Home » » Θοδωρή πεσόντος πας ανήρ ξυλεύεται

Θοδωρή πεσόντος πας ανήρ ξυλεύεται

Από giorgis , Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008 | 12:01 π.μ.


Θοδωρή πεσόντος πας ανήρ ξυλεύεται! Με τα τόσα που ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες λίγο ακόμα και θα μας γίνει συμπαθής ο τέως υπουργός προπαγάνδας με την περιποιημένη κόμη και το τσακίρικο μάτι.
Στο ρόλο (ενός ακόμη) αποδιοπομπαίου τράγου αίρει τις αμαρτίες της αστικής πολιτικής και γίνεται θύμα μιας ακόμη ψευτοκάθαρσης.

Τον αδειάζουν ακόμα και οι συνάδελφοί του στην κυβέρνηση και το κόμμα. Καλά, οι δημοσιοκάφροι που μέχρι τώρα τάιζε τον φτύνουν κατάμουτρα.
Αλλά έπρεπε να ξέρει ο Θόδωρος ότι σ’ αυτό το συνάφι μόνο πουλημένα τομάρια και τυχοδιώκτες συχνάζουν. Όπως ο ίδιος.

Ο Θόδωρας πληρώνει ότι κάπου τα μπέρδεψε. Κοιτούσε τους Πασόκους που ξεκίνησαν από χαμηλά, όπως αυτός, και φτιάχτηκαν με βίλες, κότερα, λογαριασμούς στην Ελβετία και γαμήλιες δεξιώσεις στο «Ριτζ» των Παρισίων. Αυτά έκανε κι ο ίδιος αλλά υπάρχει μια διαφορά.

Δεν είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη, αγόρι μου. Αλλη η πολιτική παράδοση σ’ ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα σαν το ΠΑΣΟΚ και άλλες οι εποχές που φτιάχτηκαν οι Πασόκοι.

Τότε η πολιτική είχε τη σχετική της αυτονομία. Τώρα είναι απλή θεραπαινίδα, διεκπεραιώτρια. Τότε υπήρχε ανάγκη να φτιαχτεί ένας δεύτερος μεγάλος πολιτικός πόλος εξουσίας. Τώρα τέτοια ανάγκη δεν υπάρχει.
Επαιξες και έχασες, λοιπόν, κάτσε τώρα στην ακρούλα σου και κοίταξε πώς θα ξαναβγείς βουλευτής, αφού μέχρι τώρα είσαι διορισμένος εθνοταβατζής. Γιατί έχεις και δόσεις στις τράπεζες να πληρώσεις. (πλάκα κάνουμε φυσικά αφού ξέρουμε ότι την καβάτζα σου την έχεις κάνει).

Τα γράφουμε αυτά για να σου πούμε, Θόδωρε, να αφήσεις τους ψευτοτσαμπουκάδες με τις μηνύσεις και τις αγωγές.
Μην πας γυρεύοντας αρχηγέ.
Τουμπεκιάσου σ’ αυτά που καβάτζωσες όλα αυτά τα χρόνια και μην πηγαίνεις γυρεύοντας.

Εχεις ακόμα αρκετούς σκελετούς στο ντουλάπι σου και δεν θα ήθελες να βγούν…
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger