Home » » Και κερατάς και δαρμένος

Και κερατάς και δαρμένος

Από giorgis , Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009 | 1:27 μ.μ.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ο άγρια φορολογούμενος λαός μας πλήρωνε κάθε χρόνο πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ για να συμμετέχει με τις ένοπλες δυνάμεις της στις τυχοδιωκτικές ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις του ΝΑΤΟ σε μια σειρά περιοχές του πλανήτη.

Σήμερα, από δημοσιεύματα, μαθαίνουμε ότι το ποσό αυτό θα αυξηθεί με άλλα 65 εκατ. ευρώ με την αποστολή και άλλων ελληνικών στρατευμάτων που θα στελεχώσουν τις Νατοϊκές δυνάμεις κατοχής στο Αφγανιστάν.

Να προσθέσουμε και ένα σημερινό δημοσίευμα του Δ. Δανίκα στα σημερινά «Νέα» για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα:

«Υπάρχει κάτι που ξεχνάμε γιατί το θεωρούμε δεδομένο και φυσικό. Το βαρύ, δυσβάστακτο τίμημα για τον αμυντικό εξοπλισμό. Η Ψωροκώσταινα μέσα στις τρεις παγκόσμιες πρωταθλήτριες στην καταβολή αίματος από τα σαγόνια των πολεμικών βιομηχανιών. Επομένως, αφού ακόμα και μια Μεγάλη Βρετανία με ένα δυσθεώρητο έλλειμμα της τάξεως του 15%, γιατί η μικρή Ελλάς με έναν τόσο θηριώδη πολεμικό εξοπλισμό να θεωρείται παιδί σπάταλο, απροσάρμοστο και τριτοκοσμικό;

Ένας μόνο τρόπος υπάρχει για να αδειάσουμε τον Αλμούνια τον μικροσκοπικό.
Εντάξει, να συμμορφωθούμε. Από Άγγλους, Γάλλους και Γερμανούς ούτε μισή σφαίρα δεν θα προμηθευτούμε. Αμ και μικροί. Αμ και χωρίς παραγωγή. Αμ και με την τουρκική απειλή. Αμ και με του Αλμούνια την γκιλοτίνα την ευρωπαϊκή.

Και κερατάς και δαρμένος και χειροπόδαρα φυλακισμένος. Να ένα φάσκελο ολότελα ελληνικό!».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger