Home » , , » Η Εκκλήσια ωθεί τους λαούς στην παθητική αποδοχή της εκμετάλλευσης τους.Και γι' αυτό αμείβεται από το κράτος

Η Εκκλήσια ωθεί τους λαούς στην παθητική αποδοχή της εκμετάλλευσης τους.Και γι' αυτό αμείβεται από το κράτος

Από ciaoant1 , Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010 | 12:18 μ.μ.




Περικοπούλες στη ΔΕΚΟ της Εκκλησίας, έστω για τα μάτια;;;
Μισθοδοσία Ιερέων και λοιπά έξοδα, €232.200.000 (τα Φανερά)

Περικοπές μισθών, οριζόντια, σε δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα. Περικοπές σε εργατικά και ασφαλιστικά δικαιώματα, εκπτώσεις παντού, διότι «μαζί τα φάγαμε» αλλά δεν πληρώνουμε την κρίση μαζί, το συντριπτικό ποσοστό προς το παρόν χρεώνεται στους πλέον οικονομικά αδύνατους μισθοσυντήρητους, στους μικρο-μεσαίους και οι υπάλληλοι των ΔΕΚΟ.

Όλων των ΔΕΚΟ;
Χίλια συγνώμη, Όλες οι ΔΕΚΟ ο τρόπος του λέγειν, υπάρχει και η απείραχτηΔΕΚΟ Εκκλησίας
Δείτε την προθυμότατη Εκκλησία μέσω των επίσημων κωδικών. Κατεβάστε το pdf του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και… Θρησκευμάτων, 2010!

Οι κωδικοί

0371: – Μισθοδοσία αρχιερέων και ιεροκηρύκων 6.200.000 €

2892: – Επιχορήγηση στον εκτός προϋπολογισμού λογαριασμό της ληψοδοσίας του δημοσίου ταμείου “Κεφάλαιο προς πληρωμή μισθού εφημεριακού κλήρου” για κάλυψη του ελλείμματος του 226.000.000,00 €

Δεν θα αναφερθώ στα υπερ-πίστεως φακελάκια, για βαφτίσια, γάμους, κηδείες, πολυέλαιους, αγιασμούς, ξόανα, ξεματιάσματα κι ανιμισμούς τι επιπλέον επιφέρουν, ούτε τις περιβόητες ΜΚΟ και λοιπά αγαθά έργα προς αδυνάμους ΚουΛουΠου- ΚουΛουΠου- Αλληλούια!

(Επίσης δεν θα τολμήσω να αναφέρω τα ποσά τα οποία ξοδεύουμε με Εθνική Υπερηφάνεια στα διάφορα εξω-Ελλαδικά Πατριαρχεία, διότι εκεί της Σημαίας της… Σηκώνεται. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα…)
10 € εκατ. στο Άγ. Όρος, λόγω οικονομικής Άνθισης
Μέτρα για την τόνωση της Ανάπτυξης

Η Ελλάς γίνεται επιτέλους ανταγωνιστική, τώρα αρχίζουν οι έλληνες να βλέπουν ότι οι κόποι τους «πράγματι πιάνουν τόπο» (ο Γ.Α.Παπανδρέου, κάθε τρις και λίγο).


κλικ για μεγέθυνση

2,5 € εκατομμύρια στο Άγ. Όρος (stifora.gr) και άλλα 7,5 € εκατομμύρια για βυζαντινά μνημεία «μέσω» ΕΣΠΑ

Επεμβάσεις στις περίφημες τοιχογραφίες του Πρωτάτου και σε κειμήλια της κιβωτού της Ορθοδοξίας, του Αγίου Όρους (φωτ.), αλλά και σε βυζαντινά μνημεία του νομού Σερρών θα καλύψουν τα 7.500.000 ευρώ που εγκρίθηκαν από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013 (ΕΣΠΑ).
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger