Home » , » Η λαϊκή αυτοάμυνα συνεχίζεται στην Κερατέα

Η λαϊκή αυτοάμυνα συνεχίζεται στην Κερατέα

Από giorgis , Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011 | 7:55 μ.μ.

Για καταδρομική επίθεση των κατοίκων της Κερατέας ενάντια στις δυνάμεις καταστολής κάνει λόγο το ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού (Δείτε το βίντεο).

Η λαϊκή αυτοάμυνα των κατοίκων της περιοχής δεν περιορίζεται πια στην άμυνα αλλά επιτίθενται και στις δυνάμεις καταστολής του Μπομπολιστάν. «Σύμφωνα πάντως με τους κατοίκους της Λαυρεωτικής πρόκειται για «καταδρομική» επιχείρηση από ομάδα ατόμων που όχι μόνο πυρπόλησαν τα δύο αυτοκίνητα που βρίσκονταν στην «καρδιά» των ισχυρότατων αστυνομικών δυνάμεων που σταθμεύουν στην περιοχή της Λαυρεωτικής, αλλά αφαιρέθηκαν κράνη, ασπίδες και άλλα ατομικά είδη που χρησιμοποιούνται από τις διμοιρίες των ΜΑΤ σε αστυνομικές κατασταλτικές επιχειρήσεις» γράφει μπλογκ της περιοχής.

Ενώ η εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς, συμπλήρωνε εχτές:

«Είναι δύσκολο να γράψεις για τα όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες στην Κερατέα χωρίς να με σε πιάνει βδελυγμία για την σύμπραξη μεγαλοεργολάβων, μέσων ε(ξ)ημέρωσης και κυβέρνησης. Για να προστατευτούν τα συμφέροντας του Μπόμπολα και των τραπεζών που τον στηρίζουν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν διστάζει να εφαρμόσει την πιο σκληρή καταστολή για να μπορέσει να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των κατοίκων. Η κυβερνητική τακτική της καταστολής είναι αυτή που καλλιέργησε το μίσος, την οργή και το αξιοθαύμαστο πείσμα των κατοίκων του χωριού».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger