Home » » Λίγη τσίπα ...

Λίγη τσίπα ...

Από giorgis , Τετάρτη 14 Απριλίου 2010 | 3:57 μ.μ.

Αναγκαστηκά –αφού η δικογραφία που βαραίνει τους κατηγορουμένους δόθηκε στην δημοσιότητα- όλες οι φυλλάδες σήμερα αναφέρονται ότι όλος ο «διάλογος μεταξύ τρομοκρατών» για την έκρηξη στα Πατήσια που στοίχισε την ζωή του 15χρονου παιδιού και τον σοβαρό τραυματισμό της αδελφούλας του, ήταν ένα παραμύθι που διοχέτευσαν οι μπάτσοι και το έφαγαν αμάστητο οι δημοσιοκάφροι.
Πανομοιότυπα τα δημοσιεύματα. (Εδώ από το «Εθνος»)

"Δεν υπάρχει ο διάλογος που διέρρεε η ΕΛ.ΑΣ. για την έκρηξη που κόστισε τη ζωή του 15χρονου.
Δεν προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας ο υποτιθέμενος διάλογος μεταξύ των φερόμενων ως μελών του «Επαναστατικού Αγώνα», που διέρρεαν προχτές αστυνομικές πηγές.
Σύμφωνα με την υποτιθέμενη συνομιλία, οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση φέρεται ότι παρακολουθούσαν το 15χρονο αγόρι από το Αφγανιστάν, ενώ περιεργαζόταν την τσάντα με τη βόμβα που εξερράγη το βράδυ της Κυριακής 28 Μαρτίου, στην οδό Ιακωβάτων, στα Πατήσια και το διαμέλισε. Κατά μία εκδοχή μάλιστα, ο ένας, ο οποίος φέρεται και ως αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας, εμφανίζεται να γελάει...
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις περίπου 60 σελίδες με τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες των φερομένων ως μελών του «Επαναστατικού Αγώνα», που έχουν δοθεί μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία της δικογραφίας στους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων, δεν υπάρχει αυτός ο διάλογος".

Επειδή είχαμε αναφερθεί επανειλημμένα στο γεγονός να αφού αυτή η εξέλιξη είναι καταλυτική αποδεικνύοντας ότι δημοσιογράφοι λειτουργούν ως ιμάντες μεταβίβασης των ασφαλίτικων σκοπιμοτήτων αναρωτιόμαστε: Δεν θα έχει την παραμικρή τσίπα να ζητήσει δημόσια συγνώμη κανείς απ’ αυτούς ή θα εξακολουθήσουν την τακτική να τους φτύνουν και να λένε ότι ψιχαλίζει;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger