Home » » Πέρα από τον κιτρινισμό

Πέρα από τον κιτρινισμό

Από giorgis , Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009 | 10:49 μ.μ.

Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή η φυλλάδα των Μπόμπολα-Αναστασιάδη αφιερώνει ένα δισέλιδο της στην επιλογή του υφυπουργού Μπάτσων και Καταστολής, Σπύρου Βούγια, να προσλάβει «ειδική σύμβουλο» του σε ζητήματα μετανάστευσης την κυρία Αλ Σάλεχ.

Η εφημερίδα, στο ρεπορτάζ της σημειώνει ότι μετά την αρχική της δημοσίευση υπήρξε «πανικός στο Ιντερνέτ» και ότι «ξέσπασε κυριολεκτικά ένας πόλεμος στο διαδίκτυο με κεντρικό πρόσωπο την κυρία Αλ Σάλεχ».

Εμείς κάτι τέτοιο δεν το έχουμε αντιληφθεί, αλλά επειδή είχαμε κάνει μια σκωπτική ανάρτηση γ’ αυτό το θέμα, παραθέτουμε ένα σχετικό άρθρο από την εφημερίδα «Κόντρα» που τοποθετεί το θέμα στις σωστές του διαστάσεις (κατά την δική μας άποψη):


Πέρα από τον κιτρινισμό

"Γιατί ουδείς αισθάνθηκε την ανάγκη να διαμαρτυρηθεί, όταν δημοσιεύτηκαν οι γυμνές φωτογραφίες της Γκερέκου από την εποχή που έκανε το μοντέλο στο Playboy, αλλά ξεσηκώθηκαν να υπερασπιστούν την Αφροδίτη αλ-Σάλεχ μόλις δημοσιεύτηκαν δικές της γυμνές (και πιο προκλητικές) φωτογραφίες από την εποχή που έκανε το μοντέλο στο Penthouse;
Ηταν αυτές οι φωτογραφίες «από τη θητεία της ως ηθοποιού οκτώ χρόνια πριν», όπως έγραψε η Τασία Χριστοδουλοπούλου στην «Αυγή» (24.11.09) ή ήταν φωτογραφίες για ανδρικό ηδονοβλεπτικό κοινό, στο πλαίσιο της σοφτ πορνοβιομηχανίας;

Αν η κ. Σάλεχ έχει κάνει άλλες επιλογές στη ζωή της μετέπειτα, καλό θα ήταν να εξηγούνταν καθαρά και όχι να υπεκφεύγει με εξυπνάδες σαν αυτή που έγραψε στο blog της: «Επιτέλους έγινα πρωτοσέλιδο!!! (έστω με δέκα χρόνια καθυστέρηση)». Δε γίνεται να 'χει πάντα δίκιο κάποιος.

Ομως, η κιτρινιά του «Πρώτου Θέματος» βοήθησε την κ. Σάλεχ και τους υποστηρικτές της να ξεφύγουν από την ουσία του θέματος, που δεν είναι η παλιά θητεία της «κουνελάκι» του Penthouse, αλλά η νέα θητεία της στο πλευρό του υφυπουργού Μπάτσων και Καταστολής Σ. Βούγια, ως σύμβουλος για θέματα «μη νόμιμα εισερχομένων μεταναστών και όχι λαθρομετανάστευσης», όπως επίσης έγραψε στο blog της.

Η Τ. Χριστοδουλοπούλου έγραψε στο προαναφερθέν άρθρο της στην «Αυγή»: «Οταν με ενημέρωσε πως θα γίνει σύμβουλος στον υφυπουργό Σπύρο Βούγια, ήμουν σίγουρη ότι ήθελε να δοκιμάσει την αποτελεσματικότητα της δράσης της σε ένα άλλο πόστο. Ετσι θεώρησα ότι η πρόσληψη της εγγράφεται στα συν του ΠΑΣΟΚ»!!!

Το τελευταίο που θα μπορούσε να κατηγορήσει κανείς την Τ Χ. είναι ότι είναι πoλιτικά αφελής. Γιατί, λοπτόν, κατασκεύασε ένα ολόκληρο σενάριο, σύμφωνα με το οποίο κάποιοι σκοτεινοί μηχανισμοί θέλουν να συντρίψουν τη θετική πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ;
Γιατί εμείς άλλα πράγματα είδαμε, από τη στιγμή που πληροφορηθήκαμε τα σχετικά με την κ. Σάλεχ.

Η κ. Σάλεχ έκρυψε το γεγονός ότι προσλήφθηκε ως σύμβουλος του Βούγια.
Μόλις αυτό δημοσιοποιήθηκε, έγραψε στο blog της: «Για να μην τα μαθαίνετε απο άλλα blog: Πράγματι αποδέχθηκα την πρόταση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Βούγια ως ειδική σύμβουλος σε ζητήματα μετανάστευσης. Δουλεύω ήδη ένα μήνα».

Το γεγονός, όμως, είναι ότι αυτό ήρθε κατόπιν εορτής, όταν ο κόσμος το είχε ήδη τούμπανο.

Στη διάρκεια αυτού του μήνα, που η κ. Σάλεχ δούλευε αθόρυβα ως σύμβουλος στο υπουργείο Μπάτσων και Καταστολής πρόλαβε να γράψει στο blog της: ένα κειμενάκι που επαινούσε και το Τρίτο Παγκόσμιο Φόρουμ για τη Μετανάστευση και το Αντι-Φόρουμ!
Και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ, δηλαδή.
Ενα μεγαλύτερο κείμενο, στο οποίο καταδικάζει την «τρομοκρατία» και προσπαθεί να την αποσυνδέσει από την εξέγερση του Δεκέμβρη. Οι «τρομοκράτες» είναι κάπηλοι και εκμεταλλευτές της εξέγερσης, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι παρά δολοφόνοι που έχουν στοχοποιήσει όλη την κοινωνία η οποία οφείλει να αντιδράσει, διότι «ο πραγματικός στόχος αυτών των "τρομοκρατικών" ομάδων δεν είναι άλλος από την περιστολή της ελευθερίας της σκέψης και του λόγου»!

Τέλος, πρόλαβε να γράψει και ένα μεγάλο άρθρο, επετειακό για την 28η Οκτώβρη, με τίτλο «Το Νέο ΟΧΙ ενάντια στον νέο - φασισμό της τρομοκρατίας»!!!
Ειδικά το τελευταίο αξίζει να μπείτε στο blog της να το διαβάσετε.
Θα αναγνωρίσετε τον... Χρυσοχόϊδη.

Η κ. Σάλεχ εκτελεί διατεταγμένη αποστολή. Οι προθέσεις της δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Εχει αυτοτοποθετηθεί στην πλευρά εκείνων που διεξάγουν τον αγώνα του κράτους για την απαξίωση του φαινόμενου της ένοπλης επαναστατικής βίας, σύμφωνα με την αμερικανο-βρετανική στρατηγική".

Υ.Γ Η έμφαση σε κάποια σημεία του άρθρου της "Κόντρας" δική μας, ενώ οι φωτογραφίες είναι από το "Πρώτο Θέμα".
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

30 Νοεμβρίου 2009 στις 1:39 π.μ.

Έχουμε τρελαθεί ρε ούπστη μου. Θα ξυπνήσουμε ένα φριχτό πρωί -ναι, ακόμα πιο φριχτό από τα τωρινά- και με τρόμο θα διαπιστώσουμε ότι δεν έχει μείνει πια τίποτε όρθιο!

30 Νοεμβρίου 2009 στις 2:25 π.μ.

Αλήθεια οι φωτογραφίες πού κολλάνε με το υπόλοιπο άρθρο; σημασία έχει η πολιτική τοποθέτηση της κυρίας ή το περιεχόμενο των φωτογραφιών; προσωπικά δεν βλέπω κάποια συσχέτιση μεταξύ των δυο.

Κάποιος λοιπόν θα πρέπει να κρίνεται με βάση το περιεχόμενο και όχι με το οποιοδήποτε "περιτύλιγμα". Η κριτική στις θέσεις της, όπως την παρουσιάζετε είναι όχι μόνο θεμιτή αλλά και απαραίτητη για να μην τρώμε τον παπά του εκσυγχρονιστικού μΠΑτΣΟΚ. Τα υπόλοιπα αποτελούν απλά σεξισμό...

23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:08 π.μ.

Νεο-ναζί φαλλοκράτες με αριστερό περιτύλιγμα -
ντροπή σας!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger