Home » , » Όταν πετάς πέτρες προς την κορυφή του βουνού, είναι σίγουρο ότι αυτές θα γυρίσουν κατά πάνω σου: Πως φτάσαμε στα γεγονότα της 20η Οκτώβρη

Όταν πετάς πέτρες προς την κορυφή του βουνού, είναι σίγουρο ότι αυτές θα γυρίσουν κατά πάνω σου: Πως φτάσαμε στα γεγονότα της 20η Οκτώβρη

Από giorgis , Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011 | 7:15 μ.μ.

“Δεν είναι αναγκαίο να μου πείτε πως η βία γεννά βία. Εμείς, ο λαός, το έχουμε μάθει πολύ πριν από σας, κι απ’ τη μεριά μου το κατάλαβα πριν δέκα χρόνια. Όταν κανείς δεν κατέβηκε από την Ουάσινγκτον για να πει στον Porfirio Díaz πως, αφού άφηνε τους αγρότες να ζουν με χόρτα, θα μπορούσε να προκληθεί βία· ή, αφού πυροβολούσε αυτούς που ζητούσαν λίγες πένες παραπάνω τη βδομάδα, θα προκληθεί βία· ή, αφού έθρεφε τις ψείρες με φυλακισμένους, εδώ και δεκαετίες, σίγουρα θα προκληθεί βία”

Emiliano Zapata

---------------------------------------------

Παίρνω αφορμή από δύο ενδιαφέρουσες σημερινές αναρτήσεις: Αυτήν στο blog μας, με τον τίτλο «Συνεργασίες» κι αυτήν στο ιστολόγιο Redflyplanet, του οποίου τυγχάνω τακτικότατος αναγνώστης, με τίτλο «Το παρακράτος: Τότε και τώρα».

Στις παραπάνω αναρτήσεις, οι οποίες βέβαια είναι πολιτικά κι ιδεολογικά εκ διαμέτρου αντίθετες, εμπεριέχονται ορισμένα σημαντικά οπτικά ντοκουμέντα από την περίοδο 1995-1998. Περίοδος, που κατά τη γνώμη μου αποτελεί την κομβική αφετηρία, όσων είδαμε την Πέμπτη 20/10 στο Σύνταγμα. Μιλάμε για εποχή, όπου ο Σημιτικός εκσυγχρονισμός (εν όψει μάλιστα και της-από τότε- διαφαινόμενης καπιταλιστικής κρίσης) επελαύνει κι οδηγεί την κοινωνία στο ευρώ και την ΟΝΕ, με τους όρους που επέβαλε το (εξαρτημένο και κομπραδόρικο) ελληνικό κεφάλαιο. Μιλάμε για εποχή, όπου το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έχουν βγεί τραυματισμένα από τις εξελίξεις στο πάλαι ποτέ «σοβιετικό μπλοκ», αλλά κι απ’τις πολλαπλές κρίσεις (διασπάσεις, διαγραφές κλπ) στο εσωτερικό του. Το κυριότερο όμως είναι, ότι οι δυναμικές μαθητικές κινητοποιήσεις, το συγκρουσιακό κίνημα των αδιορίστων κατά του ΑΣΕΠ κλπ. της συγκεκριμένης περιόδου, έχουν πάρει τη...σκυτάλη απ’ την ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ περίοδο (΄90-΄94), που χαρακτηρίστηκε  τη δολοφονία ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ και το δυναμικό κίνημα των καταλήψεων κατά των «μεταρυθμίσεων» Κοντογιαννόπουλου (περίοδο, που προσωπικά είχα την τύχη να τη ζήσω...εκ του συστάδην), το οποίο οδήγησε στη δημιουργία κάποιου  διαφορετικού ριζοσπαστικού ρεύματος αντίστασης (ιδίως στη νεολαία), το οποίο έκτοτε διαπερνά όλον τον κινηματικό χώρο.

Εκείνη ακριβώς την εποχή (΄95-΄98) έχουμε δύο καίρας σημασίας γεγονότα: Αφενός το στοχευμένο χτύπημα του κράτους σ’αυτό που σχηματικά αποκαλούμε «Αναρικό χώρο», με την επέμβαση των ΜΑΤ στο ΕΜΠ το 1995, το άγριο κηνυγητό και τις συνεχείς καταδίκες και φυλακίσεις προσώπων του χώρου. Αφετέρου έχουμε το γεγονός, το οποίο αποτυπώνεται, κατ’ αρχάς στο βίντεο της ανάρτησης «Συνεργασίες» και κατ’ επέκταση στα οπτικά ντοκουμέντα, που εμπεριέχονται στην προαναφερθείσα ανάρτηση του Redflyplanet. Η απάντηση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στις (αναμφισβήτητες) επιθέσεις με μολότωφ σε μέλη τους κατά τη διάρκεια της τότε (1998) επετείου του Πολυτεχνείου, δεν ήταν ούτε πολιτική, ούτε ιδεολογική, ούτε καν πρακτική. Ήταν ο ξυλοδαρμός και η ΠΑΡΑΔΟΣΗ στα ΜΑΤ 16χρονων μαθητών! Τότε ήταν, που «άνοιξε» η πληγή της περασμένης Πέμπτης... Την επόμενη της παραδοσης των 16χρονων στα ΜΑΤ, ομάδες του χώρου εισέβαλαν με τσεκούρια και καδρόνια στην αίθουσα «Παπαρηγοπούλου» της Νομικής, όπου γινόταν συνέλευση της σχολής (όπου παρεβρισκόταν κι ο γράφων ως μέλος των ΕΑΑΚ), με την ιαχή «Κνίτες θα πεθάνετε»!  Για κάποιους από εμάς, τότε, η εν λόγω εξέλιξη ήταν αναμενόμενη, αφού κι ορισμένοι συμφοιτητές (και φίλοι) της ΠΚΣ και της ΚΝΕ αναγνώριζαν τη...μαλακία (όπως έλεγαν), που έκανε το κόμμα με τους 16χρονους. Αρκετά μέλη της τότε γενιάς της ΠΚΣ Νομικής, θυμούνται ότι πολλοί εξ ημών (μέλη της ΡΑΠΑΝ και της ΣΑΦΝ) τους προειδοποιήσαμε και τους σώσαμε, ελάχιστα λεπτά πριν την εισβολή, αλλά θυμούνται καλά και τις συζητήσεις και τους τσακωμούς μας περί το συγκεκριμένο θέμα. Αξιοσημείωτο είναι το ότι, έκτοτε ο Α/Α χώρος μαζικοποιήθηκε κι έγινε ακόμα πιο επιθετικός, αλλά  και πιο παρεμβατικός πολιτικά με αποτέλεσμα τα μπλοκ των Α/Α ν’αποτελούνται πλέον από αρκετές χιλιάδες διαδηλωτών

Εδώ όμως τίθεται ένα βασικό ερώτημα, σχετικά με τη λογική και τη δράση της περιφρούρισης του ΚΚΕ, στις οποίες αναμένουμε την τοποθέτηση των συναγωνιστών της βάσης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, αλλά και των φίλων του Redflyplanet:     

Πως απ΄τη μια, πιάνεις ΕΝΟΠΛΟ ΑΣΦΑΛΙΤΗ (Γιαννακούλη και τόσους άλλους) στις γραμμές του κι αντί πρώτα να του ρίξεις ένα...καλό σουλτάν μερεμέτ και ν΄αποκλείσεις τη ΓΑΔΑ απαιτώντας την ΠΤΩΣΗ της κυβέρνησης, εσύ τον παραδίδεις στις ΑΡΧΕΣ, δηλαδή ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ; Και πως απ’ την άλλη, την ίδια στιγμή ξυλοκοπείς 16χρονους εξεγερμένους μαθητές (ο,τιδήποτε κι αν έκαναν) κι αντί να τους αφήσεις, ή έστω να τους παραδώσεις στους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, απεναντίας εσύ τους ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ στα ΜΑΤ, τα οποία τους ΛΙΑΝΙΖΟΥΝ και τους οδηγούν στα κρατητήρια; Επαναλαμβάνω, ότι μιλάμε για 16χρονους/ες, οι οποίοι/ες έιναι μεν ανώριμοι πολιτικά, αλλά βράζει το αίμα τους και αύριο θ’ αποτελέσουν τα πρωτοπόρα και δυναμικά τμήματα του εργατικού κι εν γένει λαικού κινήματος.

Εκτός κι αν η ηγεσία του ΚΚΕ θεώρησε ότι τα...ντου και οι μολότωφ κατά της περιφρούρισης στο ΕΜΠ το 1998, έγιναν από 15χρονα και 16χρονα αγόρια και κορίτσια, οπότε (για να κάνουμε και λίγη πλάκα) θα έπρεπε- πρώτα απ’ όλα- να διαγράψουν τα μέλη της ΚΝΕ, που τις έφαγαν  από μαθητές!

Εκεί -κατά τη γνώμη μου- το ΚΚΕ επέλεξε ν’ αποσχισθεί από τα υπόλοιπα ριζοσπαστικά τμήματα της κοινωνίας, τα οποία αναδεικνύονταν και διαμορφώνονταν εκείνη την κρίσιμη περίοδο (οι λόγοι, που το οδήγησαν σ’αυτήν την επιλογή δεν είναι της παρούσης). Κι αντί στις γραμμές του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ν’ ανοίξει μια τέτοιου είδους ΠΟΛΙΤΙΚΟΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ συζήτηση ανάλυσης του φαινομένου κι αυτοκριτικής, η ηγεσία έβαλε το κεφάλι της στην άμμο και πίστεψε (ΟΛΩΣ ΑΝΟΗΤΩΣ, ως συνήθως) ότι η συγκεκριμένη στάση των μελων του κόμματος και της ΚΝΕ θα περνούσε στο...ντούκου.

Ούτε αυτό το απλό δεν πρόβλεψαν οι καθοδηγητές της ηγεσίας, αφού είναι γνωστό ότι και μια απλή παρέα να «έδινε» στην αστυνομία μια άλλη παρέα επειδή η άλλη παρέα έσπασε 3-4 τζάμια στη γειτονιά, θ’άνοιγε βεντέτα του σκοτωμού. Ας θυμηθούμε πως έχουν διαμορφωθεί-έως σήμερα- οι σχέσεις των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ και του Ντέμη Νικολαίδη, όταν ο τελευταίος «έδωσε» στην ΕΛΑΣ οργανωμένους της Original, επειδή οι τελευταίοι έπαιξαν...σφαλιάρες, ναι σφαλιάρες (τι προτοφανές κι αποτρόπαιο έγκλημα θεέ μου!), με αντιπάλους οπαδούς στο γήπεδο του Ατρομήτου Περιστερίου πριν 6-7 χρόνια! Άλλλωστε, δεν ήταν μόνο ο κόσμος του Α/Α χώρου, που εξοργίστηκε, αλλά είχαν «μουδιάσει» ακόμα και απλά μέλη κι «επιρροές» της ΚΝΕ σ’όλες τις σχολές. Απλά, το κόμμα προέβη- γι άλλη μια φορά- σε λάθος εκτίμηση κι ανάλυση της κατάστασης: Υποτίμησε τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ και το βαθμό ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ των «πιστσιρικάδων» αλλά και όλου του Α/Α χώρου, θεωρώντας ότι έχει να κάνει με...παιδάκια, που θα γίνουν «φύλλο και φτερό» με την πρώτη...μπαλωθιά, όπως είχε γίνει σε παλαιότερες εποχές (Καταλήψεις κατά του νόμου 815, Χημείο ’79, πορεία Πολυτεχνείου ‘80). Δυστυχώς όμως, δεν ήταν έτσι  κι εδώ οφείλω να παραδεχθώ ότι σ’ αυτό το σημείο, η σχετική ανακοίνωση της Α.Κ κάνει σωστή διαπίστωση όταν λέει ότι «Το αντιεξουσιαστικό κίνημα, που τα τελευταία 30 χρόνια μπαινοβγαίνει στις φυλακές και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντίστασης της κοινωνίας ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο, έχει αποκτήσει δύναμη, δυνατότητα και συνείδηση».

Η ηγεσίες του κόμματος και της ΚΝΕ υποτίμησαν το γεγονός ότι ο εν λόγω χώρος άρχισε να πλαισιώνεται, όλο και περισσότερο από ΕΡΓΑΤΙΚΑ στοιχεία, ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ,  ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ και ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ αγωνιστές, οι οποίοι επεδίωξαν να δώσουν στο χώρο περισσότερα ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΤΑΞΙΚΑ χαρακτηριστικά. Ο Δεκέμβρης του ’08 ήταν η εξελικτική έκφραση κι η ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ κατάληξη όλων των παραπάνω διεργασιών της δεκαετίας του ’90. Και φυσικά μιλάμε για αγωνιστές κι όχι για ασφαλίτες, παρακρατικούς και συμπλεγματικούς τυχοδιώκτες, των οποίων η ύπαρξη και η δράση μέσα σε ορισμένες ομάδες του Α/Α χώρου δεν αμφισβητείται.

Τα παραπάνω ντοκουμέντα λοιπόν δείχνουν-πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη- ότι, αντί η ηγεσίες του ΚΚΕ και της ΚΝΕ να μελετήσουν ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΑ και ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ το σημαντικό αυτό κοινωνικοπολιτικό φαινόμενο, ιδίως μέσα στα πλαίσια της ιδιεολογικής επέλασης του τότε «εκσυγχρονισμού», αυτές προτίμησαν να ΞΑΝΑΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΟΥΝ τα πράγματα (αναρχικοί και οργισμένοι= ασφαλίτες και παρακρατικοί) και να προβούν σ’ ένα ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ πολιτικών και ιδεολογικών λογαριασμών με όρους δεκαετίας ΄30 θεωρώντας προφανώς, ότι η...μάχιμη πιτσιρικαρία (που αναδείχθηκε  απ’ τις κοινωνικές διεργασίες και συνθήκες του ΄90  και του Δεκέμβρη του΄08) ΔΕΝ αποτελούσε ΡΗΓΜΑ στο σύστημα, αλλά εν δυνάμει ΕΧΘΡΟ του κινήματος, δημιουργώντας ΑΣΒΕΣΤΟ μίσος εκατέρωθεν, ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΕΣ βέβαια κι εξ ορισμένων–μέχρι βλακείας- ΔΟΓΜΑΤΙΚΩΝ του Α/Α χώρου.

 Κι όπως λέει μια σοφή Αμερικανική παροιμία: «Όταν πετάς πέτρες προς την κορυφή του βουνού, είναι σίγουρο ότι αυτές θα γυρίσουν κατά πάνω σου».

askordoulakos
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 24 σχόλια

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 7:58 μ.μ.

askordoulako,

μας κάνεις μαθήματα για το 1998, λέγοντας τη μισή αλήθεια. Και η μισή αλήθεια είναι ολόκληρο ψέμα.

Τι έγινε λοιπόν στην αρχή της Σταδίου το 1998 (αυτό δείχνει κατά βάση και το βίντεο που ανάρτησε το φιλαράκι σου); Η ομαδούλα των "15χρονων" (και όχι μόνο) πήγε οργανωμένα και βίαια να διασπάσει τα μπλοκ των σωματείων, όχι φυσικά για να δόσει λουλούδια. Η περιφρούρηση στην πορεία και η περιφρούρηση από το Πολυτεχνείο που μόλις έφθανε τους αντιμετώπισε με τον μόνο τρόπο που τους άρμοζε: ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ.

Το τι έγινε μετά είναι δικό τους πρόβλημα. Από τη μεριά των κομμουνιστών κανείς δεν τους κάλεσε στην πορεία και κανείς δεν τους παρέδωσε σε κανέναν.

Όσο για το αν αυτά τα παιδάκια αποτέλεσαν στα χρόνια που ακολούθησαν τα "πρωτοπόρα και δυναμικά τμήματα του εργατικού κινήματος", πρόκειται περί ανέκδοτου. Και στις φυλακές (που μας λέει η ΑΚ) μπαινοβγαίνουν και κλεφτρόνια, πρεζόνια, και άλλος τέτοιος "ανθός". Αν θεωρείται τίτλος τιμής, οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους.

pantatetoia
23 Οκτωβρίου 2011 στις 8:24 μ.μ.

συνεχίζει ο συγγραφέας την αμερόληπτη αναζωπύρωση και αναμόχλευση των παθών.
Με κολοτούμπες καρατζαφυρεϊκου κάλους (από τεχνικής απόψεως μιλώντας πάντα) γεμίζει την πρώτη σελίδα (με τρομαχτικού επιπέδου επαγγελματισμό) και ανεβάζοντας τον ποιοτικό πήχη των hits στο blog, με τάχα μας συμπληρωματικά ποσταρίσματα και πάντα λαμβανοντας υπόψη όοοολες τις μεριές αναζητώντας μάλιστα απαντήσεις (και σχολιασμό..... (κι άλλα hits!!!!))

ν τ ρ ο π η

ΥΓ @askordoulako
τσιμπησες πρώτος

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 8:48 μ.μ.

"Το τι έγινε μετά είναι δικό τους πρόβλημα. Από τη μεριά των κομμουνιστών κανείς δεν τους κάλεσε στην πορεία και κανείς δεν τους παρέδωσε σε κανέναν."

Για να σου φρεκσκαρω την μνημη ανοιξε το λινκ με την φωτο παρακατω...

http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/kne_fasistes.jpg

Για τις μισες αληθειες που ειπες σταλινακο...

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 8:58 μ.μ.

Εγώ θέλω να κάνω μια ερώτηση που ίσως θα έπρεπε ο κύριος που δημοσίευσε το κείμενο να την σκεφτεί. Μονος σου παραδέχτηκες οτι ειναι σίγουρο οτι σε κάποιες (εγώ λέω σε όλες) τις ομάδες του Α/Α χώρου υπάρχουν ασφαλίτες , αυτό δεν σημαίνει εν μέρη οτι αυτές οι ομάδες κατα περίσταση (καλή ωρα) παίζουν το παιχνίδι του κράτους και εν συνεχεία δρούν κατα του εργατικού λαϊκού κινήματος ;;; Και αν κατα την άποψη σου αυτό ειναι πολύ σκληρό , δεν αφήνουν χώρο με τις πρακτικές τους στο να κάνει το δικό της η ασφάλεια?? Και για να τελειώσω ο τελευταίος ασφαλίτης που πιάσαμε είχε φάει παρα πολλες μπουνιές.Και το λέω αυτό γιατί ημουν μπροστά. 

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 9:03 μ.μ.

κκεδες χαιρετισματα στον μαλαμη,που χαθηκε αυτο το καλοπαιδο??

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 9:08 μ.μ.

Καμία έκπληξη που το ΚΚΕ ανέλαβε την περιφρούρηση του συστήματος από το οποίο τρέφεται. Το ΚΚΕ δεν αποτελεί απλά δεκανίκι του ελληνικού καπιταλισμού, αλλά οργανικό του κομμάτι. Το ΚΚΕ προστατεύει το πολιτικό σύστημα και τα ντόπια του οικονομικά αφεντικά, γιατί η στοχοθεσία του, η οικονομική και οργανωτική του ύπαρξη, είναι άρρηκτα δεμένη με αυτά. Οποιοσδήποτε τριγμός στη δομή του ντόπιου πολιτικού και οικονομικού συστήματος εκμετάλλευσης, κλονίζει μαζί και την ύπαρξη του ΚΚΕ. Αυτό, τα αφεντικάκια του, το ξέρουν καλά. Ήδη ο Μαϊλης απολύει κόσμο από το “Ριζοσπάστη”, καθώς “δε βγαίνει”: Τα κομματικά μαγαζιά σαν τέτοια, δε μπορούν να επιβιώσουν μόνο με την αυτοχρηματοδότηση. Χωρίς την κρατική ομπρέλα θα κλείσουν. Εκτός αν συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη ντόπια οικονομική μαφία.



Γι’ αυτό τα καθάρματα της ηγεσίας του ΚΚΕ υπονομεύουν όσο μπορούν τα ακηδεμόνευτα κινήματα ή βοηθάνε όσο μπορούν στην καταστολή τους. Γι’ αυτό και το ΚΚΕ πουλάει χρόνια τώρα εθνικιστικό παραμύθι και σενάρια για εθνικό και “λαϊκό” κίνημα και συμμαχία των μικρών αφεντικών με τους εργάτες. Το ΚΚΕ μιλώντας για “λαϊκό κίνημα” και για το “δίκιο του ελληνικού λαού” στο δημόσιο λόγο του, αποκρύπτει συγκεριμένες και σημαντικές ταξικές αντιθέσεις ενώ ταυτόχρονα μιλάει αόριστα για το δίκιο της εργατικής τάξης.



Γιατί ο συγκεντρωτικός ρόλος της ηγεσίας του ΚΚΕ, ως οργανικό κομμάτι της πολιτικής διαμεσολάβησης, είναι να ελέγχει με ένα αιώνιο εκλογικό ποσοστό 5 με 10% όσο το δυνατόν περισσότερα σωματεία στον κατασκευαστικό τομέα και στη μεταποίηση, υπερασπίζοντας κυρίως τα κλαδικά συμφέροντα ντόπιων μικρο-εργολάβων εκμεταλλευτών και περιορίζοντας τις διεκδικήσεις των ντόπιων και μεταναστών προλετάριων σε μικρά διαχειριστικά αιτήματα και άθλιους συμβιβασμούς.



Το ΚΚΕ υπονομεύει τους αυτόνομους και ενωτικούς ταξικούς αγώνες, γιατί του είναι πιο εύκολο να τους περιορίζει και να τους ξεπουλάει σε κλαδικά μαντριά. Με αντάλλαγμα το πλασσάρισμα της κομματικής του ιεραρχίας στα κέντρα αποφάσεων, το ΚΚΕ θα συμμαχεί εναλλακτικά με την ελληνική δεξιά, το ντόπιο κεφάλαιο και το ΠΑ.ΣΟ.Κ χωρίς ποτέ να αμφισβητεί ουσιαστικά τα θεμέλια του μαφιόζικου πολιτικού συστήματος της ολιγαρχίας.

23 Οκτωβρίου 2011 στις 9:22 μ.μ.

"(..)ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ πολιτικών και ιδεολογικών λογαριασμών με όρους δεκαετίας ΄30(...) "

Διαφονω, ειναι τελείως διαφορετικές οι συνθήκες και σαφέστατα διαφορετικό και το "δόγμα" που επιβάλει σημερα την παρουσία του ΚΚΕ μετις ευλογίες του Κράτους)ΔΝΤ-ΕΕ).

Η περιφρούρηση της Βουλής στην ψήφιση του νομοσχεδίου κατά των εγαζομένων απο το ΚΚΕ εμφανίζει μία τελείως διαφορετική κινητικότητα στα μέρη του κοινοΒουλίου. Το ΚΚΕ δεν αρνηθηκε την περιφρούρηση της βουλής ενέργεια που το θετει δίπλα στις υπόλυπες δυναμεις του Μνημονιου εστω με ξεχωριστό ρόλο..

Η συναινεση που ζητούν επιτακτικά οι του ΔΝΤ δεν εξαντλείτε μόνο στα καλόπαιδα που θα ψηφίζουν τις εντολές του, αυτά τα καλόπαιδα έχουν εξασφαλισθεί(ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ και ΝΔ, μπακογιάννη, Κουβέλης αναψρειασθεί) απο την πρώτη στιγμή .

Πρόβλημα είχαν και έχουν με την εφαρμογή, την τεράστια κοιωνική οργή(σημερινο φαινομενο) που πλέον δεν μπορεί να εγκωβισθεί απο τους παραδοσιακούς πρωην κραταιούς κωματικούς μηχανισμούς(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) και που τα (πρωην)μέλη τους συμμπληρώνουν τις οργισμένες στρατιές των απεργιών, καταλήψεων υπουργείων κλπ που φανταζουν ανεξέλεγκτα.

Αυτή την κατάσταση έρχεται να ρυθμιση το ΚΚΕ και όχι μόνο, να τη χειραγωγήση οση μπορέσει να τη κεφαλαιοποιήση σε ψήφους και τελικά να τη συντρίψει στον ατοφιο συντηριτισμό του, στην ατόφια συνθήκη που το χαρακτηρίζει και δεν είναι αλλη απο την "περιφρούρηση της Βουλής" όποια και αν ειναι αυτή ότι και αν ψηφίζει...

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 8:39 π.μ.

9,08,ο αισταιν ελεγε τοσυμπαν και η ανθρωπινη βλακεια δεν εχουν τελοσ! αλλα για το συμπαν δεν ειμαι σιγουροσ! σου τεριαζει γαντι!

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 9:08 π.μ.

Κουραφεξαλα και μπαρμουτσαλα ....

Τα ιδια γραφουν και ΤΑ ΝΕΑ-Ελευθεροτυπια -ΕΘΝΟΣ..

Τουλαχιστον βαλτε το λινκ να ξερουμε την αρχικη πηγη

28 Οκτωβρίου 2011 στις 4:09 μ.μ.

Αρα με την δικη σας λογικη το ΚΚΕ στους καταπελτες των πλοιων φυλάει

την θάλασσα απο τα ταξι

Ανώνυμος
28 Οκτωβρίου 2011 στις 4:45 μ.μ.

Πως "σκέφτονται" τα παιδιά
http://www.youtube.com/watch?v=vjtQl_wj14g&NR=1

Ανώνυμος
29 Οκτωβρίου 2011 στις 9:01 π.μ.

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΣΟΥ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΣ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΠΜΜΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ -ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ- ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΕΞ-ΥΠΗΡΕΤΕΙ . . .

29 Οκτωβρίου 2011 στις 5:10 μ.μ.

Απο την στιγμή καημενε που χρησιμοποιείς πριν απο ολα τον προσδιορισμό

ψευτο-δείχνει την δικια σου δυνατότητα να κρίνεις νηφάλια, δείχνεις με αλλα

λογια ποιο ειναι το βασικό σου πρόβλημα ,θα το υποστείς μεχρι να το πάρεις

απόφαση

Αλήθεια εχεις καταφέρει κατι κάποτε ? Ο λαος ειναι που ειναι ανήσυχος ειναι

και σοφος

έστω και απο ένστικτο και βαζει τον καθε εναν εκει που πρέπει γιαυτό και εισαι

εκει που σου αξίζει.

Απο την στιγμη που οπως παρουσιάζεσαι κρίνεις τα πράγματα διαλεκτικά αυτο

θα έπρεπε να το ειχες καταλάβει απο μονος σου, μην το αποφεύγεις συμβαίνει

μπροστά σου.Ισως αυτος να ειναι και ο λογος που σε εχει πιάσει η κατάθλιψη

και η μόνη ψυχολογική σου άμυνα να ειναι ο προσδιορισμός ψευτο-

Εμενα με μια δόση χαιρεκακίας το ομολογώ μου αρέσει αυτο που σου συμβαίνει

Ανώνυμος
30 Οκτωβρίου 2011 στις 1:44 π.μ.

ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΙ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΝ ΤΑΧΑΜΟΥ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟ -ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΕΙΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ - ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ.ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΟ ΑΝΟΗΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΜΩΝΕΣΑΙ ΤΑΧΑΤΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΩΣ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑΣ - ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΑΛΗΘΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ ΚΛΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΙΣΟΡΟΠΗΜΕΝΟ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟ ΒΑΡΕΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΨΥΧΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΝΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟ-ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΠΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΩ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΣΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΕΠΙΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ - ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΟΙΚΟΙΟΘΕΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΑΥΤΟΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟΣ - ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΑΛΛΑ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ.ΚΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ.ΕΓΩ ΔΕ ΦΟΡΑΩ ΜΑΣΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΩ.ΚΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ - ΚΙ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ - ΚΑΤ ΑΝΑΓΚΗΝ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΗΜΕΡΑ - ΤΟ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ.ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝ-ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.- ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ . . .

Ανώνυμος
30 Οκτωβρίου 2011 στις 4:58 π.μ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ dionmich1.ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΜΟΖΕ ΣΑΝ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ ΚΚΕ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΝ ΓΕΝΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ - ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ Η ΕΞ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΤΡΕΦΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΤΥΠΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΙΤΕ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΑΙΤΥΠΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΟΥ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣΤΡΟΦΟΥΣ ΕΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΖΟΝΤΕΣ - ΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΜΟΥ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΛΕΝΕ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΘΕΜΑ ΨΕΥΤΟ- ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΠΟΥΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΠΟΡΙΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ - ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΡΟΤΕΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΡΙΨΕΙ.-ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ.ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ-ΙΔΕΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΗΣΗΣ.ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΓΩΝ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΗΞΗΣ.-

30 Οκτωβρίου 2011 στις 2:37 μ.μ.

Μην στεναχωριέσαι και μη επικαλείσε την ιδεαλιστική γυάλα

ως αλλη χαρτορίχτρα να δεις τα μελλούμενα σε σχεση με τις

προσδοκίες σου κοιτα καλύτερα μπροστά σου εξηγήσε το στον

εαυτο σου πρώτα και το μέλλον ειναι μπροστά εχεις χρόνο

για τα μελλούμενα τωρα μιλάει ο λαος (τον θυμάσαι ? )

Οσο για την τυμβωρυχία πανω στον Ζαχαριαδη που κάνετε εχει

απαντήσει ο ιδιος στο τελευταίο του γραμμα (και οχι μονο) με μια εντυπωσιακή

προσωπική υπέρβαση διοτι ηταν κομμουνιστής ενω εσυ αυτο το

γεγονός θα προσπαθήσεις να το απαντήσεις με ευκολίες του τύπου

ηταν πλαστό οπως για εσένα πχ ολα τα γράμματα του που δεν εξυπηρετούν

το μυθιστόρημα σου τα θεωρείς επίσης πλαστά,ενω πλάστος ειναι ο δικος σου

ιδεολογικός προσανατολισμός γιαυτο και δεν τον αναφέρεις,εγω νομίζω πως

καταλαβαίνω που κινείσαι αλλα αφου δεν τολμας να το φωνάξεις με οση δύναμη εχεις

η" δεν εχεις εγω δεν εχω λογο να το κανω.

Ο σταλιν ηταν ενα σύμβολο μια αλλης εποχής που πέθανε μαζι της ηταν

άνθρωπος οπως και ο Ζαχαριάδης και σαν άνθρωποι έκαναν και λάθη

εσύ εισαι αυτος που τους λιβανίζει με την αγιαστούρα γιαυτο και τους ακυρώνεις και

μαζι τους ακυρώνεις και τον εαυτό σου αλλα εσυ δεν μας ενδιαφέρεις

μας ενδιαφέρουν ομως οι άλλοι.

Προφανώς ανήκεις σε αυτους που μπερδεύουν την καθοδήγηση του ΚΚΣΕ με

την ΣΩΒ.ΕΝΩΣΗ μάλλον δεν αντιλήφθηκες τι συνέβη εκει τον 20οαιωνα. και

πέθαινες μαζι με τον σταλιν και τον ζαχαριαδη ασε λοιπόν τους ζωντανούς με

τους ζωντανούς και τράβα να πεθάνεις μονος σου να εισαι σίγουρος πως δεν

θα μας λείψεις .Ετσι εξηγείτε γιατι μοιάζεις με ζόμπι καπεταν μπαρουφα,αν με

χρειαστείς θα με βρεις στο Πέραμα Ο.Κ ?

ΥΓ

και ο καουτσκι μαρξιστης έλεγε πως ήταν

30 Οκτωβρίου 2011 στις 5:48 μ.μ.

Αν και νομίζω πως ειναι περιττό εξηγώ πως μιλώ για πολιτικό ζομπι

του πεθαμένου περιθωριακού ( άραγε απο μονο του ? ) "ομίλου προβληματισμού"

που εκπροσωπείς, και δεν θα μπορούσε να εχει κατι το προσωπικό.

Ανώνυμος
30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:16 μ.μ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟ ΚΚΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΠΡΟΣ ΑΝΤΡΑ.ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΛΟΥΓΚΡΑ.ΤΙ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΡΕ ΠΑΛΙΑΔΕΡΦΗ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΗ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ Π Ε Θ Α Ν Ε ΜΑΖΙ ΤΗΣ - ΑΝ ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΣΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΤΩΜΑ.Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ - ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.ΤΙ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΩ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ - ΟΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗ ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΤΙ Ο ΤΑΞΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Η ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ.ΤΙ ΝΟΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΑΞΙΚΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΨΩ - ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΤΥΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ.ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΟΥΤΣΚΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΑ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΣΑ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ . . . ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΟΜΠΙ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ . . .

Ανώνυμος
30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:46 μ.μ.

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΦΙΛΙΞ ΝΤΖΕΡΖΙΝΣΚΙ.ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΤΣΕΚΑ-ΡΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΗ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΣ . . .

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2011 στις 12:26 π.μ.

Α . . ΜΟΛΙΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΕΙ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ΑΠΟΨΗΣ ΣΟΥ - ΚΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ.ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΑΠΑΝΩ ΤΗΣ Η ΠΕΡΕΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΗ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ ΧΑΤ ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ - ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ.ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΘΑΡΜΕΝΗ ΦΟΔΡΑ ΜΙΑΣ ΤΣΕΠΗΣ ΕΝΟΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ.ΕΙΧΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ - ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΟΛΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΠΕΡΕΣΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΡΗΖΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΤΟΤΕ ΤΡΟΤΣΚΕΣ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΧΤΩΒΡΗ ΓΚΟΡΜΠΥ ΚΑΙ ΓΙΕΛΤΣΙΝ ΓΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ [ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΧΕ ΧΕ ΧΕ]-ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ - ΜΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΥΜΒΩΡΥΧΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΥΡΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΨΑΧΤΕΣ ΤΙΣ ΦΟΔΡΕΣ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΣΥΣΚΟΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ . . .

3 Νοεμβρίου 2011 στις 9:47 μ.μ.

Ετσι μου αιρέσεις να πετας την μασκα του καθωσπρεπισμού

να δουμε την μουρη σου ωστε να μου δωσεις και εμενα την δυνατότητα

να σου τα πω οπως σου πρεπει

Ανώνυμε λοιπον αντε ποιες την πορτοκαλάδα σου πρώτα μετα απόκτησε ονομα

και τα ξαναλέμε ,

Σταλινοκουβεντα δεν θελω να ανοίξω αλλα μη με προκαλείς γιατι θα

σε κανω να πηδηξεις ως το ταβανι,αυτόκλητε κληρονομε παλαιών

αγωνιστών απο που ρε τους κληρονόμησες και μαλιστα ψηφιακά

για ακαδημαϊκή χρηση ,σάμπως νομιζες οτι θα περάσεις κανα ΑΣΕΠ

επαναστατικού μαρξισμού και θα διοριστείς καθοδηγητής κάποιου

κινήματος αυτα ρε κουραμπιέ κερδίζονται στους δρομους στα εργοστάσια

στο συνδικάτο και στο καρνάγιο .Και επειδή σε πέτυχα και κάπου αλλου θα σου τα πω και αλλιώς αν και δεν το ειχα σκο[πο.



To κοινωνικό μέλλον ανηκει σε αυτους που θα το πραγματώσουν και μονο σε

αυτους και σε κανένα θρασύδειλο κουμάσι σαν και του λογου σου ,νομεκλατουρες και

ιερατεία ΤΕΛΟΣ

Ενα απο τα εμπόδια του κοινωνικού μετασχηματισμού ειναι ο σηφης ο ατσαλένιος

με τις υπερβολές του γιαυτο κανε ησυχία...γιατι σαν κοπέλα που εισαι ξεχνας πως εμείς τον κουβαλάμε στην πλατη και οχι εσυ πολυλογά

Απαντά πρώτα στον εαυτο σου πως οι τυχοδιωκτικέ εξ"αριστερών γκρουπες μετα την φόρα

της μεταπολίτευσης που βγηκε στους δρομους και η κουτσή Μαρια καταφέρανε

απο το 77 μεχρι το 81 να εξαφανιστουν απο το καμίνι της ταξικής παλης και να

συντηρούνται σε αποστειρωμένο δοκιμαστικό σωλήνα όποιου ασύλου μακρια απο αφεντικα

στο τοπο της άμεσης εκμετάλλευσης του εργατη

οσο για την "συγκυβερνήση" του ΣΥΝ και οχι απλα ΚΚΕ που για να μην νομίζεις

εγω κνιτης το 90 εφυγα για το ΝΑΡ.

Το κκε ομως πηρε μια γενναία απόφαση με κόστος αποδεκατισμένο και το ξαναφτιαξαν

χωρις Σ.Ε εσυ και καποιοι αλλοι γιατι μείνατε στον πατο, που ειναι η δηθεν

της ονειροφαντασία σας καθαρότητα στην πραξη .Ρε ψευτο-παλαιοκομουνιστη

μήπως ποτέ γαργάλισες τις πατούσες κάποιας εξουσίας η καποιου καναλαρχη

ανέξοδε πολυλογα ,και μην γαβγίζεις ποντικάκι σε βλέπουμε πως δεν εισαι σκυλος

.Και επειδή ειπες και κάποιες κουβέντες θα παρω ενα ψαλιδάκι και θα σου

κοντύνω τα παντελόνια για να σε λυτρώσω απο τις απαιτήσεις τους και θα φορας

κοντο που εχεις και ωραιες γαμπες

Τσαμπα περιμένεις τσεκες ποιο πιθανό ειναι να ερθει ο χιουι ο λουι και ο ντιουι

Ανώνυμος
6 Νοεμβρίου 2011 στις 2:37 π.μ.

ΤΟ ΨΕΥΤΟ ΚΚΕ ΞΑΝΑΧΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΗ ΠΛΗΡΗ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ - ΔΑΜΑΝΑΚΗ Κ.Λ.Π .- ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΟΥΣΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ - ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΘΥΜΑ ΚΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΛΕΚΤΙΚΑ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΕΣΤΗ ΕΙΔΗΜΩΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ.ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ - ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ - ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΕ ΠΙΟ ΣΦΙΚΤΟ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΜΦΑΝΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΑΝΕΡΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΚΙ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΕΡΝΑΝ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΠΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ.ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΨΕΥΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΛΟΥΓΚΡΟ-ΝΑΡΙΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΝΑ-ΠΡΟΣΕΓΚΙΖΟΥΝ.ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΕΝΚΛΑ-ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΚΡΥΠΤΟ-ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΑΝΤΙΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΚΑΥΜΑΣΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ . . .

Ανώνυμος
6 Νοεμβρίου 2011 στις 7:51 π.μ.

ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛ-ΚΟΜΜ- ΟΥΝΙΖΟΝΤΕΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΕΜΦΟΡΟΥΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΠΡΩΣΩΠΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ - ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΟ-ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΟΦΙΚΗ ΛΟΥΓΚΡΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑΛΙΝ - ΠΟΥ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΠΑΛΗΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ - ΣΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟ ΚΚΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΡ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΖΟΥΣΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΗΤΑΝ Π.Χ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΚΕΠΕΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΔΙΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΗΤΑΝ Ο ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ - ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ.

Ανώνυμος
6 Νοεμβρίου 2011 στις 2:32 μ.μ.

ΑΠΟ ΕΞΗ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ.ΑΥΤΟ ΛΕΓΑΤΑΙ ΟΧΙ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΛΛΑ ΟΠΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΙΣΡΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ . . .

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger