Home » , » Μια πρώτη απάντηση στην ανακοίνωση της Παν. Ομοσ, Αστυνομικών υπαλλήλων

Μια πρώτη απάντηση στην ανακοίνωση της Παν. Ομοσ, Αστυνομικών υπαλλήλων

Από giorgis , Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011 | 5:38 μ.μ.

 "Για δέρνε να σε σκιάζονται, για σκούζε να σε λυπούνται..."
Μανιάτικο γνωμικό
____________________

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
(ΠΟΑΣΥ) (ΠΟΑΞΙΑ)
Αθήνα 10 Φεβρουαρίου 2011
Αρ. Πρωτ.: 200/4/115

Το «πρόβλημα της Κερατέας» είναι πολύ σοβαρό, αλλά δεν είναι αστυνομικό

Οι συνεχιζόμενες αστυνομικές επεμβάσεις στην περιοχή της Κερατέας με τις συνεπακόλουθες άναρχες και επικίνδυνες αντιδράσεις, επισημαίνουμε -για μια ακόμα φορά- ότι εντείνουν την ανησυχία μας και θέτουν όλους προ των ευθυνών τους, ανάλογα με τη θέση και το ρόλο που τους αναλογεί σε αυτό το απίθανο θέατρο του παραλόγου, που έχει στηθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο, δήθεν στο όνομα του δημοσίου συμφέροντος.

Αλήθεια από πότε το δημόσιο συμφέρον εξυπηρετείται με όλα αυτά τα κωμικοτραγικά συμβάντα που σημειώνονται στην περιοχή με κίνδυνο να θρηνήσουμε θύματα, αστυνομικούς και πολίτες, χωρίς να υπολογίζει κανείς μα κανείς αυτήν την παράμετρο; Πρέπει να χυθεί αίμα για να επικρατήσει η λογική;
Οι Ομοσπονδίες μας, λαμβάνοντας υπʼ όψην την παρατεταμένη νοσηρή αυτή κατάσταση που πέραν των άλλων αποδιοργανώνει πλήρως το σύστημα αστυνόμευσης στο Λεκανοπέδιο Αττικής και τους γύρω νομούς από τους οποίους αντλούνται ενισχυτικές δυνάμεις, καλούν την τοπική κοινωνία να διεκδικήσει τα όποια δίκαια αιτήματά της όχι με βίαιες αντιδράσεις, εκδηλώνοντας την οργή τους εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, αλλά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, διότι σε τελική ανάλυση και οι αστυνομικοί εργαζόμενοι είναι και εκτελούν εντολές της συντεταγμένης Πολιτείας. Οι μολότοφ δεν έχουν θέση στον αγώνα καμίας κοινωνικής τάξης.

Επίσης, τα αρμόδια υπουργεία να αναζητήσουν άμεσα διόδους συνεννόησης με στόχο την απεμπλοκή της Ελληνικής Αστυνομίας από την ιδιότυπη αυτή «διένεξη» με τους κατοίκους της περιοχής, καθιστώντας σαφές και με ξεκάθαρο τρόπο ότι οι νόμοι και οι δικαστικές αποφάσεις είναι σεβαστές από όλους.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π. Ο. ΑΣ. Υ.                          Για την ΠΟΑΞΙΑ
Ο Πρόεδρος    Ο Γενικός Γραμματέας                             Ο Πρόεδρος   Ο Γενικός Γραμματέας

                                                                          ------------------------

Διαβάστε πάλι την παράγραφο που οι κκ αστυνομικοί "καλούν την τοπική κοινωνία να διεκδικήσει τα όποια δίκαια αιτήματά της όχι με βίαιες αντιδράσεις, εκδηλώνοντας την οργή τους εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, αλλά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, διότι σε τελική ανάλυση και οι αστυνομικοί εργαζόμενοι είναι και εκτελούν εντολές της συντεταγμένης Πολιτείας. Οι μολότοφ δεν έχουν θέση στον αγώνα καμίας κοινωνικής τάξης".

ΆΠΑΝΤΗΣΗ:

Τα θρασύδειλα τσογλάνια, που αντί σαν άντρες ν' ανταποδώσουν τις όποιες σφαλιάρες έφαγαν, τράβηξαν μπιστόλια σαν φοβισμένες γυναικούλες.
Τα κατακάθια, που αποκαλούσαν "ΠΟΥΤΑΝΕΣ" τις μανάδες και τις γιαγιάδες μας!.
Οι αληταράδες, που χαστούκιζαν και κλωτσούσαν δέκα-δέκα τους πατεράδες και τους παπούδες μας!
Οι αχρείοι εισαγγελίσκοι, που τους συνέδραμαν κι οι δοσίλογοι ανακριτές που αποδέχονταν a priori τις αισχρές δικογραφίες τους, προφυλακίζοντας-εν πλήρη αναισθησία- τον ανθό της αντιστεκόμενης ελληνικής νεολαίας!
Τα σκουλήκια των ΜΜΕ, πρόσωπα, σαν αυτά που ο Β. Βασιλικός στο έργο του Ζ, εύστοχα παρομοιάζει με «νυκτοπίθηκους» και «γεωσκώληκες».
 

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ-OTAN ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ- ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ:
ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ!
askordoulakos
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
11 Φεβρουαρίου 2011 στις 8:19 μ.μ.

"...και οι αστυνομικοί εργαζόμενοι είναι και εκτελούν εντολές της συντεταγμένης Πολιτείας..."

Η εποχή που ο αστυνομικός υπήρχε δήθεν για την προστασία του πολίτη (αν υπήρξε και ποτέ), πέρασε ανεπιστρεπτί.
Η σημερινή αστυνομία είναι απλά πραιτωριανοί των εκάστοτε ισχυρών.
Τα μόνα τμήματά της που είναι αποτελεσματικά, εκπαιδεύονται στρατιωτικά, οργανώνονται και παίρνουν "στα σοβαρά τη δουλειά τους", είναι τα κατασταλτικά. Οι πραιτωριανοί.
Και το γαμώτο, είναι πως και το ξέρουν και το αποδέχονται, το γουστάρουν και θεωρούν δουλειά τους το να στρέφονται βίαια ενάντια στους φυσικούς χώρους προέλευσής τους, εργατόπαιδα, ή στην καλύτερη των περιπτώσεων παιδιά μικροαστικών οικογενειών που ακριβώς την τάξη τους εξαφανίζει το σύστημα χρησιμοποιώντας τους.
Κι αυτοί, χαμπάρι, την καύβλα τους να κάνουν μέσα στον εντυπωσιακό εξοπλισμό τους, καβαλημένα καλάμια, αγάμητοι κομπλεξικοί, σηματάκια SS, κρετίνοι.
Οι δε συνδικαλιστές τους, κουβέντα για την βία που εξασκούν στο λαό, μην μπορώντας να διακρίνουν πως η αποδοχή κι η υπεράσπιση τέτοιων συμπεριφορών, παίρνει στο λαιμό της και τα (ας πούμε) χρήσιμα για την καταπολέμιση του εγκλήματος τμήματα της αστυνομίας και τον συλήβδην χαρακτηρισμό κάθε αστυνομικού σαν μπάτσου.

Ανώνυμος
11 Φεβρουαρίου 2011 στις 9:00 μ.μ.

"διότι σε τελική ανάλυση και οι αστυνομικοί εργαζόμενοι είναι και εκτελούν εντολές της συντεταγμένης Πολιτείας."

Σαφώς! Ένα άεργο Δημόσιο που αποτελεί μαζί με το στρατό το "σιδηρούν βραχίονα" της εξουσίας, που έγραφε και ο Κλαούζεβιτς!

Κι αυτοί όμως τη "δουλειά" τους κάνουν!!

Ανώνυμος
12 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:52 π.μ.

http://www.scribd.com/doc/23592018/LENIN-Kratos-Kai-Epanastasi : Κράτος και Επανάσταση.


Ας γνωρίσουμε βαθύτερα την μαρξιστική θεωρία και να κάνουμε άνοιγμα στους κατοίκους της Κερατέας και στον κάθε αγωνιζόμενο εργάτη. Οι όποιες αυταπάτες περί "ουδετερότητας" του κρατικού μηχανισμού είναι επιζήμιες για μας που αγωνιζόμαστε και για την κοινωνία.
Αυτό δεν είναι "γενικά" δημοκρατία αλλά Δημοκρατία των Πλουσίων, των Εφοπλιστών, του Μπόμπολα. Δικτατορία της Αστικής Ταξης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger