Home » , » Τι διαφορετικό θα έκανε ένα δικτατορικό καθεστώς; (Και χαρά ο Πρετεντεράκος!)

Τι διαφορετικό θα έκανε ένα δικτατορικό καθεστώς; (Και χαρά ο Πρετεντεράκος!)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 | 8:52 μ.μ.


Αφού έβαλαν μπροστά την φάμπρικά για στησίματος θεσμοθετημένου μηχανισμού λογοκρισίας και μάλιστα με την συναίνεση της πλειοψηφίας του Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ, (Ν.Δ - ΣΥΡΙΖΑ), η αδίστακτη κυβέρνηση των "αρίστων", προχωράει στο επόμενο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. 

Οπως ενημερωνόμαστε από το διαδίκτυο, αύριο η ΕφΣυν αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει νέο νομοθέτημα για να φιμώσει όσες φωνές θεωρεί ότι της δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα, στην εικονική πραγματικότητα που θέλει να παρουσιάσει και πρώτα τον "προφήτη" μας. 

Θυμάστε προεκλογικά όταν "Ο παπαγάλος και σεξιστής και με ονοματεπώνυμο  Γιάννης Πρετεντέρης" -αυτοί δεν είναι δικοί μας χαρακτηρισμοί, αλλά της πρώην προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά-  μας έλεγε ότι με την Ν. Δ κυβέρνηση θα μπει λουκέτο σε μια σειρά ΜΜΕ που δεν γουστάρει; «Από το Μάιο, από το Σεπτέμβρη όλα αυτά θα αλλάξουν. Η Αυγή, η ΕΡΤ, η Εφημερίδα των Συντακτών, η Νέα Σελίδα, ο Ντοκουμέντος… να ζήσουμε να τους θυμόμαστε», είχε πει. 
Για τις εφημερίδες δεν τα κατάφερε, την ΕΡΤ την κατάντησε κυβερνητικό παραμάγαζο, και τώρα προσπαθεί να επιβάλλει καθεστώς λογοκρισίας στον αντιπολιτευόμενο τύπο και να κάνει παρελθόν τα βίντεο που ανεβάζει στο διαδίκτυο ο Χριστόφορος Ζαραλίκος! 

Τι διαφορετικό θα έκανε ένα δικτατορικό καθεστώς;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

8 Οκτωβρίου 2022 στις 7:29 μ.μ.

Δεν θέλω να μου την λέτε Χούντα, τσινάει ο Χαλβατζής

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger