Home » , » ΜΑΤ τσάκισαν στο ξύλο λιμενεργάτες (Βίντεο)

ΜΑΤ τσάκισαν στο ξύλο λιμενεργάτες (Βίντεο)

Από giorgis , Τρίτη 12 Απριλίου 2011 | 6:49 μ.μ.

Χτες ήταν οι συμβασιούχοι των ΟΤΑ και σήμερα πήραν σειρά οι εργαζόμενοι στη ναυπηγο-επισκευαστική ζώνη του Περαμάτος για να «γευθούν» την «περιποίηση» από τις δυνάμεις καταστολής της «σοσιαλιστικής» κυβέρνησης του ΓΑΠ.

Όπως μας ενημερώνουν τηλεφωνικά,  διμοιρίες των ΜΑΤ τσάκισαν στο ξύλο λιμενεργάτες που πραγματοποιούσαν πορεία στον Πειραιά, διαμαρτυρόμενοι για την ανεργία που επικρατεί στην περιοχή και για τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης να παραδώσει την λειτουργία των λιμανιών σε μονοπωλιακούς ομίλους με ότι αυτό σημαίνει.

Πέρα απ’ τα δεκάδες χημικά που έριξαν τα ΜΑΤ, ξυλοκόπησαν τόσο άγρια τους διαδηλωτές  με αποτέλεσμα 5 απ’ αυτούς να μεταφερθούν με τραύματα στο Ασκληπείο Νοσοκομείο Βούλας.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
12 Απριλίου 2011 στις 8:31 μ.μ.

http://youtu.be/MynlfHb-5zQ

Ανώνυμος
12 Απριλίου 2011 στις 8:51 μ.μ.

i
Rate This

Quantcast

αναδημοσίευση από redfly planet
Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης των εργαζομένων της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης έξω από το κτίριο του ΟΛΠ. Οι εργαζόμενοι ξεκίνησαν στις 15:00 το μεσημέρι την πορεία τους από το σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά και στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν έξω από τον ΟΛΠ, όπου δημιουργήθηκε ένταση με τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Στο σημείο βρίσκονται περίπου 250 εργαζόμενοι μέλη της ΝΑΖΩ, ενώ η αστυνομία έχει κάνει χρήση δακρυγόνων. Σύμφωνα με καταγγελίες, οι εργαζόμενοι δέχτηκαν αναίτια επίθεση από τα ΜΑΤ, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων. Λίγο μετά τις 17:45, οι συγκεντρωμένοι πραγματοποιούν πορεία προς το κέντρο του Πειραιά. (Από το zougla.gr)

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ
«Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις καταστολής χτύπησε τη συγκέντρωση και την πορεία των εργαζομένων στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη έξω από το κτήριο του ΟΛΠ τραυματίζοντας και στέλνοντας στο νοσοκομείο εργαζόμενους που διαδήλωναν ενάντια στην αντεργατική κυβερνητική πολιτική.
Με αυτήν την τακτική του αυταρχισμού και της τρομοκρατίας η κυβέρνηση επιδιώκει να θωρακίσει την ακραία αντιλαϊκή πολιτική της και να αναστείλει τις αγωνιστικές διαθέσεις των εργαζομένων. Να είναι όμως σίγουρη ότι οι εργαζόμενοι, όχι μόνο δεν πτοούνται από μια τέτοια πρακτική, αλλά, ίσα – ίσα, ατσαλώνονται και δυναμώνουν ακόμα περισσότερο την ταξική τους ενότητα για να σταματήσει γιαυτούς ο καιάδας της ανεργίας και για το δικαίωμά τους στη σταθερή με πλήρη δικαιώματα εργασία. Δυναμώνουν την ταξική τους ενότητα για ακόμα πιο δυναμικούς και αποφασιστικούς αγώνες, με στόχο την ανατροπή της πολιτικής κεφαλαίου – κυβέρνησης – Ευρωπαϊκής Ένωσης που τους θέλει αναλώσιμο είδος για χάρη της ακόμα μεγαλύτερης κερδοφορίας του κεφαλαίου»

Ανώνυμος
13 Απριλίου 2011 στις 2:14 μ.μ.

Οι λυσσασμένες επιθέσεις σε βάρος των εργατών, μαθητών, κατοίκων, δείχνουν ότι οι λαϊκές κινητοποιήσεις πονάνε τους ντόπιους και ξένους εκμεταλλευτές. Οι εργαζόμενοι θα νικήσουν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger