Home » , » «Σοσιαλιστική» κυβέρνηση να σου τύχει!

«Σοσιαλιστική» κυβέρνηση να σου τύχει!

Από giorgis , Τετάρτη 7 Απριλίου 2010 | 4:29 μ.μ.

Την στιγμή που ο μέσος εργαζόμενος κόβει και τα εντελώς απαραίτητα για να μπορέσει να επιβιώσει το πρόβλημα της κυβέρνησης είναι ότι οι τράπεζες παρουσίασαν «μειωμένη κερδοφορία».
Γι’ αυτό και όπως μας πληροφορεί το Mega «για να ενισχυθεί η ρευστότητα στις τράπεζες» η κυβέρνηση χαρίζει στους τραπεζίτες 17 δις ευρώ –από το αρχικό πακέτο των 28 δισ-.

«Οι τράπεζες δεν έχουν πρόβλημα αλλά πρέπει να τις βοηθήσουμε να σταθούν με περισσότερη σιγουριά στα πόδια τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Παπακωνσταντίνου μετά την συνάντηση που είχε με τον Προβόπουλο.

Ας μην ξεχνάμε ότι οι τραπεζίτες είχαν συνολικά μέχρι τα τέλη του 2009 χρησιμοποιήσει κεφαλαιακές ενισχύσεις 11,3 δισ. ευρώ, λεφτά του άγρια φορολογούμενου λαού ενώ τώρα και σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού οικονομίας αποκτούν πρόσβαση και στα υπόλοιπα 17 δισ. ευρώ, καθώς το σχέδιο στήριξης της ρευστότητας των τραπεζών ενεργοποιείται εκ νέου.

«Σοσιαλιστική» κυβέρνηση να σου τύχει!!!! Δίνει πακτωλό χρημάτων στους τραπεζίτες, που η ίδια ομολογεί ότι «δεν έχουν πρόβλημα» και την ίδια στιγμή εξαπολύει καταιγισμό αντιλαϊκών μεταρρυθμίσεων που οδηγούν τεράστιες εργατικές μάζες στην εξαθλίωση!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger