Home » , » Λίγο πριν την μάχη της Τρίπολης

Λίγο πριν την μάχη της Τρίπολης

Από giorgis , Τρίτη 1 Μαρτίου 2011 | 3:31 μ.μ.

Το ρεπορτάζ που μετέδωσε ο απεσταλμένος της ΝΕΤ, Πάνος Χαρίτος απ' την Βεγγάζη (Δείτε το βίντεο) μας δίνει μια πλήρη εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στην Λιβύη. Οι εξεγερμένοι πολίτες ελέγχουν πια τεράστιες εκτάσεις στην χώρα, ανάμεσά τους και τις πετρελαιοπαραγωγές περιοχές, ενώ τώρα ετοιμάζονται για την τελική μάχη που θα δοθεί στην πρωτεύουσα της Λιβύης, Τρίπολη, την μόνη περιοχή που ελέγχει το καθεστώς Καντάφι.

Αναρωτιέται πάντως κανείς αν πέρα απ’ την εξουσιολαγνεία ο μέχρι τώρα ισχυρός άντρα της Λιβύης, Καντάφι δεν έχει σαλτάρει εντελώς αφού σε συνέντευξη του στους δημοσιογράφους Τζέρεμι Μπόουεν και Κριστιάν Αμανπούρ, είπε ότι πιστεύει στην αγάπη που τρέφει ο λαός στο πρόσωπό του και επέμεινε ότι πίσω από την εξέγερση βρίσκονται ξένες δυνάμεις και η Αλ Κάιντα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
5 Μαρτίου 2011 στις 5:30 μ.μ.

Δεν θα είχαμε σχεδόν τίποτα να χάσουμε εάν ακούγαμε και τον μεγάλο Έλληνα φιλόσοφο Αριστοτέλη που ζητούσε να είμαστε υπομονητική και διαλεκτική... Το εάν μια μερίδα πρώην καθεστωτικοί γύρισαν της plates τους προς το κατεθεστος και το αντιμάχονται για τον alfa η και vita λόγο.. δεν έπεται πως ο λαός επανανστατισε,e? Παύλος Ξανθόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger