Home » » Δύσκολη εποχή για τα φερέφωνα της κατευθυνόμενης αλητοδημοσιογραφίας

Δύσκολη εποχή για τα φερέφωνα της κατευθυνόμενης αλητοδημοσιογραφίας

Από giorgis , Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011 | 10:20 μ.μ.

Ότι δεν περνούν και τις καλύτερες εποχές τους τα δημοσιοκαφρικά φερέφωνα του συστήματος το παρακολουθούμε καθημερινά. Τα όργανα της κατευθυνόμενης αλητοδημοσιογραφίας αντιλαμβάνονται καθημερινά την οργή του κόσμου που αγανακτισμένος από την αργυρώνητη παραπληροφόρηση που του δίνουν αντιδράει όχι και τόσο «κόσμια», απέναντι τους.

Καινούργια περιστατικά σ’ αυτή την κατεύθυνση είδαν και σήμερα το φως της δημοσιότητας.
Στην Πάτρα έκαψαν το αυτοκίνητο τοπικού δημοσιογράφου, ενώ ο Alexis παπαχελάς είχε πρόσφατη εμπειρία που σίγουρα δεν θα τον ενθουσίασε. Όταν το τσιράκι του Αλαφούζου τόλμησε να πάει με την παρέα του σε ταβέρνα έγινε αποδέκτης αντιδράσεων όπως ταιριάζουν σε ένα φερέφωνο ενός συγκροτήματος ΜΜΕ που πρωτοστατεί στις επιθέσεις εναντίων των εργαζομένων αλλά και ολόκληρων κοινωνικών τάξεων.
Ο Παπαχελάς αφού δέχτηκε το σχετικό υβρεολόγιο από τον λαϊκό κόσμο που υπήρχε στην ταβέρνα, τελικά «απόλαυσε» και ένα «κέρασμα» με κρασί που του έριξαν στο πρόσωπο.

Ειλικρινά πολύ θα θέλαμε να ξέραμε τι «περιποίηση» θα δεχθεί ο Μ. Καψής του «Mega» αν κάνει το λάθος να παρουσιαστεί σε σημείο όπου συχνάζει η εργατιά.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2011 στις 11:28 μ.μ.

http://redship.wordpress.com/2011/01/06/m%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B5%CE%B9/

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger