Home » , , » Μια εκδήλωση για την Κερατέα και ο .. Πάγκαλος

Μια εκδήλωση για την Κερατέα και ο .. Πάγκαλος

Από giorgis , Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 | 1:23 π.μ.

 Καλό είναι να παρακολουθήσουμε σήμερα όσοι/ες μπορούμε την εκδήλωση στην οποία αναφέρετε η αφίσα που παραθέτουμε.

Με την ευκαιρία αυτή και με αφορμή τα όσα ακολούθησαν με το γιαούρτωμα του Πάγκαλου σ' αυτή την περιοχή θέλουμε να αναφερθούμε σε κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό. Και εμείς τώρα το μάθαμε παρακολουθώντας το βίντεο στο οποίο μιλάει ο πρώην δήμαρχος Κερατέας Σ. Ιατρού.  Ο Πάγκαλος είναι πρόεδρος της διυπουργικής επιτροπής διαχείρισης απορριμμάτων και έχει τρομακτική ευθύνη για τα ΜΑΤ στην Κερατέα και για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή.

Να πιστέψουμε δηλαδή ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν έχει καμιά σχέση με τα τεράστια συμφέροντα -διάβαζε Μπόμπολας- που θέλουν με κάθε τρόπο να δημιουργηθεί χωματερή στην περιοχή;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
20 Μαρτίου 2011 στις 2:03 μ.μ.

Σε επίθεση των ΜΑΤ εναντίον των πολιτών,η απάντηση ήταν εμπρησμοί δύο τουλάχιστον αυτοκινήτων της αστυνομίας και καταλύματος διοίκησης,εκρήξεις απο βολίδες κρότου λάμψης,δακρυγόνα και και απώλεια σημαντικού εξοπλισμού.
Σε νέα απρόκλητη επίθεση προέβη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STOPCARTEL στίς 11:30 το μεσημέρι η δύναμη των ΜΑΤ που σταθμεύει στην Κερατέα.Οι πολίτες απάντησαν με εμπρησμούς δύο τουλάχιστον οχημάτων της αστυνομίας,ενός Σιτροέν Xara και ενός βαν το οποίο περιείχε υλικό για χρήση από τα ΜΑΤ στο οποίο περιλαμβάνοντο βολίδες κρότου-λάμψης,χημικά και δακρυγόνα, όπως και ασπίδες,κράνη και λοιπό υποστηρικτικό υλικό.Αποτέλεμα της ανάφλεξης τού βάν ήταν οι απανωτές εκρήξεις που συγκλόνιζαν την περιοχή επί μισή ώρα όπως και ο πυκνός μαύρος καπνός που σκέπασε το χώρο.Φωτιά έπιασε και παρακείμενο κατάλυμα που χρησιμοποιέίτο σαν αρχηγείο των ΜΑΤ.
Αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη ένταση στην περιοχή.Συνεχής ενημέρωση

stopcartel Newsdesk

Ανώνυμος
20 Μαρτίου 2011 στις 3:05 μ.μ.

Οι Ζαπατίστας κάτοικοι της Κερατέας ξαναχτύπησαν!...
Από το "Γρέκι"

Οι Ζαπατίστας κάτοικοι της Κερατέας, πυρπόλησαν περιπολικά των κατοχικών δυνάμεων του Παπουτσή και πήραν λάφυρα κράνη, ασπίδες και πολεμοφόδια
Γύρω στις 11.30 το πρωί της Κυριακής οι Ζαπατίστας κάτοικοι της Κερατέας ξαναχτύπησαν!
Στη θέση Οβριόκαστρο επιτέθηκαν στις δυνάμεις του αντιεξουσιαστή Παπουτσή, ο οποίος κατάντησε τσιλιαδόρος των...
εργολάβων, κι έγινε της κολάσεως.
Οι κάτοικοι έβαλαν φωτιά σ ένα μπατσικό Σιτροέν, σε ένα βανάκι γεμάτο πυρομαχικά των κατοχικών δυνάμεων του Παπουτσή και σε ένα αυτοσχέδιο κατάλυμα.
Οι Ζαπατίστας κάτοικοι πήραν σαν λάφυρα κράνη, ασπίδες και πολεμικό εξοπλισμό των κατοχικών δυνάμεων.
Τρεις μήνες τώρα, κάποιοι αντιστέκονται στην ξιπασμένη Ελλάδα.
kourdistoportocali

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger