Home » » Εκεί που μας χρωστούσαν ....

Εκεί που μας χρωστούσαν ....

Από giorgis , Τρίτη 4 Μαΐου 2010 | 4:39 μ.μ.

«Δεν μας χρωστάει κανείς τίποτα. Εμείς χρωστάμε και πρέπει χλωρά και ξερά να πληρώσουμε για τις συσσωρευμένες αμαρτίες δεκαετιών». Σ’ αυτό το συμπέρασμα καταλήγει ο Alexis Παπαχελάς, στην φυλλάδα του εφοπλιστή Αλαφούζου που αρθρογραφεί.

Δεν περιμέναμε φυσικά απ’ αυτόν τον καλαμαρά να έχει άλλη άποψη. (Αν δε κάνουμε λάθος είναι ο μοναδικός έλληνας δημοσιοκάφρος μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ). Ούτε φυσικά θα σχολιάσουμε τα γραφόμενα του.
Την δουλειά του κάνει ο ακριβοπληρωμένος γραφιάς, και τηλεπαρουσιαστής. (Κάπου γράφτηκε ότι ο Παπαγελάς έχει μετοχές ύψους 1.000.000 ευρώ στο συγκρότημα ΜΜΕ του Αλαφούζου. Αληθεύει;).

Αντι στα σχολιασμό, λοιπόν, των απόψεων Παπαχελά, παραθέτουμε αποσπάσματα από περασμένη ανάρτησή μας και τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους.

Η παραπάνω ερώτηση που έχει τεθεί στον Χρυσοχοϊδη προέρχεται από την ομογενειακή εφημερίδα της Αμερικής «Καλάμι»....
Δεν είναι δύσκολο, εξάλλου, να καταλάβετε ποιους δημοσιοκάφρους φωτογραφίζει η εφημερίδα «Καλάμι» ότι είναι πράκτορες της ΕΥΠ που δραστηριοποιούνται στην Αμερική «εμφανιζόμενοι ως "συνεργάτες- ανταποκριτές" κρατικών και λοιπών ΜΜΕ της Ελλάδας».

Ενας μάλιστα απ’ αυτούς, που τώρα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα εμφανίζετε και μεγαλομέτοχος καθημερινής φυλλάδας, (που βρήκε τόσα λεφτά και απέκτησε μετοχές το καταλαβαίνετε), εξακολουθεί να κάνει την ίδια δουλειά χαφιεδίζοντας εκτός των άλλων και συναδέλφους του.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger