Home » , » Η "φρουρά" του κ. Καμίνη (την πληρώνουμε 45.000 ευρώ τον μήνα) και οι σεκιουριτάδες των βουλευτών.

Η "φρουρά" του κ. Καμίνη (την πληρώνουμε 45.000 ευρώ τον μήνα) και οι σεκιουριτάδες των βουλευτών.

Από giorgis , Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011 | 7:23 μ.μ.

Ο ανύπαρκτος ουσιαστικά για τον δημότη Αθήνας, δήμαρχος Γ. Καμίνης  έχει εξελιχθεί σε ένα απλό κυβερνητικό φερέφωνο –η τελευταία του παρέμβαση ήταν να εκφράσει την ενόχληση του για τους «αγανακτισμένους» της πλατείας Συντάγματος λέγοντας κάτι μισόλογα ενώ στην κυριολεξία ζητούσε την παρέμβαση των κατασταλτικών μηχανισμών για να «αποκατασταθεί η εικόνα» της πλατείας Συντάγματος. Φυσικά ο ίδιος δεν είχε κανένα πρόβλημα με την «εικόνα» της Αθήνας όταν οι μπάτσοι έριχναν τόνους καρκινογόνα χημικά με στόχους τους διαδηλωτές.

Όμως αυτή είναι μόνο η μια πλευρά του πρώην Συνήγορου του Πολίτη. Πολύ θα θέλαμε να μας δικαιολογήσει και κάτι άλλο ο κ. Δήμαρχος.  Γιατί οι πολίτες της Αθήνας πρέπει να πληρώνουμε –μέσω του προϋπολογισμού του Δήμου Αθήνας- 45.000 ευρώ κάθε μήνα για να έχει 6 μπάτσους φρουρά;;;!!! (Αυτό προκύπτει από την ΑΠ 12043/13.5.2011 υπουργική απόφαση ΑΔΑ: 4Α35Κ-1Γ).
Από ποιον θεωρείται ότι κινδυνεύετε κ. Καμίνη και χρειάζεστε τόσο μεγάλη αστυνομική δύναμη να ασχολείται αποκλειστικά για την φρούρησή σας;

Και με την ευκαιρία αυτή να σημειώσουμε και κάτι άλλο. Κυκλοφορεί πλατειά αλλά ως συνήθως τα καθεστωτικά ΜΜΕ αποφεύγουν να αναφερθούν συγκεκριμένα. Ορισμένοι απ’ τους πιο προβεβλημένους  βουλευτές του κυβερνητικού θιάσου του ΓΑΠ νιώθοντας έντονα την «λαϊκή λατρεία» σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση έχουν απευθυνθεί σε εχέμυθες εταιρείες security, που ανέλαβαν την «προστασία» τους, από κοινού με τους αστυνομικούς που τους έχουν διατεθεί. Το κόστος  μάλιστα που πληρώνει ένας εξ αυτών –όπως κυκλοφορεί- ανέρχεται στα 4.500 ευρώ τον μήνα. (Δεν συνηθίζουμε να γράφουμε φήμες αλλά αυτή η πληροφορία προέρχεται από «έγκυρη πηγή», που θα έγραφαν οι αστοί δημοσιογράφοι, γ’ αυτό την αναπαράγουμε. Αν μάλιστα μπορούσαμε να την τεκμηριώναμε δεν θα είχαμε πρόβλημα να γράφαμε και το όνομα του Πασόκου βουλευτή στον οποίο αναφερόμαστε).

Και το αυτονόητο ερώτημα που προκύπτει –αν φυσικά αληθεύουν αυτά που κυκλοφορούν- είναι από ποιες πηγές καλύπτουν οι βουλευτές αυτή την δαπάνη; Θα ακουγόταν σαν ανέκδοτο αν ισχυριζόταν ότι το κάνουν από την βουλευτική τους αποζημίωση
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger