Home » , , » Λυπηθείτε τους βολευτές μας

Λυπηθείτε τους βολευτές μας

Από giorgis , Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011 | 4:30 μ.μ.

Μας συγκίνησε το σημερινό παραπολιτικό σχόλιο του «Εθνους» για το δράμα που περνούν οι εθνοπατέρες μας, εξ αιτίας της οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης. Τόσο πολύ που σκεφτήκαμε να κάνουμε καμπάνια απ’ το μπλογκ μας και να ζητήσουμε απ’ τους αναγνώστες μας να συνεισφέρουν οικονομικά ώστε οι εκπρόσωποι του έθνους να μην βρίσκονται σε τόσο τραγική κατάσταση!!!
Είναι δυνατόν να ψάχνουν τις τσέπες τους για να βρουν δεκάλεπτα και εικοσάλεπτα για να συμπληρώσου το ποσό ώστε να μπορούν να πληρώσουν για να πιουν ένα καφέ!!!! Ούτε συνταξιούχοι του ΟΓΑ να ήταν!

Και όμως δεν κάνουμε πλάκα. Αυτό ισχυρίζεται σε σχόλιο της η «έγκυρη» φυλλάδα του Μπόμπολα:

«Η κρίση έχει επηρεάσει και τους βουλευτές, που έχουν σταματήσει να είναι... ανοιχτοχέρηδες. Στο παρελθόν, στις εσωκομματικές συνεδριάσεις της Βουλής, που ως συνήθως η συμμετοχή των βουλευτών είναι μεγάλη, οι παραγγελίες έδιναν κι έπαιρναν, ενώ τα πουρμπουάρ στους σερβιτόρους ήταν γενναία. Στην παρούσα, όμως, συγκυρία έχουν σφίξει και οι βουλευτές το ζωνάρι. Στον χθεσινό διευρυμένο ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ, που έσπασε κάθε ρεκόρ προηγούμενης συμμετοχής βουλευτών (γράφτηκαν 90 για να μιλήσουν), πολλοί εξ αυτών, για να πληρώσουν τους καφέδες που είχαν παραγγείλει, έψαχναν στις τσέπες τους για πενηντάλεπτα, εικοσάλεπτα και δεκάλεπτα!».

Και για να σχηματίσετε καλύτερη άποψη για το δράμα που βιώνουν οι βολευτές μας αξίζει να παρακολουθήσετε το βιντεάκι που παραθέτουμε με τις απολαβές τους και είμαστε σίγουροι ότι θα συγκινηθείτε από τις μίζερες αποδοχές που τους καταβάλλει ο ελληνικός λαός για να μπορούν να ανταποκριθούν στο «λειτούργημα» τους και να προσφέρουν τα όσα καλά έχει γνωρίζει ο λαός και ο τόπος από την δραστηριότητά τους.





Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger