Home » » Η παρέμβαση των bloggers στην πολιτική και κοινωνική ζωή μας

Η παρέμβαση των bloggers στην πολιτική και κοινωνική ζωή μας

Από giorgis , Σάββατο 11 Απριλίου 2009 | 11:53 π.μ.

Η παρέμβαση των blogs στην πολιτική ζωή είναι όσο πάει και πιο εμφανής.
Κι αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Απέκτησε φωνή –έστω και σε κάποιο βαθμό, για να μην υπερβάλουμε- δημόσια παρέμβαση και ο απλώς πολίτης και η γνώμη του δεν περνάει αδιάφορη, όπως στο παρελθόν από πολιτικάντηδες και πολιτικά κόμματα.

Μετά τις αστειότητες που είπε στην βουλή ο Καραμανλής –ότι τα blogs συντονίζουν τις ενέργειες των κουκουλοφόρων, σήμερα βλέπουμε σε δυο ημερήσιες εφημερίδες αναφορές σχετικά με τις τοποθετήσεις που έχουν κάνει μπλογκ.

Η πρώτη αναφορά είναι από τον «Ριζοσπάστη» -και είναι εντυπωσιακό το όργανο της Κ.Ε του ΚΚΕ να αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει σε ένα blogs- κατηγορώντας το press.gr για «προβοκατόρικη αντιΚΚΕ αναφορά».
Η επίθεση του «Ριζοσπάστη» είχε αφορμή ανάρτηση του μπλογκ το οποίο σχολίαζε την στάση της εκπροσώπου του ΚΚΕ στην επιτροπή προανακριτικής εξέτασης που διερευνά την υπόθεση Παυλίδη.

Η δεύτερη αναφορά που συναντήσαμε είναι στην ηλεκτρονική έκδοση της «Ελευθεροτυπίας» όπου παραθέτονται αποσπάσματα από δημοσιεύματα των blogs σχετικά με το τραγικό περιστατικό του Ρέντη.

Η απήχηση που έχουν τα blogs αναγκάζουν τα παραδοσιακά ΜΜΕ να μην στέκονται αδιάφορα στον νέο δρόμο ενημέρωσης που άνοιξαν οι bloggers.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

12 Απριλίου 2009 στις 7:15 μ.μ.

Την πάσαν ελπίδα μου.......

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger