Home » , » Επιθανάτιος ρόγχος για την δημόσια υγεία

Επιθανάτιος ρόγχος για την δημόσια υγεία

Από giorgis , Σάββατο 9 Απριλίου 2011 | 5:34 μ.μ.

Το είδαμε κι αυτό στην εποχή της μνημονικής κυβέρνησης του ΓΑΠ. Δυο απ’ τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας μας –το Αιγινήτειο και το Αρεταίειο-  κατεβάζουν ρολά «λόγω της οξύτατης μείωσης και καθυστέρησης της επιχορήγησης. Τα δύο Νοσοκομεία από το γεγονός αυτό αντιμετωπίζουν πρόβλημα ανάληψης υποχρεώσεων για λειτουργικές δαπάνες (φάρμακα, υγειονομικό υλικό, τρόφιμα, καύσιμα) και τις δαπάνες μισθοδοσίας προσωπικού».

Κάθε κοινωνική δαπάνη για την αστική κυβέρνηση των «σοσιαλιστών εκσυγχρονιστών» αποτελεί πολυτέλεια και η ιδιωτικοποίηση κάθε κοινωνικής παροχής, όπως και το ξεπούλημα όποιας δημόσιας περιουσίας έχει απομείνει ,  αποτελεί προτεραιότητα για τον κυβερνητικό θίασο του ΓΑΠ-Τσολάκογλου.

Κι αυτό την ίδια στιγμή που εκατομμύρια ευρώ, λεφτά τους σκληρά φορολογούμενου λαού, πετιούνται για να συμμετέχει η Ελλάδα σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους, και να ενισχύεται η ντόπια δράκα τραπεζιτών και κεφαλαιοκρατών, στο όνομα της   «θωράκισης του τραπεζικού συστήματος» και της «ανταγωνιστικότητας». 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger