η δεύτερη δόση από τα χρήματα του ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης που ήταν προγραμματισμένη να εκταμιευτεί στα τέλη Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πηγές από τις Βρυξέλλες είχε δοθεί προθεσμία μέχρι τα τέλη Αυγούστου να απαντήσει η ελληνική κυβέρνηση για την επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η ΕΕ με προτεραιότητα τις μεταρρυθμίσεις στο Κράτος Δικαίου κάτι που δεν έκανε και προέκυψε αυτό το αποτέλεσμα.

Τελικά με τα απανωτά χαστούκια που δέχεται η "επιτελική" κυβέρνηση των "αρίστων" θα αναγκάσουν Πρετεντέρηδες, Πορτοσάλτες, Κουρτάκηδες και όλο το γνωστό δημοσιοκαφρικό κυβερνητικό προπαγανδιστικό επιτελείο να καταφύγουν σε ... υπογλώσσια. Οση προσπάθεια και να καταβάλλουν, όλο το "ταλέντο" τους να ξεδιπλώσουν για πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, αυτή την φορά δεν υπάρχουν περιθώρια να παρουσιάσουν το μαύρο άσπρο.  (Τι λούκια έχει να περάσει πάλι και ο επαγγελματίας ψεύτης, κυβερνητικός εκπρόσωπος 😜 )

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger