Home » , » Είναι εμετικοί και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία...

Είναι εμετικοί και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία...

Από giorgis , Τετάρτη 25 Μαΐου 2011 | 3:39 μ.μ.

Με μια κατάπτυστη Ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή, ο ΛΑ.Ο.Σ. ζητά το λόγο επειδή το δημοτικό συμβούλιο Καισαριανής αποφάσισε ομόφωνα τη μετονομασία ενός δρόμου στην πόλη από «οδό Λυδίας» σε οδό «Αρη Βελουχιώτη». Στο κείμενο της Ερώτησης ο Αρης Βελουχιώτης χαρακτηρίζεται «Δολοφόνος αθώων θυμάτων αλλά και αυτής της ίδιας της Εθνικής Αντίστασης την οποία οι ερυθρές συμμορίες του Βελουχιώτη προσπάθησαν να εξοντώσουν».

Εκφράσεις που προέρχονται από αντικομουνιστικό εγχειρίδιο της Ασφάλειας, της 10ετίας του '50 ή και μετέπειτα. 'Η μήπως και της Γκεστάπο; Τα παραπάνω εύοσμα του μεταπολεμικού και μετεμφυλιακού αντικομμουνισμού, του αντικομμουνισμού της δικτατορίας και μερικών σημερινών ακροδεξιών και φιλοναζιστικών ομάδων, είναι καταγεγραμμένα στην Ερώτηση που υπογράφουν οι Αδ. Γεωργιάδης και Θ. Πλεύρης του ΛΑ.Ο.Σ. Είναι εμετικοί και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία...


Πηγή: Εφημερίδα "Ριζοσπάστης"
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
25 Μαΐου 2011 στις 3:41 μ.μ.

Καλά ο "Ριζοσπάστης" ας δει πρώτα τη στάση του κομματός του απέναντι στον Άρη και μετά ας ...γκρινιάξει για τη στάση των φασιστοειδών.

Ανώνυμος
25 Μαΐου 2011 στις 7:22 μ.μ.

Ράλληδες, ταγματαλήτες, Μπουραντάδες, Γερμανοί
τα κεφάλια σας θα πέσουν
απ' το αντάρτικο σπαθί

Ανώνυμος
25 Μαΐου 2011 στις 7:49 μ.μ.

το γουρούνι, ο γεωργιάδης δεν έχει το δικαίωμα να βρίζει έτσι τον Άρη.
ο αντικομουνισμός τους εκεί στο φασιστολάος δεν έχει όριο, πρώτα αναφέρει ότι οι κομμουνιστές δεν είναι πολίτες, έπειτα βρίζει τους αναρχικούς και τους λέει υπανθρώπους, τώρα αυτό, δυστυχώς είναι και αυτός προστατευμένος απο το σύστημα γιατί αν πραγματικά ήμασταν ελεύθεροι ο τύπος αυτός θα ήταν βοθρατζής στο Λαύριο. Να προσέχουν μόνο τα παιδιά του μην γίνουν σκουλήκια σαν τον ίδιο

Ανώνυμος
26 Μαΐου 2011 στις 8:37 π.μ.

Προσβάλεις τα σκουλήκια.

Ανώνυμος
26 Μαΐου 2011 στις 10:18 π.μ.

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΚΟΛΩΝ,
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΧΙΤΩΝ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ, ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger