Home » » Το τυρί και η φάκα

Το τυρί και η φάκα

Από giorgis , Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009 | 3:39 μ.μ.

«Απ’ την περασμένη άνοιξη ο τεχνολογικός εξοπλισμός της ΕΥΠ εμπλουτίστηκε με ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα.
System L.I. Sieburg λέγετε, και με το οποίο οι ΚΥΠΑτζήδες μπορούν να υποκλέπτουν ταυτόχρονα 3.000 τηλεφωνικές συνομιλίες, SMS, MMS και φυσικά e-mails και fax.

Σύμφωνα μ’ αυτά που φημολογούνται αν έρθουν στην επιφάνεια πώς διαχειρίζονται ορισμένοι Κυπατζήδες τα προϊόντα υποκλοπής, το αλήστου μνήμης δίδυμο Γρυλάκη – Μαυρίκη, της κυβέρνησης Μηρσοτάκη μπροστά τους θα μοιάζουν Αρσακειάδες».
Αυτά γράφαμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας. Ε. ήρθε ο καιρός αυτό το μηχάνημα των καλόπαιδων Κυπατζήδων να νομιμοποιηθεί στα μάτια της λεγόμενης «κοινής γνώμης».
Απ’ ότι γράφουν και λένε τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της ασφάλειας χάρη σ’ αυτό το «θαυματουργό μηχάνημα» παρακολουθήθηκαν τα κινητά τηλέφωνα φυλακισμένων και εξαρθρώθηκε μια οργάνωση ποινικών.

Διάλεξε, δηλαδή η κυβέρνηση το κατάλληλο τάιμινγκ για να μας πει ότι παρακολουθούνται και τα κινητά μας τηλέφωνα –δεν ήταν κάτι που δεν το γνωρίζαμε- χωρίς να προκληθεί καμιά αντίδραση.

Μπορεί κάποιος να μας εγγυηθεί ότι τα κινητά τηλέφωνα που παρακολουθούνται από τους ασφαλίτες αφορούν μόνο πρόσωπα που εικάζουν ότι έχουν σχέση με το ποινικό έγκλημα;

Εμείς είμαστε σίγουροι ότι παρακολουθούνται από τους ασφαλίτες και κινητά τηλέφωνα ατόμων που δεν έχουν καμιά σχέση με ποινικές ιστορίες. Όπως και να έχει το ζήτημα το θέμα είναι ότι η γραμμή της κυβέρνησης ότι «χάρη στην παρακολούθηση των κινητών τηλεφώνων, συλλάβαμε μια συμμορία κακοποιών» το «θαυματουργό μηχάνημα» της ασφάλειας που έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί ταυτόχρονα χιλιάδες τηλεφωνικές συνομιλίες, SMS, MMS και φυσικά e-mails και fax μπήκε ανώδυνα και αδιαμαρτύρητα στην ζωή μας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger