Home » , , » Τοποθετήσεις της Λιάνας Κανέλλη

Τοποθετήσεις της Λιάνας Κανέλλη

Από giorgis , Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011 | 9:15 μ.μ.

 
Παραθέτουμε δυο βίντεο με τοποθετήσεις της Λιάνας Κανέλλη όπως αυτές εκφράστηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Αλτερ.

Στο πρώτο βίντεο, η βουλευτίνα του ΚΚΕ κάνει γενικότερη αναφορά στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης σε συνάρτηση με τα όσα συμβαίνουν στην Ευρωζώνη.

Στο δεύτερο βίντεο η Λιάνα Κανέλλη σχολιάζει τις δηλώσεις του υπουργού Ρέππα σχετικά με το μέτωπο που έχει ανοίξει η κυβέρνηση με τους εργαζόμενους στις αστικές συγκοινωνίες.
Δεν έχει νόημα να παραθέσουμε τις δηλώσεις του Πασόκου υπουργού. Αυτές κινούνται στην κατεύθυνση της κυβερνητικής πολιτικής στον συγκεκριμένο τομέα και αρκεί να διαβάσουμε αυτό το κείμενο για να σχηματίσουμε ολοκληρωμένη άποψη για το ποιοι είναι οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί όσο αφορά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2011 στις 9:36 μ.μ.

Polu kali h Kanneli sta perissotera pou leei kai me polu pathos kai floga.
Alla oti tha milouse epi 10 lepta sto deltio tou alter oute pou tha to fadazosouna prin apo kana duo xronia.
H edyposi mou einai oti promotaroun perissotero pleon to pio systimiko KKE gia na mi dinoun vima se pio rizospastikes fones.

A.A.

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2011 στις 9:57 μ.μ.

Η Κανελλη λόγω του ότι είναι δημοσιογράφος πάντα είχε περισσότερο χρόνο στα δελτία προφανώς γιατί κάνει νούμερα. Στο αλτερ είναι αρκετά συχνά και πάντα μιλάει πολύ. Από όταν βγήκε βουλευτής βγαίνει στα δελτια πολύ πιο συχνά από κάθε άλλον του ΚΚΕ (και συνολικά από το χρόνο που έχουν όλοι οι άλλοι πολλές φορές). Και πού σου φάνηκαν συστημικά αυτά που έλεγε? ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2011 στις 10:04 μ.μ.

O μόνος που της δίνουν λόγο είναι ότι πουλάει και δίνει ακροαμικότητα.Είναι η δημοφιλής πολιτικός με 44,6 % (βλέπετε γκάλοπ http://kke4ever.blogspot.com/2010/12/h-mrb-mega-11-446-red-star.html)

Eπίσης εγνωσή η φιλία της με το Νίκο Χατζηνικολάου από την εποχή που ο τελευταίος ήταν στο MEGA.
Τέλος το ΑΛΤΕΡ έχει φάει πρόστιμα στο παρελθόν για μικρή κάλυψη θέσεων τυ Κ.Κ.Ε. και που και που βγάζει την Κανέλλη.

Ανώνυμος
11 Ιανουαρίου 2011 στις 5:15 π.μ.

Άσχετο. Ρε παιδιά που θα βρούμε αφτά που ειπε σε βίδεο ο κοινωνιολόγος Κ.Τσουκαλάς στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο. Δώσε μία πίεση Giorgi plz

Ανώνυμος
12 Ιανουαρίου 2011 στις 12:45 π.μ.

Αλ. Παπαρήγα: ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τον Πρωθυπουργό
Με τις Ελληνοτουρκικές συμφωνίες της Μαδρίτης 1997 και του Ελσίνκι 1999, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αποδέχτηκε ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο και συνοριακές διαφορές πέραν της υφαλοκρηπίδας.
Οι Ελληνικές κυβερνήσεις έχουν αποδεχθεί τη Νατοϊκή στρατηγική που αντιμετωπίζει το Αιγαίο ως «κοινό επιχειρησιακό χώρο» καθιστώντας μόνιμη την αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων στην περιοχή Ανατολικά του 25ου μεσημβρινού. Πυκνώνουν τα δημοσιεύματα που φιλοξενούν --->>>
μελέτες για κοιτάσματα υδρογονανθράκων στο Αιγαίο και σε άλλες περιοχές και υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει για συνεκμετάλλευση με την Τουρκία, ενώ επί πλέον διαπραγματεύεται χωρικά ύδατα διαφοροποιημένου εύρους, υποχωρώντας από τα δικαιώματα που προβλέπει η διεθνής σύμβαση για το δίκαιο της θάλασσας.
Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών δήλωσε πρόσφατα ότι η Τουρκία έχει ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο και «στις μυστικές συνομιλίες με την Ελλάδα» έχει σημειωθεί συγκεκριμένη πρόοδος. Ο Τούρκος Υπουργός Επικρατείας συνέδεσε την επίλυση των διαφορών με την εγκατάσταση κοινών πλατφορμών πετρελαίου. Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε στην πρόσφατη επίσκεψη στο Ερζερούμ ότι αν δεν εξευρεθεί αμοιβαία αποδεκτή λύση για την οριοθέτηση της Υφαλοκρηπίδας «πρέπει να απευθυνθούμε στη διεθνή δικαιοσύνη».
Παράλληλα σημειώνεται έντονη κινητικότητα στην Α. Μεσόγειο, ορίζονται Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες (ΑΟΖ) (Ισραήλ, Κύπρος, Λίβανος) για την εκμετάλλευση κοιτασμάτων φυσικού αερίου. Οι εξελίξεις είναι πολύ σοβαρές‚ οι ανησυχίες για εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων δυναμώνουν και οι απαντήσεις της κυβέρνησης δεν είναι πειστικές.


ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Πρωθυπουργός:


- Ποια είναι τα αποτελέσματα των συνομιλιών με την Τουρκία για την οριοθέτηση της Υφαλοκρηπίδας και άλλα ζητήματα που αφορούν το Αιγαίο;


- Μπορούν να αφεθούν κυριαρχικά δικαιώματα στην κρίση του δικαστηρίου της Χάγης; Σε ποια βάση θα διαμορφωθεί το συνυποσχετικό της παραπομπής;


- Γιατί η κυβέρνηση δεν προχωράει στον ορισμό των Ελληνικών Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών (ΑΟΖ) και τι προβλήματα υπάρχουν με το Καστελόριζο;


Η Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ

Αλέκα Παπαρήγα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger