Home » , » Είναι απλά θέμα χρόνου - η κοινωνία δε δέχεται να κυβερνιέται από αυτούς

Είναι απλά θέμα χρόνου - η κοινωνία δε δέχεται να κυβερνιέται από αυτούς

Από ciaoant1 , Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011 | 11:59 μ.μ.


Άλλη μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα - αυτή τη φορά μπροστά από το σπίτι του Σημίτη. Σε λίγο θα μιλάμε για τη "συγκέντρωση της ημέρας", καθώς πλέον το φαινόμενο κοντεύει να γίνει...καθημερινό.

Στη συνέχεια θα παραθέσουμε και σχετικό ρεπορτάζ από τα κυρίαρχα ΜΜΕ, αλλά και βιντεάκι. Πριν το κάνουμε αυτό όμως, ένα σχόλιο:

Για πόσο μπορεί να αντέξει κανείς να βρίσκεται στην εξουσία, όταν η κοινωνία ολοένα και περισσότερο δεν τον αποδέχεται; Η απάντηση είναι όχι για πολύ.

Η εξέγερση έρχεται, με άγνωστη βέβαια τη μορφή που θα πάρει, καθώς δεν υπάρχει καμία οργανωμένη δύναμη που να μπορεί να τις δώσει συγκεκριμένο όραμα και κατεύθυνση.

Βέβαια, προσπάθειες γίνονται, έχουν δηλαδή γίνει βήματα προς τα εμπρός, ωστόσο υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για να μπορέσει κανείς να πει ότι όντως ο λαός ξεφεύγει από τον "οργισμένο όχλο", και γίνεται μια οργανωμένη πολιτική δύναμη, με ξεκάθαρη στοχοθεσία, που θέλει να πάρει την εξουσία δίχως πλέον να κυβερνάται από την σημερινή άρχουσα τάξη.

---

Εκατοντάδες πολίτες έξω από το σπίτι του Κ. Σημίτη

"Εκατοντάδες πολίτες διαδήλωσαν σήμερα το μεσημέρι στην οδό Αναγνωστοπούλου, μπροστά από την κατοικία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, όπου ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος και ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης οργάνωσαν την δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών, μετά την Διονυσίου Αρεοπαγίτου και το σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί στην οδό Αναγνωστοπούλου μέχρι και την πλατεία Κολωνακίου, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει τα γύρω στενά.
Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν ισχυρά συνθήματα εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, ζητώντας να «φέρει πίσω τα κλεμμένα» και τονίζοντας πως «την κρίση πρέπει να την πληρώσουν, όσοι την δημιούργησαν». "

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
4 Μαρτίου 2011 στις 2:54 μ.μ.

http://www.youtube.com/watch?v=_nXYPlwl-6M

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger