Home » » «Εθνικός εργολάβος»

«Εθνικός εργολάβος»

Από giorgis , Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010 | 1:32 μ.μ.

Από τον Ριζοσπάστη

Η κυρία Τρέμη και οι κ. κ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Καψής φιλοξένησαν στο χτεσινό δελτίο τους τον κύριο Γαλανάκη, εκπρόσωπο της ΑΝΕΚ (συμφερόντων ενός εκ των ιδιοκτητών του «Mega», του κ. Βαρδινογιάννη).

Είναι αξιοσημείωτο ότι καθ' όλη τη διάρκεια του δεκάλεπτου εκ μέρους του κ. Γαλανάκη εφοπλιστικού διαγγέλματος (με βασική ιδέα ότι «νόμος είναι το δίκιο του εφοπλιστή»), οι έγκριτοι και έγκυροι δημοσιογράφοι δεν αποτόλμησαν ούτε μία διακοπή του ομιλούντος, τον παρακολουθούσαν πειθαρχημένοι, ακίνητοι και φυσικά εντελώς αμίλητοι.

Εφόσον ο «εθνικός εργολάβος» (και νυν εφοπλιστής) κ. Μπόμπολας, επίσης εκ των μεγαλοϊδιοκτητών του «Mega», αγοράσει κι άλλα 6 βαποράκια, την επόμενη φορά που θα καλέσουν τον κύριο Γαλανάκη στο δελτίο τους, κάτι μας λέει ότι η κυρία Τρέμη και οι κ. κ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Καψής είναι σε θέση να αποδείξουν πως είναι ικανοί να απολαύσουν - παραμένοντας εξίσου ακίνητοι, εξίσου αμίλητοι και εξίσου πειθαρχημένοι - ακόμα κι ένα εικοσάλεπτο διάγγελμά του.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

24 Ιουνίου 2010 στις 3:23 μ.μ.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ , ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ , ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΕΛΟΙΟΙ , ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger