Home » » Τι "ξεχνάει" ο Β. Πολύδωρας

Τι "ξεχνάει" ο Β. Πολύδωρας

Από giorgis , Τρίτη 14 Ιουλίου 2009 | 2:27 π.μ.

Όταν η Ν.Δ ήταν στην αντιπολίτευση στον Β. Πολύδωρα είχε ανατεθεί ο ρόλος του συντονιστή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Ν.Δ.

Πύρινες ήταν οι ανακοινώσεις που υπέγραφε τότε ο Β. Πολύδωρας, στηλιτεύοντας την κατάσταση που επικρατούσε στα φυλακές τις οποίες μάλιστα χαρακτήριζε «παραθεριστήρια των κακοποιών» τονίζοντας ταυτόχρονα: «Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ως εδώ. Φτάνει πια... Η διάλυση, η σήψη, η διαφθορά, το βασίλειο των κυκλωμάτων αποτελούν το σωφρονιστικό σύστημα των κυβερνήσεων Σημίτη».

Την ίδια εποχή –το1992- ο Β. Πολύδωρας σε ομιλία του στην βουλή εξαπέλυε τους μύδρους του στον «πασόκο» αρχιφύλακα Α. Αραβαντινό λέγοντας ότι: «Δεν είναι ανεκτό, σαν διοικητικός μηχανισμός, αυτό το πράγμα. Και να μου λέτε ότι, ξέρεις, εδώ έχουμε έναν πραγματικό φύλακα - άγγελο, ο οποίος τροχονομεί τις δολοφονίες, τις αυτοκτονίες, τα ατυχήματα, τους απαγχονισμούς. Ε, όχι».

Από τότε κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι. Απ’ όσα αποκαλύπτονται τις τελευταίες μέρες η κατάσταση στις φυλακές δείχνει να παραμένει ίδια και χειρότερη μ αυτή που περιέγραφε ο Πολύδωρας.
Ο Βύρωνας όμως σήμερα έχει καταπιεί την γλώσσα του. Ενώ παράλληλα ο πρώην υπουργός της Ν.Δ ξέχασε όσα απέδιδε στον Αραβαντινό και τώρα αρκείται να παρακολουθεί τον ανθρωποφύλακα στο ρόλο που ανέλαβε με τις ευλογίες της γαλάζιας κυβέρνησης αυτή την φορά.
Γιατί είναι φανερό ότι στον Αραβαντινό έχει ανατεθεί απ’ την κυβέρνηση, με τις παρεμβάσεις του στα ΜΜΕ να προσπαθήσει να εξωραΐσει τα όσα συμβαίνουν στα σύγχρονα Νταχάου των ελληνικών φυλακών.

Υ.Γ. Για να μην υπάρξει καμιά παρανόηση διευκρινίζουμε ότι τα λεγόμενα σωφρονιστικά ιδρύματα τα θεωρούμε κολαστήρια για τους έγκλειστους μικροπαραβάτες, ενώ όσοι κρατούμενοι διαθέτουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια ελάχιστα πράγματα στερούνται εκεί μέσα.

Υ.Γ 2 Μήπως ξέρετε, άλλωστε κανέναν δημόσιο υπάλληλο που να έχει την καριέρα του Αραβαντινού; Ο τύπος κατηγορήθηκε για ένα σωρό υποθέσεις, προφυλακίστηκε, αποφυλακίστηκε υπό όρους τους οποίους παραβίασε, προφυλακίστηκε ξανά για να αποφυλακιστεί και να βρεθεί τελικά ξανά το μεγάλο αφεντικό στις φυλακές Κορυδαλλού. Εδώ ολόκληρος πρώην υπουργός δικαιοσύνης, ο Κουβελάκης τον είχε κατηγορήσει για συμμετοχή σε παράνομα κυκλώματα και αντί να τιμωρηθεί ο ανθρωποφύλακας έχασε την θέση του ο υπουργός.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
14 Ιουλίου 2009 στις 5:18 μ.μ.

blog.foolmountain.com


www.7hacker.com

z999hu.cn

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger