Home » , » Τόσο ασήμαντο είναι για κάποιους το ότι η ΓΑΔΑ καταγγέλλετε σαν άντρο βασανιστών;

Τόσο ασήμαντο είναι για κάποιους το ότι η ΓΑΔΑ καταγγέλλετε σαν άντρο βασανιστών;

Από giorgis , Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 | 5:52 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Θα μπορούσε το παρακάτω κειμενάκι να θεωρηθεί ένα παραπολιτικό σχόλιο. Κατά την άποψη μου όμως, είναι εικόνα μια ζοφερής κατάστασης, από όποια πλευρά και να το δει κανένας. 

Να κάνω φραγκοδίφραγκα τι θέλω να πω. Από χτες το μεσημέρι κυκλοφορεί μια Κυριακάτικη εφημερίδα, το Documeντο, που στην ύλη της συμπεριλαμβάνει μια συγκλονιστική συνέντευξη, ενός νεαρού, του Ομηρου Μ., ο οποίος περιγράφει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες τα απίστευτα βασανιστήρια που υπέστη, από δημοσίους υπαλλήλους, αστυνομικούς, στο κτήριο που στεγάζεται η ΓΑΔΑ. 

Το ανατριχιαστικό δημοσίευμα που δείχνει την ποιότητα της ελληνικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, δεν αναπαράγεται από κανένα ΜΜΕ.
Ο λαλίστατος υπουργός Προπο δεν αισθάνεται την ανάγκη να κάνει την παραμικρή δήλωση.
Στην ιστοσελίδα της αστυνομίας δεν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση.
Σε όλες τις αντιπολιτευόμενες ιστοσελίδες -τουλάχιστον όσες είδα- δεν υπάρχει η παραμικρή προβολή του θέματος. 

Εντάξει, να δεχθώ ότι αυτό ήταν αναμενόμενο για τα συστημικά ΜΜΕ. (Για τα κριτήρια με τα οποία αξιολογούν το πότε μια είδηση πρέπει να θαφτεί ή να δημοσιευτεί έχουμε γράψει πολλές φορές). Εξυπακούεται ότι σε τέτοιες περιπτώσεις που καταγγέλλονται δημόσια κακουργήματα με δράστες μπάτσους οι "λειτουργοί της Θέμιδας" χάνουν την ακοή τους. 
Εννοείτε επίσης ότι για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τέτοια θέματα δεν προσφέρονται για να τα κάνει κεντρικά ζητήματα.

Το ΚΚΕ και το ΜΕΡΑ25 όμως γιατί το ξεπέρασαν αδιάφορα;
Οι δικοί μας αντικαπιταλιστικοί ιστότοποι γιατί το θεώρησαν ασήμαντο και όπως είδα σε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο μόνο εμείς το προβάλλαμε

Τουλάχιστον εγώ σ' αυτά τα ερωτήματα δεν έχω απάντηση

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger