Home » , » Μια συνέντευξη που πρέπει να παρακολουθήσετε

Μια συνέντευξη που πρέπει να παρακολουθήσετε

Από giorgis , Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011 | 10:55 μ.μ.

Μόλις πριν κάποιες ώρες σχολιάζαμε τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του υφυπουργού Προ-πο, Μ. Οθωνα, που ούτε λίγο ούτε πολύ έδινε τα εύσημα του στα ένστολα καθάρματα των ΜΑΤ που αιματοκύλισαν πρόσφατα την Αθήνας γιατί, λέει, απέτρεψαν «να υλοποιηθεί ένας σχεδιασμός ο οποίος στόχευε στην κατάληψη του ελληνικού Κοινοβουλίου και σε εκτεταμένες καταστροφές, λεηλασίες και βανδαλισμούς σε ολόκληρη την Αθήνα». Καταλήγαμε αυτή την ανάρτηση μας αναρωτώμενοι: «Πώς θα σχολίαζε τις δηλώσεις του υφυπουργού ο δημοσιογράφος π.χ. Μανώλης Κυπραίος που έχασε εντελώς την ακοή του από χειροβομβίδα κρότου λάμψης, ενώ παράλληλα ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους μπάτσους;».

Στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε σημερινή τηλεοπτική συνέντευξη του Μ. Κυπραίου και ειλικρινά δεν θέλουμε να μεταφέρουμε τα συναισθήματα που μας προκάλεσε.




Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
8 Ιουλίου 2011 στις 11:39 μ.μ.

τις παπαριές καμαρωτές που μας πουλάει ο υπουργός προπό-λόττο να τις αφήσει στην άκρη, για δήθεν εισβολή διαδηλωτών μέσα στο κοινοβούλιο.

Ο καθένας μας γνωρίζει τη δύναμη των όπλων και πώς μπορεί αυτή να χρησιμοποιηθεί σε ενδεχόμενη γενικευμένη εκτροπή.

Είναι μία ακόμα φθηνή και ξευτιλισμένη δικαιολογία, όπως και τόσες άλλες (βλεπε σύριζα), για το πογκρόμ των πραιτώρων του απέναντι στον ελληνικό λαό.

Δηλαδή, άν το πλήθος είχε την προοπτική να εισβάλει στο "ναό της δημοκρατίας", δεν θα σταμάταγε όταν θα έβγαιναν στη φόρα τα σαρανταπεντάρια της "δημοκρατίας"?

Την αμέριστη αλληλεγκύη μας στον Μανώλη Κυπραίο, Θύμα της κοινοβουλευτικής χούντας του Μπατσόκ, όπως και των εκατοντάδων τραυματιών.

Οι μάσκες έχουν πέσει εδώ και καιρό. Το ζήτημα είναι τί κάνουμε από εδώ και πέρα...

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2011 στις 1:14 π.μ.

o συμπαθής Κυπραίοςθα έπρεπε τοσο καιρο να ξερει με τι γουρουνια εχει να κανει .. και οτι τελος παντων το να εισαι "δημοσιογραφος" δεν λεει και τιποτα..

ουτε στην κοινωνια (γνωστο το συνθημα) .. αλλα ουτε και στην εξουσία..

η αφέλεια του να θελει μετα το συμβαν να προσεγγύσει την πλατεία είναι υποδειγματικη..

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2011 στις 1:50 π.μ.

Να τα βλέπει η κοινοβουλευτική Αριστερά που γλύφει την ΠΟΑΣΥ όποτε έρχονται εκλογές!

Ουστ κοπρόσκυλα της χωροφυλακής!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger