Home » , , » Το τραπεζικό καρτέλ επιβάλλει πλήρως τις θέσεις του

Το τραπεζικό καρτέλ επιβάλλει πλήρως τις θέσεις του

Από giorgis , Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011 | 6:30 μ.μ.

 Πολύ ενδιαφέρουσα η συνέντευξη που έδωσε, σε τηλεόραση της Κρήτης ο πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Προστασίας Δανειοληπτών – Καταναλωτών – Πολιτών, Βαγγέλης Κρητικός.

Αξίζει να διαβαστεί ολόκληρη (δημοσιεύετε στην εφημερίδα «Αγώνας της Κρήτης» και υπάρχει εδώ), για να διαπιστώσει κανείς ότι  η δραστηριότητα των τραπεζιτών δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια «καθαρή τοκογλυφία εις βάρος του δοκιμαζόμενου μέσου ελληνικού νοικοκυριού».
Και αυτή του την διαπίστωση ο Β. Κρητικός την τεκμηριώνει με αναμφισβήτητα στοιχεία που παραθέτει στην συνέντευξη του. Ολο αυτό γίνεται με την διαχρονική υποστήριξη που έχουν οι τραπεζίτες από τις αστικές κυβερνήσεις.

Τώρα ειδικά με την κυβέρνηση του «σοσιαλιστή» ΓΑΠ οι τραπεζίτες έχουν δει την εξουσία τους να απογειώνεται.  «Πρώτη φορά από συστάσεως ελληνικού κράτους μια οικονομική εξουσία – το τραπεζικό καρτέλ – επιβάλλει πλήρως τις θέσεις του επί της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης», όπως υπογραμμίζει, στην συνέντευξη του ο πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Προστασίας Δανειοληπτών.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger