Home » , » Η Κυπριακή κυβέρνηση σύμμαχος των Σιωνιστών

Η Κυπριακή κυβέρνηση σύμμαχος των Σιωνιστών

Από giorgis , Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 | 11:59 μ.μ.

Aπό εφημερίδα "ΚΟΝΤΡΑ"

Σαμποτάζ στο Στόλο της Ελευθερίας κάνει από το πρωί η κυπριακή κυβέρνηση. Ολο το ρεπορτάζ, στηριγμένο σε επικοινωνία με διεθνιστές που επιβαίνουν στα πλοία του Στόλου της Ελευθερίας έχει ως εξής.

Το πρωί κατέπλευσε ανοιχτά της Λάρνακας, στα διεθνή χωρικά ύδατα, η «Σφενδόνη». 30 άνθρωποι, ανάμεσά τους βουλευτές και ευρωβουλευτές από διάφορες χώρες (συμμετείχαν ο Τάσος Κουράκης και ο ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ Κυριάκος Τριανταφυλλίδης, υπεύθυνος του ευρωκοινοβούλιου για τις σχέσεις με τους Παλαιστίνιους) θα επιβιβάζονταν στη «Σφενδόνη», χρησιμοποιώντας ένα μικρό σκάφος που θα τους έβγαζε στ’ ανοιχτά, δεδομένου ότι η Κυπριακή κυβέρνηση είχε απαγορεύσει κάθε προσέγγιση των πλοίων του Στόλου της Ελευθερίας στα κυπριακά λιμάνια. Παρασκηνιακά, η κυβέρνηση της Κύπρου επικαλούνταν απειλές του Ισραήλ, ότι θα αναγνωρίσει το λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστου και θα το χρησιμοποιεί για τουριστικές δραστηριότητες, εάν βοηθούσε το Στόλο της Ελευθερίας, όπως είχε κάνει παλαιότερα με άλλες αποστολές του FGM!

Οι άνθρωποι που θα επιβιβάζονταν στη «Σφενδόνη» σεβάστηκαν τη θέληση της Κυπριακής κυβέρνησης, γι’ αυτό και η επιβίβασή τους θα γινόταν έξω από τα χωρικά ύδατα της Κύπρου. Με έκπληξή τους, όμως, είδαν, το Λιμενικό της Κύπρου να απαγορεύει τον απόπλου του σκάφους που θα τους μετέφερε στ’ ανοιχτά και να κρατάει την άδεια του καπετάνιου.
Βουλευτές, ευρωβουλευτές και λοιποί αλληλέγγυοι επιβιβάστηκαν σε πούλμαν και κινήθηκαν προς τη Λεμεσσό, για να βρουν άλλη λύση να «δραπετεύσουν» από την Κύπρο, η οποία κατά τα άλλα ομνύει στο δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης των πολιτών.

Στο μεταξύ, το σκάφος «Challenger II», του Free Gaza Movement, το οποίο είχε αποπλεύσει από την Κρήτη με καπετάνιο τον Γιώργο Κλώντζα, ιστορικό καπετάνιο του FGM (ήταν ο πρώτος που μπήκε στο λιμάνι της Γάζας μετά από 41 χρόνια, τον Αύγουστο του 2008, με το μετασκευασμένο ψαροκάικο «Αγιος Νικόλαος»), παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα. Ο καπετάνιος δήλωσε ότι δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη να συνεχίσει το ταξίδι προς τη Γάζα και πως πρέπει να βγάλει τους επιβάτες σε ασφαλές σημείο στη στεριά. Το Λιμενικό της Κύπρου του αρνήθηκε την πρόσβαση. Από την πλευρά του FGM του υποδείχτηκε εν ανάγκη να βγει στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Ο Γ. Κλώντζας ξεκαθάρισε πως ο ίδιος, ως έλληνας καπετάνιος, δεν μπορεί να νομιμοποιήσει την κατοχή της Κύπρου. Περίμενε να φτάσει στην περιοχή το τουρκικό σκάφος «Marmara», το μεγάλο επιβατικό του Στόλου της Ελευθερίας, στο οποίο αποβίβασε τους επιβάτες με ασφάλεια. Στη συνέχεια, επικοινώνησε με το Λιμενικό της Κύπρου και ζήτησε να του δώσουν την άδεια να βγάλει το σκάφος στη στεριά, για να το τραβήξει έξω, επειδή έκανε νερά.

Το Λιμενικό του απάντησε να περιμένει και σε λίγο του είπε να γυρίσει πίσω στην Κρήτη. Τους απάντησε ότι αυτό είναι ανέφικτο, διότι δεν θα μπορεί να ελέγξει τα νερά στην ανοιχτή θάλασσα. Του έστειλαν επιθεωρητή, ο οποίος αρχικά του είπε ότι «δεν είναι τίποτα». Οταν ο Κλώντζας του απάντησε «εντάξει, θα γυρίσω στην Κρήτη, αλλά θα έρθεις και εσύ μαζί μου», κατέβηκε έντρομος, επιβεβαιώνοντας ότι το σκάφος πρέπει να τραβηχτεί έξω από τη θάλασσα. Μέχρι αυτή τη στιγμή ο Κλώντζας περιμένει με το Challenger έξω από το λιμάνι της Λεμεσού και μαζί του περιμένουν και οι άνθρωποι στο καρνάγιο όπου θα έβγαινε το σκάφος για να επισκευαστεί (η επισκευή δε μπορεί να γίνει στη θάλασσα).

Ανατολικότερα από το σημείο που βρίσκεται το «Challenger» περιμένει η «Σφενδόνη» για να παραλάβει τους βουλευτές και ευρωβουλευτές. Οι τελευταίοι είναι περικυκλωμένοι από περιπολικά και ασφαλίτες στη στεριά, οι οποίοι παρακολουθούν κάθε τους βήμα, απαγορεύοντάς τους να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε πλωτό μέσο για να βγουν στ’ ανοιχτά και να επιβιβαστούν στη «Σφενδόνη». Από την άλλη, σκάφη του Λιμενικού της Κύπρου πλεύρισαν το σκάφος και ζήτησαν ν’ ανέβουν για έλεγχο. Ο καπετάνιος αρνήθηκε και του ζητήθηκε να τραβήξει το σκάφος έξω από τα χωρικά ύδατα της Κύπρου. Oλη αυτή την ώρα, ελικόπτερο της αστυνομίας έκοβε βόλτες χαμηλά πάνω από τη «Σφενδόνη».

Είναι φανερό πως η κυβέρνηση της Κύπρου δεν ενεργεί μόνο δουλικά αλλά και προβοκατόρικα. Σπρώχνει ουσιαστικά τα σκάφη της αποστολής να πιάσουν σε λιμάνι των κατεχόμενων Κυπριακών εδαφών, για να μπορεί μετά να κάνει καταγγελίες εκ του ασφαλούς. Το σκέφτηκαν άραγε μόνα τους τα στελέχη του κυβερνώντος ΑΚΕΛ ή τους το υπέδειξαν οι σιωνιστές φίλοι τους;

Ετσι έχει η κατάσταση μέχρι στιγμής (18:45). Η «Ελεύθερη Μεσόγειος» πλησιάζει στην περιοχή (δεν είχαμε επικοινωνία ούτε με κινητό ούτε με τα δορυφορικά του σκάφους) και όταν συναντήσει τα υπόλοιπα πλοία θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για την παραπέρα εξέλιξη της αποστολής.

Αυτά είναι τα σημερινά δεδομένα, μέχρι αυτή τη στιγμή. Να σταματήσουν οι φήμες που διακινούνται κι αν τις δείτε να διακινούνται μη τους δώσετε σημασία.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

29 Μαΐου 2010 στις 10:13 π.μ.

Αυτός που συμπεριφέρεται σα ΛΟΤΟΦΑΓΟΣ
αυτός που δεν μπορεί να εκδηλώσει ούτε την αυτονόητη συμπαράσταση σε αυτονόητα θέματα
αυτός που νομίζει ότι δια του χρήματος και του ΟΗΕ θα λύσει το πρόβλημά του

ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ
Καμία συμπαράσταση στους ΚΥΠΡΙΟΥΣ "αδελφούς" μας. - ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ της ΤΥΧΗΣ τους
είναι άξιοι να δουν τον ΑΤΤΙΛΑ, με τα νέα του προσωπεία, να θρονιάζεται πάνω στο νησί και να αποκτα ίσα δικαιώματα με την ΔΗΘΕΝ Κυπριακή τους Δημοκρατία.
Είναι άξιοι να μην ξαναδουν το Καρπασι και την Κυρήνεια
Είναι άξιοι να μη ξαναμάθουν τι γίναν οι υπόλοιποι αγνοούμενοι
Είναι άξιοι για αυτα που τους επιφυλλάσει το μέλλον όσο και αν νομίζουν ότι με την εύθραστη και αίολη οικονομικη τους ευημερία μπορούν να το ελέγξουν προ όφελός τους.
ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ της ΤΥΧΗΣ τους

Σιγά μη ξαναδώσω δεκάρα .. λεπτό από την ώρα μου .. για αυτούς..
Σιγά μη τους ξανα ονομάσω "αδελφούς" μου.. (καλύτερα να γίνω ΚΑΙΝ)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger