Home » , » Τρομοκρατημένα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια

Τρομοκρατημένα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια

Από giorgis , Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010 | 8:58 μ.μ.

«Μέχρι λοιπόν να μάθουμε, ως λαός, να κάνουμε την αυτοκριτική ΚΑΙ για τις δικές μας πλάνες, ας επιτρέπουμε στον κάθε κουκουλοφόρο, κρανοφόρο, μασκοφόρο, μυστακοφόρο ή γενειοφόρο να ξυλοφορτώνει ανύποπτους βουλευτές, κομματικούς συνδικαλιστές ή τηλεοπτικούς παρουσιαστές που φιγουράρουν στους τοίχους της Αθήνας, σαν επικηρυγμένοι κακοποιοί μιάς κοινωνίας που “ζητά αίμα”, μήπως και αποενοχοποιηθεί για τα δικά της λάθη και αδιέξοδα».

Τα παραπάνω γράφει ο Αντώνης Λιάρος που και σήμερα μαζί με τον Μανώλη Καψή είχαν μεταβληθεί στα Megaλα προπαγανδιστικά παπαγαλάκια της κυβερνητικής πολιτικής.
Τους έχει «κάψει» η αφίσα που κυκλοφόρησε πλατιά στην Αθήνα και παρουσιάζει τα φερέφωνα του πολιτικού συστήματος σαν άτομα που έχουν επικηρυχτεί. Πάει να δώσει άλλοθι στην βρόμικη στάση του, όπως και μερίδας του συναφιού του, επικαλούμενος εγκεφαλικά του κατασκευάσματα και μιλώντας για «μια κοινωνίας που “ζητά αίμα”, μήπως και αποενοχοποιηθεί, για τα δικά της λάθη και αδιέξοδα».

Δεν περιμέναμε φυσικά κάτι διαφορετικό απ’ αυτόν τον τηλε-αστέρα. Όλα τα δεκανίκια του πολιτικού συστήματος δεν αισθάνονται καλά αυτό τον καιρό. Το «Πρώτο Θέμα» είχε ολοσέλιδο ρεπορτάζ στο τελευταίο φύλλο του που μας έλεγε ότι βουλευτές και υπουργοί δεν τολμούν πια να εμφανίζονται στα in στέκια τους γιατί δεν ξέρουν τί αντιδράσεις θα συναντήσουν απ’ τον κόσμο.
Επίσης δεν πέρασαν πολλές μέρες που δημοσιοκάφρος στην τηλεόραση ομολόγησε ανοιχτά ότι οι δημοσιογράφοι κυκλοφορούν μεταμφιεσμένοι στο κέντρο της Αθήνας από το φόβο μην τους αντιληφθεί ο κόσμος και δεχθούν επιθέσεις.


Αυτός όμως που σήμερα ξεπέρασε τον εαυτό του –διεκδικεί την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, μαζί με την Κάτια Μακρή είχε γράψει η Μ. Πετρούτσου στην «Ελευθεροτυπία»- ήταν ο Μανόλης Καψής. Μας είπε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι όλα όσα βιώνει σήμερα ο ελληνικός λαός από την λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων, έπρεπε να έχουν συμβεί εδώ και δεκαετίες.

Αλήθεια, ο Μ. Καψής θα τα έλεγε αυτά αν δεν είχε επί 24ωρου βάσεως δυο μπάτσους να τον φυλάνε;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
27 Δεκεμβρίου 2010 στις 2:14 μ.μ.

Εσυ ρε καραγκιόζη ΚΟΥΙΚ πόσους μπάτσους έχεις να σε φυλάνε;

Εσυ ρε καραγκιόζη ΚΟΥΙΚ που ηθελες και τη θεση του προεδρου της ΕΣΗΕΑ επειδη βρεθηκαν εκατονταδες μαλακες και σε ψηφισαν δεν μπορεις να χωρισεις ουτε δυο γαιδουριών αχυρα!

Να δουμε ποτε θα ερθει και η σειρα των δημοσιοκαφρων σαν και του λογου σας!

Ανώνυμος
28 Δεκεμβρίου 2010 στις 2:14 π.μ.

Ξύλο και στους φρουρούς των δημοσιοκάφρων-λακέδων και στα αφεντικά τους. Ξύλο αλύπητο διαφορετικά έστω γιαούρτωμα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger