Home » , » Ετσι για να θυμόμαστε

Ετσι για να θυμόμαστε

Από giorgis , Σάββατο 29 Αυγούστου 2009 | 10:14 μ.μ.

«Εφυγαν οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ και ήρθαν οι λήσταρχοι της Νέας Δημοκρατίας», γράφει το σύνθημα σε τοίχο στο Περιστέρι.

Το θυμηθήκαμε βλέποντας το σημερινό πρωτοσέλιδο του «Πρώτου Θέματος».
Βρήκαμε λοιπόν ευκαιρία να επαναφέρουμε ένα θέμα που έχει να κάνει με την θητεία του Ακη Τσοχατζόπουλου στο υπουργείο Αμυνας.

Για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ όπως και για τον έμπιστο του πρώην γενικός διευθυντή εξοπλισμών Iω. Σμπώκο έχουν γραφτεί αρκετά και ακουστεί ακόμα περισσότερα.
Εχουν να κάνουν βασικά με την προμήθεια των ρωσικών αντιπυραυλικών συστημάτων TOR M-1και τις τεράστιες μίζες που υπήρξαν.
Κάποια στιγμή πήγαν να βγουν στον αφρό (κύρια απ’ την κόντρα που προέκυψε στην πορεία μεταξύ Σμπώκου-Τσοχατζόπουλου) κάποιες λαμογιές αλλά αμέσως, ως συνήθως μπήκε ταφόπλακα και σ’ αυτή την υπόθεση.

Ο μόνος που την πλήρωσε κάπως ήταν ο Σμπώκος όταν ο Χρυσοχοϊδης τον έκοψε από τις λίστες του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι ευθύνεται για «ατασθαλίες» με τις πολεμικές προμήθειες, αλλά κι αυτή την ιστορία την έχει φάει το σκοτάδι.

Από τότε και ενώ ο Σμπώκος έχει εξαφανιστεί από την πιάτσα ο Τσοχατζόπουλος εξακολουθεί να προκαλεί με την συμπεριφορά του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο «αυτοκρατορικός» γάμος που έκανε στο Παρίσι και η δεξίωση που ακολούθησε στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Four Seasons.

Ηταν μάλιστα τόσο προκλητική η επίδειξη πλούτου που έκανε ο Τσοχατζόπουλος που σχολιάστηκε καυστικά και από φιλοπασοκικά έντυπα.

Η δεξιός φυσικά Τράγκας βρήκε την ευκαιρία να αφήσει τα αιχμηρά του υπονοούμενα από την φυλλάδα του:
"Ο χλιδάτος γάμος του τέως υπουργού και πρωτοκλασάτου στελέχους του ΠΑΣΟΚ Ακη Τσοχατζόπουλου με την εκλεκτή της καρδιάς του Βίκυ Σταμάτη προκαλεί τα εύλογα ερωτήματα της κοινής γνώμης. Πώς ένας πολιτικός, με μόνο τον μισθό που παίρνει, μπορεί και δαπανά χιλιάδες ευρώ για να κάνει μια δεξίωση σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο των Παρισίων, η οποία θα ταίριαζε μόνο σε μεγιστάνες του πλούτου;", έγραφε στην «Χώρα» στις 12/7/2004.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger