Home » , » Κυβέρνηση στην υπηρεσία του Μπόμπολα

Κυβέρνηση στην υπηρεσία του Μπόμπολα

Από giorgis , Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010 | 2:11 μ.μ.



"Πολύ θετική κίνηση η δημιουργία Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα κατά των διοδίων.
Στο ιδρυτικό ψήφισμα της επιτροπής διαβάζουμε: «Δεν πληρώνουμε διόδια και απαιτούμε να καταργηθούν οι αποικιακού τύπου συμβάσεις παραχώρησης των εθνικών μας δρόμων. Συμβάσεις που επιτρέπουν στην "παραχωρησιούχο" εταιρία να τοποθετεί διόδια μετωπικά και πλευρικά όπου και όσα θέλει, αδιαφορώντας για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και τα συγκοινωνιακά προβλήματα που δημιουργούνται, καθώς και να αυξάνει κάθε χρόνο τις τιμές των διοδίων»", γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας. Αυτό όμως που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε είναι ο τρόπος –τον μάθαμε σήμερα απ’ την ομιλία του Τσίπρα στην βουλή- που επέλεξε η «σοσιαλιστική κυβέρνηση» για να υπηρετήσει τα συμφέροντα του «εθνικού κατασκευαστή». (Παρεμπιπτόντως, λύνετε και η απορία , σε όσους την είχαν, γιατί τα ΜΜΕ συμφερόντων Μπόμπολα -Έθνος, Ημερησία. Mega- στηρίζουν με τα μπούνια την κυβερνητική πολιτική).

Κοιτάξτε τι έγινε. Η Επιτροπή που αναφέραμε μαζικοποιήθηκε, και προέτρεπε τους πολίτες να μην πληρώνουν διόδια και αφού παραθέτει το νομικό της οπλοστάσιο τόνιζε: «Για όλους τους παραπάνω λόγους πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι αν η εταιρία που εκμεταλλεύεται τα διόδια, (βλέπε Μπόμπολα στις περισσότερες περιπτώσεις), προσπαθήσει μέσω διαταγής πληρωμής να εισπράξει πρόστιμα απ’ τους πολίτες που αρνούνται να πληρώσουν διόδια και αυτοί προσφύγουν στα δικαστήρια θα δικαιωθούν.
Και όχι μόνο αυτό αλλά και γενικότερα η εταιρία θα έχει γενικότερα προβλήματα σχετικά με την νομιμότητα της σύμβασης της που μπάζει από παντού».

Ξεπέρασε όμως αυτό τον σκόπελο η «σοσιαλιστική» μας κυβέρνηση. Για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του Μπόμπολα έκαναν την άρνηση πληρωμής διοδίων φορολογικό αδίκημα!!!!!!!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger