Home » , » Ξαναχτύπησαν οι χωροφύλακες της σκέψης

Ξαναχτύπησαν οι χωροφύλακες της σκέψης

Από giorgis , Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010 | 8:27 μ.μ.

Καμιά εκτίμηση δεν έχουμε στον Μ. Τριανταφυλλόπουλο και στην γενικότερη δημοσιοκαφρική του παρουσία. Αρκετές φορές του τα έχουμε «χώσει χοντρά» σε αναρτήσεις μας.
Όμως δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε την απαράδεκτη-φασιστική απόφαση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου να επιβάλλει στο τηλεοπτικό κανάλι που εργάζεται πρόστιμο 30.000 ευρώ με το «επιχείρημα» ότι στην εκπομπή του «Κίτρινος Τύπος» δεν περιορίστηκε στο να μεταδώσει μια τηλεφωνική συνέντευξη του Χριστόδουλου Ξηρού, αλλά εξέφρασε και προσωπικές απόψεις.

Ειδικότερα, για το ΕΣΡ είναι απαράδεκτο που ο Τριανταφυλλόπουλος στην ίδια εκπομπή είπε ότι: «... θεωρώ ότι τρομοκρατία είναι αυτή που ασκεί η εξουσία, αυτή φοβάται ο κόσμος και δεν φοβάται ούτε τους Ξηρούς, ούτε τον ''Επαναστατικό Αγώνα''», γιατί, σύμφωνα με το σκεπτικό του, «έγινε προσπάθεια απενοχοποιήσεως των εγκλημάτων της τρομοκρατίας».

Εδώ γίνεται ένας κακός χαμός σε όλο το ραδιοτηλεοπτικό σκηνικό που έχει κατακλυστεί από χαρτορίχτρες, και λοιπούς τσαρλατάνους, που το τρίπτυχο «αίμα, σπέρμα, πόνος» είναι αυτό που πλημυρίζει τις τηλεοπτικές οθόνες, και για τους χωροφύλακες της σκέψης του ΕΣΡ τους πείραξε μια αυτονόητη διαπίστωση ενός τηλεοπτικού παρουσιαστή.

Και συμφωνούμε απόλυτα με την διαπίστωση που εκφράζεται από την ιστοσελίδα του Τριανταφυλλόπουλου: «Με αυτή την απόφαση-όνειδος για την ελληνική Δημοκρατία, την οποία υπογράφει ο ίδιος ο πρόεδρος Ιωάννης Λασκαρίδης, το ΕΣΡ, εκτός από λογοκριτής, αποδεικνύεται και δικαστής προθέσεων, αντάξιος αυταρχικών καθεστώτων της εποχής του Μεσοπολέμου».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger