Home » , » Εκτός από την αυριανή απεργία, υπάρχει και ένα ακόμα "ραντεβού" που αξίζει της προσοχής μας

Εκτός από την αυριανή απεργία, υπάρχει και ένα ακόμα "ραντεβού" που αξίζει της προσοχής μας

Από ciaoant1 , Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 | 7:31 μ.μ.

Εκτός από την απεργία στις 15/06 (αύριο), υπάρχει και ένα ακόμα σημαντικό "event", το οποίο θα γίνει...μεθαύριο, αλλά δυστυχώς δεν έχει λάβει ακόμα τη διαφήμιση που του "αξίζει".

Για να διορθώσουμε λοιπόν αυτή την "αδικία", παρουσιάζουμε την αφίσα του event αυτού (ΔΕΝ πρόκειται για πλάκα, είναι 100% αληθινό - αν μάλιστα πάτε και στο site της διοργανώτριας εταιρείας θα το βρείτε καταχωρημένο ως "2nd International Herald Tribune Investment Summit"):




Είναι φανερό το πόσο πιο μπροστά είναι η άρχουσα τάξη σε σχέση με με εμάς, τους εργάτες, σε θέματα οργάνωσης: Επειδή ακριβώς είναι πιο συνειδητοποιημένοι, διαρκώς συζητούν το πως θα μας εκμεταλλευτούν καλύτερα και με τη λιγότερη δυνατή αντίσταση, σε αντίθεση με τους εργάτες που είναι σε εμβρυακή κατάσταση σε ότι αφορά την συνειδητοποίηση τους, και άρα και τη συγκρότηση τους ως οργανωμένη πολιτική δύναμη.

Τέλος πάντων, τα όρνεα θα μαζευτούν μιας και το πλιάτσικο έχει πάρει διαστάσεις παροξυσμού: Βλέπουμε ότι στο διήμερο αυτό θα παρελάσουν τα μισά μέλη της κυβέρνησης, που θα συζητήσουν το πως θα "κινεζοποιήσουν" τους εργάτες όσο πιο πολύ μπορούν ώστε οι εργοδότες να έχουν φτηνή εργατική δύναμη, το πως θα "χαζέψουν" τη νέα γενιά, ώστε να είναι πιο υπάκουοι στις εντολές τους και πιο δεκτικοί να ζήσει σε συνθήκες μεσαίωνα, το πως θα σώσουν τις τράπεζες, κτλ.

"Χέρι-χέρι" με την κυβέρνηση βέβαια και στελέχη του ΔΝΤ, που επίσης θα μιλήσουν στην εκδήλωση, ο Αντώνης Σαμαράς (που συμμετέχει και αυτός, ως η "χρυσή εφεδρεία" του συστήματος αν (όταν) πέσει το ΠΑΣΟΚ), αλλά και επιχειρηματίες, κτλ. Και χορηγοί βέβαια η Εθνική Τράπεζα, η Καθημερινή του Αλαφούζου, η Ιντραλότ του Κόκκαλη, κτλ.

Ποιος από αυτούς πιστεύετε ότι σκέφτεται και ενεργεί με βάση τα δικά σας συμφέροντα; ΚΑΝΕΝΑΣ.

Καιρός να οργανωθεί και ο εργάτης με στόχο την ανατροπή τους και την κατάληψη της εξουσίας - πριν κάνουν άλλο κακό εναντίον του, για να τρώνε και πίνουν αυτοί και μόνο αυτοί, μια χούφτα βιομήχανοι/τραπεζίτες/πολιτικοί της άρχουσας τάξης/στελέχη υπερεθνικών οργανισμών και χίλιοι δυο άλλοι τέτοιοι.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
17 Ιουνίου 2011 στις 3:11 π.μ.

μεταφερθηκε στο 'καραβελ'για ευνοητους λογους και τελικα ακυρωθηκε λογω των εξελιξεων

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger