Home » , » "Μυστήρια" σενάρια (Βίντεο)

"Μυστήρια" σενάρια (Βίντεο)

Από giorgis , Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011 | 2:27 π.μ.

Η εθελόδουλη κυβέρνηση του ΓΑΠ-Τσολάκογλου πέρα από ότι είναι αδίστακτή να εξαθλιώσει τον λαό και να ξεπουλήσει την χώρα για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα μιας δράκας ντόπιων και ξένων καπιταλιστών είναι και άκρως επικίνδυνη στους σχεδιασμούς που κάνει σαν αντιστάθμισμα στην πλήρη απόνομιμοποίηση που έχει απ’ τον ελληνικό λαό.

Την εισαγωγή αυτή την κάναμε με αφορμή τα όσα ακούστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή του Κ. Χαρδαβέλα στο Αλτερ.
Φυσικά δεν παίρνουμε σαν δεδομένα τα όσα μας είπε ο «ειδικός» των ούφο και των Νεφελίμ. Από και και πέρα όμως δεν αποκλείεται, και μπροστά στο αδιέξοδο που έχει βρεθεί η κυβέρνηση του ΓΑΠ και στην απαξίωση που υπάρχει σε όλο το αστικό πολιτικό σκηνικό τα όσα ακούσαμε από τον Χαρδαβέλα να έχουν δόση αλήθεια.

Στο βίντεο, λοιπόν, που παραθέτουμε ακούμε τον Χαρδαβέλλα να μας μεταφέρει την πληροφορία (;) ότι «Ηρθε εδώ μια ομάδα του FBI που μετέφερε μιας πληροφορία των Αμερικανών στην ελληνική κυβέρνηση ότι επίκειται τρομοκρατική ενέργεια για αποσταθεροποίησης και γίνεται συνεδρίαση με τον Παπουτσή και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ».

Δεν ξέρουμε αν έχουν βάση αυτά τα σενάρια. Απλώς τα μεταφέρουμε και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2011 στις 8:54 π.μ.

Στα δύσκολα, όταν η δημοτικότητα έπεφτε, πάντα δημιουργείτο μια έξωθεν κρίση (ενίοτε και έσωθεν). Οι Μπούς (πατήρ και υιός), ξεκίνησαν πολέμους.
Θάτσερ! Αφού ξέσκισε το λαό της, ανάκτησε την δημοτικότητά της και αποπροσανατόλησε το λαό με το πόλεμο των Φόκλαντς.
Μετά απ αυτό, οι περήφανοι εγγλέζοι την έκαναν θεό που τιμώρησε τους κακούς αργεντίνους που επιβουλεύονταν τα εδάφη της μεγάλης Μεγάλης Βρετανίας στην άλλη άκρη της Γης, τρομάρα τους.
Προφανώς, εμείς πόλεμο δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε (ακόμα;).
Μια χαρά όμως μπορούμε να βρούμε κάποιους "τρομοκράτες εχθρούς", ν ασχοληθούμε μ αυτούς, να έχουμε επιτυχίες και να εμφανιστεί μάγκας, αποτελεσματικός και με ανεβασμένη δημοτικότητα ο Γιωργάκης κι η κυβέρνηση.
Ρε μπας και σ αυτό το σενάριο παίζει κι η "αψυχολόγητη" μαλακία με την απαγόρευση απόπλου του πλοίου για τη Γάζα και τις δηλώσεις της Χαμάς;
Στα καλά καθούμενα να γίνουμε στόχος του μουσουλμανικού κόσμου;
Ε;...

mbiker

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger