Home » , » Σε πανικό το πολιτικοδημοσιοκαφρικό προσωπικό της χώρας

Σε πανικό το πολιτικοδημοσιοκαφρικό προσωπικό της χώρας

Από giorgis , Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010 | 6:15 μ.μ.

Με αφορμή το «εργατικό ατύχημα» που είχε το στέλεχος της Ν.Δ., Κωστής Χατζηδάκης, η φυλλάδα «Πρώτο Θέμα» αφιερώνει μια σελίδα αναφέροντας ανάλογες «περιποιήσεις» που είχαν από εξαγριωμένο κόσμο, Πάγκαλος, Βουλγαράκης, Ρουσόπουλος, Σιούφας, Διαμαντοπούλου, Αλογοσκούφης, και Κακλαμάνης. Δεν είχαν όλη την ίδια «τύχη» με τον Χατζηδάκη και στις περισσότερες φορές η οργή και αγανάκτηση του κόσμου (Δέστε το βίντεο) για το πολιτικό προσωπικό του συστήματος εκφράστηκε με αποδοκιμασίες, γιουχαρίσματα και «κοσμητικά επίθετα».
Εμείς μπορούμε να αναφέρουμε και άλλες περιπτώσεις που δεν γνωρίζει ο συντάκτης της φυλλάδας αλλά δεν είναι αυτή η ουσία.

Το θέμα είναι ότι για πρώτη φορά το πολιτικοδημοσιοκαφρικό αληταριό βρίσκεται σε τέτοιο πανικό πράγμα που το ομολογούν και οι ίδιοι λέγοντας –το βλέπουμε στο βίντεο- ότι πολιτικάντηδες και δημοσιοκάφροι αναγκάζονται να κυκλοφορούν μεταμφιεσμένοι!!!
Κάτι ανάλογο δεν έχει συμβεί ποτέ στα πολιτικά χρονικά της χώρας μας!!!

Πόσο δίκιο είχε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γ. Λιάνης, όταν δήλωνε στην εκπομπή των Καμπουράκη και Οικονομέα στο Mega αλλά και στο Alter ότι σταματάει την πολιτική του παρουσία γιατί ο κόσμος είναι αγανακτισμένος με το πολιτικό προσωπικό της χώρας τονίζοντας ότι «δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο. Δεν μπορώ να πάω με τη γυναίκα μου ούτε στο θέατρο, ούτε να περπατήσω στο δρόμο, ούτε να πάω στο εστιατόριο»!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger