Home » , » Κάλεσμα για συζήτηση με θέμα την λειτουργία νέας ιστοσελίδας και του διαδικτυακού ρ/σ μας

Κάλεσμα για συζήτηση με θέμα την λειτουργία νέας ιστοσελίδας και του διαδικτυακού ρ/σ μας

Από giorgis , Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011 | 9:50 μ.μ.

 Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε συντρόφους και φίλους του μπλοκ μας να συμμετάσχουν στην ανοιχτή συζήτηση που οργανώνουμε με θέμα την λειτουργία μιας νέας ιστοσελίδα που θα έχει άμεση παρέμβαση σε κάθε κινηματική διαδικασία και στην οποία θα λειτουργεί διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός.

Πιστεύουμε ότι στην «κολασμένη εποχή» που ζει η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα μπορεί και το Ιντερνέτ  να αποτελέσει ένα μετερίζι στον αγώνα ενάντια στην επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.
Επιδίωξη μας είναι η ιστοσελίδα μας που τώρα λειτουργεί δοκιμαστικά να αποτελέσει ένα χώρο που θα έχει άμεση ενημέρωση, θα περιλαμβάνει πολιτικές αναλύσεις, ανταποκρίσεις από πολλές περιοχές της χώρας μας.
Στα φιλόδοξα σχέδια για τον ραδιοφωνικό μας σταθμό –οι εκπομπές του τώρα προσπαθούν να δείξουν το «στίγμα» του- είναι να περιλαμβάνει μουσικά, ιστορικά, πολιτιστικά κ.α αφιερώματα, να διοργανώνει «ζωντανές» συζητήσεις, να έχει ανταποκρίσεις από κάθε εργατική – απεργιακή κινητοποίηση.

Για να υλοποιήσουμε τους σχεδιασμούς μας καλούμε κάθε σύντροφο και κάθε συλλογικότητα που θα ήθελε να συμμετάσχει σ’ αυτό το εγχείρημά μας, στην συζήτηση την Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη στον χώρο των υπαλλήλων βιβλίου-χάρτου Λόντου 6 Εξάρχεια   όπου μέσα από αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες θα καθορίσουμε το πλαίσιο και το πρόγραμμα λειτουργίας της ιστοσελίδας και του διαδικτυακού ραδιοσταθμού μας.

Για περισσότερες πληροφορίες στο e-mail του blog μας και στο τηλέφωνο 6942770875
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 2:53 μ.μ.

Πώς μπορείτε και τσουβαλιάζετε τα πάντα;Τελικά εκεί βασίζεται και η τρόικα και καθε κυβέρνηση..στην έλλειψη νόησης και εν συναίσθησης.
Εργαζομαι 34 χρονια και υπεβαλα τα χρατιά μου για συνταξη με τρία παιδια και ανήλικο και διαζευγμενη...
Πού βλεπετε το δίκαιο;
Πού βλεπετε το σωστό;
Ανθρωποι που μονο στον δαιχωρισμό είστε έτοιμοι να μπείτε αρκεί να μην σας ακουμπαει...
Θλιψη που ακόμα είμαστε ο ένας χωρια απο τον αλλον ενω θα επρεπε ενωμενοι να είμαστε εναντιον των όσων τελικά ξεπουλαν ιερά και όσια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger