Home » , , » Εγκλημα με τιμωρία;

Εγκλημα με τιμωρία;

Από giorgis , Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009 | 12:39 μ.μ.

Πριν λίγο καιρό, οι μπάτσοι του Τμήματος Ασφαλείας του Ελληνικού είχαν συλλάβει ένα Αφγανό μετανάστη, τον Najib, και τον έριξαν σε ένα μπουντρούμι στο χοιροστάσιο τους επειδή δεν είχε χαρτιά.

Το πρωί της 15ης Φλεβάρη, ο κρατούμενος ζήτησε να πάει τουαλέτα αλλά τελικά βρέθηκε στο ... νεκροτομείο.
Οι μπάτσοι στην αναφορά τους έγραψαν ότι ο Αφγανός μετανάστης «τύλιξε μόνος του την μπλούζα του στον λαιμό του και να στραγγαλίστηκε»!

Τα δυο αδέλφια του μετανάστη, που ζουν κι αυτά στην Ελλάδα ψάχνοντας απεγνωσμένα τον αδελφό τους κατάφεραν μετά μια βδομάδα να εντοπίσουν πού βρίσκεται η σορός του αδερφού τους για να διαπιστώσουν «κοιτάζοντας το πτώμα του μώλωπες-στίγματα σε διάφορα σημεία του σώματος». « Επιχειρήσαμε να φωτογραφίσουμε το άψυχο σώμα του για να έχουμε αποδείξεις ότι υπήρξε θύμα βασανισμών και ενδεχομένως δολοφονικής εις βάρος του ενέργειας, αλλά μας το απαγόρευσαν ρητά, όπως και να έχουμε πρόσβαση στην έκθεση νεκροτομής», συμπληρώνουν.

Είχαν δεδομένο ότι ο αδελφός τους δεν υπήρχε περίπτωση να αυτοκτονήσει γιατί εκτός απ’ το ότι ήταν σαν χαρακτήρας αισιόδοξος ήταν και πολύ θρήσκος και η πίστη τους «απαγορεύει την αυτοκτονία ως μέσο λύτρωσης από τα δεινά».

Στην συνέχεια, απ’ ότι λένε οι ίδιοι: «απευθυνθήκαμε με έγγραφη αναφορά στον εισαγγελέα Υπηρεσίας ο οποίος δεν δέχτηκε να την παραλάβει, χαρακτηρίζοντάς την "τεφτέρι" και λέγοντας ότι τον καλύπτει η διενεργηθείσα νεκροτομή».

Αφού διαπίστωσαν, τα αδέλφια του νεκρού, ότι μπάτσοι «τον αυτοκτόνησαν» τον Najib και οι δικαστές πάνε να θάψουν την δολοφονία του αδελφού τους απευθύνθηκαν στον πρόεδρο της οργάνωσης Δικηγόροι χωρίς Σύνορα, Κώστα Κούτρα.

Πρόκειται όντος για έναν μαχητικό δικηγόρο ο οποίος αντέδρασε άμεσα.
Συνέταξε μήνυση με την οποία ζητούσε άμεσα «εκ νέου νεκροψία και νεκροτομή. Να μας επιτραπεί αυθημερόν να φωτογραφίσουμε το σώμα (πριν επέλθει αλλοίωση), να μας χορηγηθούν επίσημα αντίγραφα όλων των εγγράφων που τον αφορούν και πιστοποιούν τα "αίτια" θανάτου».

Τα στοιχεία που προσκόμισε στην μήνυση του ο δικηγόρος ήταν τόσο καταλυτικά που έδειχναν ξεκάθαρα ότι τον μετανάστη τον «αυτοκτόνησαν» οι μπάτσοι ώστε αναγκαστικά ο εισαγγελέας έκανε δεκτό το αίτημά του για εκταφή του νεαρού και νέα νεκροψία- νεκροτομή, παρουσία τεχνικού συμβούλου της οικογένειας προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες θανάτου του Najib.

Ας ελπίσουμε ότι επιτέλους κάποιοι δολοφόνοι μπάτσοι θα υποστούν τις συνέπειες των εγκληματικών ενεργειών τους, αν το .. βλέπουμε χλωμό.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger