Home » , » «Οταν βουλιάζει το πλοίο φεύγουν πρώτα τα ποντίκια»

«Οταν βουλιάζει το πλοίο φεύγουν πρώτα τα ποντίκια»

Από giorgis , Παρασκευή 27 Μαΐου 2011 | 4:57 π.μ.

Την ρήση «όταν βουλιάζει το πλοίο φεύγουν πρώτα τα ποντίκια» μας θυμίζει η πληροφορία που κυκλοφορεί για τα όσα πρόκειται να συμβούν στην Πανελλαδική Σύσκεψη που οργανώνει η «Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ» στις 18 Ιούνη στην Αθήνα.

Δεν θέλουμε να μπούμε σε λεπτομέρειες αφού ο Γ. Παναγιωτακόπουλος –ο τύπος που ηγείται αυτής της πρωτοβουλίας, (ήταν  πρώην «συγκεντρωσιάρχης» του Αντρέα και απ’ τους βασικούς συντελεστές στο να βρεθεί στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο ΓΑΠ στην εσωκομματική αναμέτρηση που είχε με τον Ακη Τσοχατζόπουλο) είναι γνωστός ανεμόμυλος. Και στο παρελθόν είχε διαρρεύσει πολλά για τις προθέσεις του στους δημοσιογράφους αλλά πάντα ήταν στο Πασοκικό μαντρί και το μόνο που έκανε ήταν να αμολάει κάποιες λεκτικές διαφωνίες για την πολιτική τακτική του κόμματος του.

Απλώς αναφέρουμε αυτή την πληροφορία που λέει ότι ο Γ. Παπαγιωτακόπουλος έχει πιεστεί από συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ -με τους οποίους έχει στενούς δεσμούς από το παρελθόν- που ήδη δημόσια έχουν διαχωρίσει την θέση τους από το ΠΑΣΟΚ (πρόκειται για συνδικαλιστές των ΟΤΑ και του ΟΤΕ) και αναμένουμε το κείμενο που φημολογείται ότι θα εκδώσει αυτή η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη υπογραμμένο –όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες- από 1.500 μέλη του ΠΑΣΟΚ.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
27 Μαΐου 2011 στις 10:22 μ.μ.

http://youtu.be/Geg_6Xoy04s

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger