Home » , » Εχουμε μια αστική δικτατορία με κοινοβουλευτικό μανδύα ή ζούμε σε ιδεότυπο καθεστώς Μητσοτάκη;

Εχουμε μια αστική δικτατορία με κοινοβουλευτικό μανδύα ή ζούμε σε ιδεότυπο καθεστώς Μητσοτάκη;

Από giorgis , Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 | 8:44 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Υποθέτω ότι δεν είναι ο μοναδικός στον οποίο κάνουν εντύπωση γεγονότα, τα οποία για δημοσιολόγους κάθε είδους, θεσμικούς φορείς και κυβερνητικούς "αρμοδίους", περνάνε απαρατήρητα.

Να κάνω κέρματα τι εννοώ.

➤ Σήμερα αποκαλυπτικό δημοσίευμα της "ΕφΣυν" προσθέτει και άλλες πινελιές στα όσα ήδη έχουν δημοσιευτεί -και δεν έχουν διαψευστεί- για το κακόβουλο λογισμικό Predator, που είχε προμηθευτεί η κυβέρνηση και λειτουργούσαν ασφαλίτες σε χώρο της ΕΥΠ στην Αγία Παρασκευή. Για άλλη μια φορά δηλαδή καταρρίπτονται παταγωδώς οι δηλώσεις του Μητσοτάκη, του κυβερνητικού εκπροσώπου και όλων των νεοδημοκρατικών στελεχών που ισχυρίζονται ότι καμιά κρατική υπηρεσία δεν είχε στην κατοχή της το Predator. Εχουμε δηλαδή ολοφάνερα έναν ψεύτη πρωθυπουργό και αυτό το προσπερνάει όλη η καθεστωτική δημοσιοκαφρίλα.

➤ Τα στοιχεία, μεταξύ αυτών και βίντεο, τα οποία βλέπουν με καταιγιστικό ρυθμό την δημοσιότητα αποδεικνύουν ότι είναι φανταστικό κατασκεύασμα των μπάτσων η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα τη; αστυνομίας, σχετικά με το επεισόδιο που προκάλεσε ο μπάτσος που πυροβόλησε τον 16χρονο στην Θεσσαλονίκη. Κανένας δημοσιολόγος δεν αναδεικνύει τα ψέματα που έχουν πει οι μπάτσοι και την κύρια ευθύνη που έχει ο πολιτικός τους προϊστάμενος Τάκης Θεοδωρικάκος για την παραπλανητικές, εντελώς αστήριχτες ανακοινώσεις τους.

➤ Εμφανίζεται χτες σε τηλεοπτική εκπομπή η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη και καταγγέλλει ότι: "Η εισαγγελική αρχή είναι ένας προστατευτικός βραχίονας που αγαλλιάζει κάθε δολοφονική δράση των αστυνομικών" και δεν κουνιέται φύλο. Η λαλίστατη Ενωση Εισαγγελέων και Δικαστών παθαίνει αφωνία και δεν ψελλίζει την παραμικρή δικαιολογία για τα όσα συγκλονιστικά ακούγονται σε βάρος των "λειτουργών της Θέμιδας".

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι απλό: Εχουμε μια αστική δικτατορία με κοινοβουλευτικό μανδύα ή ζούμε σε ιδεότυπο καθεστώς Μητσοτάκη;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger