Home » , » Ντ. Στρος Καν: Επί μήνες τα μαγειρεύαμε στο παρασκήνιο!

Ντ. Στρος Καν: Επί μήνες τα μαγειρεύαμε στο παρασκήνιο!

Από giorgis , Πέμπτη 5 Μαΐου 2011 | 12:59 π.μ.

 ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ "ΠΤΩΜΑ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Αρκετοί και αρκετές, είχαν αναρωτηθεί πριν από ένα χρόνο, πως τελικά, η συγγραφή του πρώτου κειμένου του Μνημονίου και η κατάρτιση της Δανειακής Σύμβασης, (η οποία ειρήσθω εν παρόδω δεν έχει κυρωθεί από τη Βουλή), έγινε δυνατή μέσα σε λίγες μόλις ημέρες!

Την απάντηση την έδωσε ο γνωστός για τον κυνικό τρόπο του, επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, με απόσπαμα συνέντευξής του στο Canal+, το οποίο "κόπηκε" τελικά από το τηλεοπτικό κανάλι!

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, ο επικεφαλής του ΔΝΤ, δήλωσε: «Όταν λέω υπερβάλλοντας ότι, όταν ήρθε το ΔΝΤ (σ.σ. στην Ελλάδα), κλείσαμε το θέμα σε 15 ημέρες. Το κλείσαμε σε 15 ημέρες, διότι δουλέψαμε επί μήνες πριν με τις ελληνικές αρχές και το κάναμε υπόγεια. Γιατί αυτό; Γιατί οι ελληνικές αρχές επιθυμούσαν την παρέμβαση του ΔΝΤ, αν και ο Παπανδρέου για πολιτικούς λόγους δεν το έλεγε στο λαό. Αλλά από την αρχή με είχε πάρει πολλές φορές τηλέφωνο»

Με άλλα λόγια ο Πρωθυπουργός της πλέον ταξικής και ανάλγητης Κυβέρνησης της Μεταπολίτευσης, όταν έλεγε στον ελληνικό λαό, "λεφτά υπάρχουν", όχι μόνο μας κορόιδευε εν γνώσει του! Αντιθέτως, εργαζόταν με όλες του τις δυνάμεις του, με σκοπό να υποβάλει την Ελλάδα στον τροϊκανό ζουρλομανδύα!

Από ότι φάνηκε δηλαδή τα λεφτά υπήρχαν στις τσέπες και τις μικροκαταθέσεις των εργαζόμενων, των αυτοαπασχολούμενων, των συνταξιούχων, και των ανέργων!

Και όλα αυτά, τη στιγμή που μεταξύ Κυβέρνησης  - τρόικας, έχει ξεσπάσει ένας ιδιότυπος πόλεμος αλληλοκαρφμάτων και αλληλοκατηγοριών, καθώς κάποιος πρέπει εντέλει να φορτωθεί πολιτικά τις αποτυχίες του μνημονιακού προγράμματος!

Οι αποκαλύψεις αυτές, ρίχνουν και το τελευταίο "φύλλο συκής" σχετικά με την υπόσταση της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου. Πλέον, δεν έχουμε να κάνουμε απλώς με μια ακραία νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση, αλλά με μια κυβέρνηση που παραπλάνησε σε πραξικοπηματικό βαθμό, τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά τον ελληνικό λαό!

Πηγή: Ισκρα
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger