Home » » Άλλη μια φτιάξη για να μπορούν κάποιοι να εξασφαλίζουν το παντεσπάνι τους

Άλλη μια φτιάξη για να μπορούν κάποιοι να εξασφαλίζουν το παντεσπάνι τους

Από giorgis , Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010 | 4:56 μ.μ.

Δεν έχουμε καμιά διάθεση να σχολιάσουμε αυτά που είπε χτες ο Εφιάλτης της Δημοκρατίας Κ. Μητσοτάκης στο δελτίο ειδήσεων του «Αλτερ».
Αλλωστε δεν είπε και κάτι καινούργιο. Εκανε αβάντα στην κυβέρνηση να υλοποιήσει την καταιγίδα των αντιλαϊκών μέτρων που ετοιμάζει εκτιμώντας ότι «Ο λαός είναι ώριμος, τα ΜΜΕ πιέζουν, η ΝΔ είναι πρόθυμη να βοηθήσει», και πέρα απ’ τις γνωστές μπαρούφες του επανέλαβε τον φόβο της αστικής τάξης, μήπως «δεν μπορέσουμε να ελέγξουμε τα πράγματα. Υπάρχει ο κίνδυνος είναι να προκληθεί κοινωνική αναταραχή».
(Μακάρι και πότε)

Ένα σημείο της συνέντευξης του όμως δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Είναι στο σημείο που σχολιάζοντας την πρόθεση της κυβέρνησης να μειώσει της επιδοτήσεις στα ιδρύματα των πρώην πρωθυπουργών είπε ότι τα «250.000 ευρώ της ετήσιας επιχορήγησης δεν είναι πολλά».
(Σίγουρα για τα ποσά που έχει μάθει να διαχειρίζεται ο ίδιος δεν είναι πολλά. Ρωτήσετε και τον Αλαφούζο).

Αυτά τα «ιδρύματα» πρέπει να είναι μια καλή φάμπρικα για να κονομούν τζάμπα ζεστά λεφτά απ’ τον κρατικό κορβανά, κάποια λαμόγια.

Εχουμε και λέμε: Ιδρυμα Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής, Ίδρυμα Ανδρέα Γ. Παπανδρέου, Πνευματικό Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος, Ίδρυμα Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκη, Ίδρυμα Κωνσταντίνος Σημίτης. (πιθανόν να μας ξεφεύγει κανένα).

Και όλα αυτά τα μαγαζιά τα πληρώνει ο ελληνικός λαός για την «αξιοποίηση του αρχειακού τους υλικού, και την έρευνα», υποτίθεται.

Άλλη μια φτιάξη για να μπορούν κάποιοι να εξασφαλίζουν το παντεσπάνι τους εις υγείαν του κορόιδου φορολογούμενου λαού.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger