Home » , » Τοποθέτηση για το κίνημα "Αγανακτισμένων Πολιτών" από την Φωτεινή Τσαλίκογλου (Βίντεο)

Τοποθέτηση για το κίνημα "Αγανακτισμένων Πολιτών" από την Φωτεινή Τσαλίκογλου (Βίντεο)

Από giorgis , Δευτέρα 30 Μαΐου 2011 | 11:44 μ.μ.

Η καθηγήτρια ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Φωτεινή Τσαλίκογλου, είναι μια επιστήμονας με έντονη κοινωνική παρουσία. Αρθρογραφεί σε καθημερινή εφημερίδα, τοποθετείται δημόσια σε κάθε πολιτικό και κοινωνικό γεγονός και συνήθως οι απόψεις της δεν περνούν απαρατήρητες.
Στο βίντεο που παραθέτουμε την παρακολουθούμε να σχολιάζει όσα συμβαίνουν στο Σύνταγμα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας τις τελευταίες μέρες, αναφερόμενη παράλληλα και στην γενικότερη πολιτική κατάσταση της χώρας μας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
30 Μαΐου 2011 στις 11:50 μ.μ.

Δεν μας λέτε και εμάς ποιός και με ποιές διαδικασίες έκανε καθηγήτρια την Τσαλίκογλου, ποιός την έβαλε να γράφει στα ΝΕΑ κλπ κλπ; Άντε γιατί παράγινε το θέμα με τους διανοούμενους φωστήρες αρλουμπολόγους που τους προμοτάρετε κιόλας!

Ανώνυμος
31 Μαΐου 2011 στις 2:01 π.μ.

3:04
"...νοσταλγώ να ξαναήμουνα νέος..." Όποιος σκαμπάζει έστω λίγο από ψυχοθεραπεία, καταλαβαίνει τι εννοώ. Το άκουσες, φίλε και δάσκαλε Στέλιο Π.?

Καθηγήτρια στο πάντειο, λέει...

Ανώνυμος
31 Μαΐου 2011 στις 2:12 π.μ.

Και τι μας ειπε η κυρια? Αυτο που θα πει κι ο Πρετεντερης αυριο-μεθαυριο, δηλαδη οταν οι μπουρατινοι θα πρεπει να πεταχτουν στα αχρηστα ... Ολοι ειναι "αναξιοπιστοι" ... και βεβαιως, για να προσεχουμε και τα νωτα μασ "φταιει η αριστερα για το καταντημα"! Αυτες ειναι οι κυριες πολιτικες παρατηρησεις της Τσαλικογλου. Η αναξιοπιστια ειναι το προβλημα των αστικων κομματων ή η ξεδιαντροπια με την οποια υσποστηριζουν τα αφεντικα τους ολα αυτα τα χρονια? Αν δεν ηταν η αριστερα (με τα προβληματα πολιτικου λογου, πραξης και συνεπειας που εχει) να καλει τον κοσμο να βγει απο το καβουκι του εδω και χρονια και ιδιαιτερα τον τελευταιο χρονο, τοτε να βλεπαμε ποτε θα κατεβαινε στο δρομο ο ψηφοφορος του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που τοσα χρονια εσκυβε το κεφαλι και εγλειφε τους πολιτικαντηδες και τους κομματικους τοποτηρητες, για να φωναξει "η χουντα δεν τελειωσε το '73" και "Λαε πολεμα σου πινουνε το αιμα"!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger