Home » , » Δυο ενδιαφέροντα βίντεο από την εκπομπή του Λ. Λαζόπουλου

Δυο ενδιαφέροντα βίντεο από την εκπομπή του Λ. Λαζόπουλου

Από giorgis , Τετάρτη 4 Μαΐου 2011 | 1:39 μ.μ.

Θα παραθέσουμε δυο ενδιαφέροντα βίντεο από την χθεσινή εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου. Στο πρώτο μιλάει για την θεσμοθετημένη διαφθορά και την ατιμωρησία του πολιτικού προσωπικού του αστικού συστήματος, ενώ το δεύτερο κάνει μια αποκάλυψη  για την παρασκηνιακή δραστηριότητα ντόπιας και ξένης οικονομικής ολιγαρχίας –με την συνέργια των πολιτικών υπαλλήλων τους- στην λεηλασία της δημόσιας περιουσίας και στην μεθόδευση για την εξαθλίωση των λαϊκών στρωμάτων.

Πριν απ’ αυτό όμως, και για να μην υπάρξει κάποια παρανόηση, να επαναλάβουμε απόψεις, που ήδη έχουμε διατυπώσει για τον ρόλο και την πολιτική συγκρότηση του Λάκη Λαζόπουλου.

Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης έχει ταλέντο, «πουλάει» γι’ αυτό έχει και την δυνατότητα να εκφράζετε με τρόπο που δεν συναντάει κανείς στα αστικά ΜΜΕ.
Και μέχρι τώρα τον έχουμε ακούσει να χαρακτηρίζει «λαδιάρηδες» όλους τους εθνοπατέρες, να έχει πάρει σωστή θέση στα γεγονότα του Δεκέμβρη, να ρίχνει τις μπηχτές του σε μπάτσους και μηχανισμούς καταστολής.

Από την άλλη όμως επικαλείται την θεσμολαγνεία σαν διέξοδο.
Δεν ξεφεύγει δηλαδή ούτε ελάχιστα από τις πολιτικές αναλύσεις που κάνουν όλοι οι αστοί πολιτικοί και δημοσιογράφοι.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Λάκη δεν ευθύνεται ο καπιταλισμός, η πλουτοκρατία για όσα αντιμετωπίζει ο εργαζόμενος λαός, αλλά μόνο κάποιες μαριονέτες που συχνάζουν στο κυνοβούλιο.
Τις αλλάζουμε με «νέους ανθρώπους στην πολιτική» και εξαλείφονται όλα τα προβλήματά μας.
Διαλέξτε καλούς εθνονταβατζήδες δηλαδή, καθώς ψηφίζετε κάθε τέσσερα χρόνια.
Δεν θα συναντήσει δηλαδή κανείς τον Λαζόπουλο να αναφέρει ούτε μια φορά τις λέξεις: καπιταλισμός, εργατικό κίνημα, λαϊκοί αγώνες ….
Πολύ δύσκολα το σύστημα θα έβρισκε καλύτερο αμορτισέρ για να εκτονώνει την λαϊκή δυσαρέσκεια –έστω σε κάποιο βαθμό- απ’ τον "εθνικό μας διασκεδαστή", γ’ αυτό έχει και την «ασυδοσία» να λέει κάποια σωστά πράγματα.

 



Ενδιαφέρουσα είναι η τοποθέτηση που κάνει στο μπλογκ του ο "Πιτσιρίκος" για τα όσα αποκαλύπτονται στο δεύτερο βίντεο από τον Ντομινίκ Στρος Καν.

Όχι, δεν έχουμε χούντα

Το απόσπασμα προβλήθηκε στη χτεσινή εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου και είναι ένα από τα κομμάτια της συνέντευξης του Ντομινίκ Στρος Καν στο Canal Plus που δεν προβλήθηκαν στο αφιέρωμα του γαλλικού καναλιού στον πρόεδρο του ΔΝΤ. Η συμφωνία του Παπανδρέου με τον Ντομινίκ Στρος Καν για την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ είχε γίνει από τον Νοέμβριο του 2009.
Χωρίς καμία αμφιβολία πια, ο Γιώργος Παπανδρέου και οι υπουργοί του έλεγαν -για πολλούς μήνες- ψέματα για την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ, μέχρι να φτάσουμε στην «δραματική» ανακοίνωση από το Καστελλόριζο.

Νομίζω πως υπάρχει ξεκάθαρα θέμα δημοκρατίας και εθνικής προδοσίας.

Επίσης, είναι ολοφάνερο πως όσοι γνώριζαν από τον Νοέμβριο του 2009 πως η Ελλάδα θα υπαχθεί στο ΔΝΤ -και δεν ήταν λίγοι αυτοί- είχαν την ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν σε βάρος της χώρας.

Ένα ακόμα τεράστιο θέμα που τίθεται είναι πώς γίνεται να φέρνει στο φως το βίντεο με τις «κομμένες» δηλώσεις του Ντομινίκ Στρος Καν ένας καλλιτέχνης της σάτιρας και όχι κάποιος δημοσιογράφος.

Κανείς δεν είναι τόσο αφελής, ώστε να πιστεύει πως είχε ο Λαζόπουλος τη δυνατότητα να εξασφαλίσει αυτό το απόσπασμα και δεν είχαν τη δυνατότητα να το εξασφαλίσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί, τα ραδιόφωνα και οι εφημερίδες. Ή έστω, κάποιος ελεύθερος δημοσιογράφος (γέλια).

Είναι οι μεγαλοεκδότες και οι καναλάρχες που στηρίζουν την κυβέρνηση και την θέτουν στην υπηρεσία τους, αποκομίζοντας τεράστια οικονομικά οφέλη και ασυλία για τα εγκλήματά τους σε βάρος του λαού και της χώρας.

Μετά από τη διαρροή αυτού του βίντεο, τα παπαγαλάκια τους ας σταματήσουν να διαμαρτύρονται για τη δήθεν στοχοποίησή τους και ας κατεβάσουν επιτέλους το σηκωμένο δάχτυλο. Να το βάλουν στον κώλο τους.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2011 στις 8:17 μ.μ.

Τον πρόλαβε τον Λαζόπουλο η Καθημερινή.

http://redflyplanet.blogspot.com/2011/05/blog-post_04.html

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2011 στις 9:38 π.μ.

Καλά είμαστε σοβαροί!?

Δεν καταλαβαίνουμε ότι ΔΕΝ μπορεί να τα πει όλα?

Έτσι και αρχίσει να μιλάει για καπιταλισμό και τα ρέστα, πρώτα θα τον κόψουνε και μετα θα τον ξεσκίσουνε!

Πλάγια και έντεχνα προσπαθεί να διαπαιδαγωγήσει όσο μπορεί την κριτική σκέψη του κόσμου!

ΕΛΕΩΣ! Ο Λάκης μας φταίει τώρα!?!?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger