Home » , » Ν. Μπογιόπουλος. Αλτερ 24/10

Ν. Μπογιόπουλος. Αλτερ 24/10

Από giorgis , Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011 | 12:28 π.μ.

 
Τις απόψεις του κόμματος του εξέφρασε ο δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» Ν. Μπογιόπουλος. Στο βίντεο που παρακολουθούμε τον ακούμε να λέει ανάμεσα στα άλλα αναφερόμενος στο πρώτο θέμα των ημερών, την διαχείριση του εξωτερικού χρέους: «Ούτε διαπραγμάτευση, ούτε αναδιαπραγμάτευση ούτε ανεξέλεγκτη ούτε ελεγχόμενη πτώχευση ούτε τα περίφημα ευρωομόλογα. Ολα αυτά είναι διαχειριστικές προτάσεις στο πλαίσιο του αστικού πολιτικού συστήματος που το αποτέλεσμα τους είναι να ξαναφορτωθούν τα βάρη σε κείνους που συνέχεια τα πληρώνουν. Ένας λαός ο οποίος μέσα στην πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα έχει πληρώσει πάνω από 500 δις σε χρέη και τοκοχρεολύσια και του λένε ότι χρεωστάει άλλα τόσα η μόνη απάντηση η οποία επιβάλλεται για να μην επέλθουν όροι αφανισμού της ύπαρξης του είναι να πει δεν σας χρωστάω τίποτα»

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 25 σχόλια

25 Οκτωβρίου 2011 στις 12:52 π.μ.

Βαλτε και τον Παφιλη παρακαλω:)
μην κανετε διακρισεις

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2011 στις 12:52 π.μ.

Επιστολή των εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ στους μαθητές για την 28η Οκτωβρίου : «Η μόνη υπερδύναμη είναι οι λαοί»!



Αγαπητέ μαθητή, μαθήτρια

Μη σκεφτείς ότι κρατάς άλλο ένα χαρτί που μιλά για το μεγάλο ΟΧΙ που γιορτάζουμε κάθε φορά την 28η Οκτωβρίου. Εμείς οι εκπαιδευτικοί του ΠΑΜΕ, μόνο σαν επέτειο και μνημόσυνο δεν το βλέπουμε. Θέλουμε να σου μιλήσουμε για το νόημα και το σημερινό περιεχόμενο που έχει το ΟΧΙ, η Αντίσταση κι η γιορτή.

Σου λένε κάθε φορά στις γιορτές:«Μια χούφτα Έλληνες, αντιμετώπισαν την πιο καλά εξοπλισμένη αυτοκρατορία». Κράτα το. Πίστεψέ το. Αλήθεια είναι: «η μόνη υπερδύναμη είναι οι λαοί»....φωνάζουμε ακόμα στους δρόμους. Δεν είναι παντοδύναμοι ούτε οι κατακτητές, ούτε οι ντόπιοι δυνάστες. Ο λαός ενωμένος, οργανωμένος μπορεί να τους νικήσει όλους. Όπως έκανε τότε με τους Ιταλούς. Όπως έκανε τότε με το ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ που έδιωξε τους Γερμανούς.

Σου λένε καθηγητές στις ομιλίες τους και στο μάθημα: «Το ΟΧΙ το είπε ο λαός». Κάντο πράξη και σήμερα! Το ΟΧΙ απέναντι σε κάθε αυταρχισμό είναι δικαίωμα, είναι υποχρέωσή μας, είναι ανάγκη για να βγει η ιστορία μπροστά. Η απόκρουση των αντιλαϊκών μέτρων σε κάθε εποχή είναι υπόθεση δική σου: του λαού. Όπως ήταν τότε που μια παλλαϊκή επιστράτευση και δράση στήριξε το στρατό στο να αποκρούσει τους Ιταλούς. Όπως ήταν λίγο αργότερα που μια τεράστια διαδήλωση του λαού της Αθήνας ματαίωσε την επιστράτευση και την αποστολή εργαζομένων στα ναζιστικά κάτεργα, που επιχείρησαν οι κατοχικές δυνάμεις. Όπως τώρα που εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες βγήκαν στο δρόμο ενάντια στην φτώχεια και την ανεργία, ενάντια στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, στο ΔΝΤ και την τρόικα.

Λέμε εμείς οι καθηγητές στις γιορτές: «ο λαός πήρε τα όπλα». Πράγματι. Θέριεψε τότε πάλι ο γίγαντας λαός για να σπάσει δεσμά κι αλυσίδες όπως λέει κι ένα αντάρτικο τραγούδι. Όπως θεριεύει και σήμερα. Αλλά δε «θέριεψε» όλος ο λαός. Υπήρξαν κι αυτοί οι «ρεαλιστές» που έτρεξαν να κρυφτούν πίσω απ’ τους προστάτες τους Άγγλους κι Αμερικάνους. Υπήρξαν κι άλλοι που πίστεψαν στην παντοδυναμία του αντιπάλου κι έγιναν συνεργάτες των Γερμανών και κουκουλοφόροι που κάρφωναν λαϊκούς αγωνιστές. Και σήμερα θα δεις παρόμοιους «ρεαλιστές» που πιστεύουν ότι «δε γίνεται τίποτα» ή ότι «οι αντίπαλοι είναι παντοδύναμοι κι ανίκητοι». Έχει η ιστορία παραδείγματα να τους δείξεις. Σαν το 1940 και την ηρωική αντίσταση του λαού μας.

Ακούς για τα αντίποινα που έκαναν οι Γερμανοί στους αντάρτες.Πάντα έτσι γίνεται. Πάντα ο τύραννος προσπαθεί να τρομοκρατεί τους αγωνιστές κι όλο το λαό που τους στηρίζει. Και τότε και τώρα. Τώρα που το κράτος και το παρακράτος τρομάζει με το μέγεθος του κινήματος που αναπτύσσεται κι αναγκάζεται να βγάζει τα «κρυφά χαρτιά του»: τους προβοκάτορες, αναρχοφασίστες-κουκουλοφόρους να χτυπάνε το λαό στις συγκεντρώσεις και τις πορείες. Όπως τότε όμως που οι αντάρτες είχαν οργανώσει την αυτοάμυνα και την προστασία των λαϊκών αγωνιστών, έτσι και τώρα το ΠΑΜΕ περιφρουρεί τις συγκεντρώσεις του κι έχει τη δυνατότητα να απωθεί τους τραμπούκους και τους τρομοκράτες.

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2011 στις 12:59 π.μ.

Καλός ο Μπογιό.Τίποτα από Δελαστίκ?α

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2011 στις 2:08 π.μ.

ωραία απάντησες ρε μπογιοπουλε στον χατζινικολαου στην προβοκατόρικη ερώτηση με την real news. Θεος!

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2011 στις 3:01 μ.μ.

Πολύ ωραία απάντησε ο Μπογιόπουλος. Άλλωστε και ο Λένιν ότι ακριβώς λέει ο 33ος και 34ος τόμος έκανε μετά την Επανάσταση.

Υπήρχε τόση ελευθερία του λόγου που ούτε στο χρόνο επάνω κλείσανε όλα τα έντυπα των αναρχικών και των λοιπών αριστερών (φυσικά αφού ήταν προβοκάτορες και πράκτορες των δυτικών) και φυσικά έμειναν ΜΟΝΟ τα ΜΜΕ των μπολσεβίκων, τρομερή ελευθερία του λόγου Μπογιόπουλε. Νοημοσύνη σαν τη θερμοκρασία στη κορυφή του Ολύμπου το Χειμώνα. Α, ρε κάτι πρόβατα.

Εντωμεταξύ η πρόταση του ΚΚΕ για έξοδο από την κρίση είναι απλά για γέλια. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι τους γίνεται και ο διεθνισμός τους σημαίνει απλά σταλινικός περιορισμός μέσα στη μικρή μας, αλλά ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ, χώρα.

Λες και άμα φύγει η Ελλάδα από την ΕΕ και το ευρώ θα σωθεί περιτριγυρισμένη από καπιταλιστικές χώρες. Ή με το που θα φύγει η Ελλάδα από το ευρώ θα πέσει από μόνο του και το οικοδόμημα της ΕΕ σαν χάρτινος πύργος. Σαν νέα Αλβανία μας βλέπω.

Δώστε καμιά εφαρμόσιμη πρόταση ρε ΚΚΕδες και ας μην την πιστεύετε.

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2011 στις 4:51 μ.μ.

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ.
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ,ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΕΕ-ΟΝΕ,ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ.

25 Οκτωβρίου 2011 στις 5:19 μ.μ.

Εφαρμοσιμες προτασεις σου δινει το ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ ΣΥΝ, εμεις δινουμε ανεφαρμοστες

κοινως "μας την εφαρμοζουν, φερμαρουν"

αχαχαχαχαχα

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2011 στις 6:14 μ.μ.

Προτείνω το βιβλίο του Μπογιόπουλου
"ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ".
Αξίζει να διαβαστεί

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2011 στις 9:57 μ.μ.

RED. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 3.01. ΚΑΛΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΓΝΩΣΗ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ . ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ? ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ . ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΗ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ .ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΛΠ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ .ΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΦΕΡΩΝ ΜΙΑΣ ΔΡΑΚΑΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ! ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΜΩΝΟΣΗ? ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΑΟ ΤΟΣΟ ΦΤΩΧΟ ,ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ! ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2011 στις 12:55 π.μ.

Προς red: Μόνο για τις φυλλάδες του Χατζηνικολάου και του Μπόμπολα δεν με ενδιαφέρει. Έγραψα πιο πάνω για φυλλάδες αναρχικών και αριστερών που διακόπηκαν μέσα στο πρώτο χρόνο στη Ρωσία και παρέμειναν μόνο οι φυλλάδες του ΚΟΜΜΑΤΟΣ και όχι του λαού (δεν τις διαχειριζόταν ο λαός). Οπότε γνώση χρειάζεσαι εσύ και όχι εγώ.

Το αν είναι τιμή για σένα ο όρος σταλινικός δικαίωμά σου, όπως δικαίωμά μου είναι να αποκαλώ φασιστική κάθε σταλινική πρακτική και λογική, σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής Στάλιν αλλά και των οπαδών του.

Αυτό που λέω είναι ότι η πρόταση του ΚΚΕ όπως εκφράστηκε από τον Μπογιόπουλο και όπως την έχω διαβάσει κάνει ένα τρομερό λάθος. Μιλάει ΜΟΝΟ για το τι πρέπει να συμβεί στην Ελλάδα. Με λίγα λόγια αν η Ελλάδα φύγει από την ΕΕ και το ευρώ, ενώ παράλληλα αυτά συνεχίσουν να υπάρχουν, τότε μια σοσιαλιστική δημοκρατία δεν θα αντέξει, όντας περιτριγυρισμένη από καπιταλιστικές χώρες.

Θα λειτουργεί ως κρατικός καπιταλισμός αποκομένος από τον υπόλοιπο κόσμο ή κάνοντας μπίζνες με αυτόν φυσικά όχι υπέρ του λαού της. Θέλεις κάμποσα παραδείγματα από την Ιστορία; Ή μάλλον δώσε μου ένα παράδειγμα για το αντίθετο.

Όσο για το αν ο λαός θα είναι κύριος του εαυτό του σε ένα σταλινικό καθεστώς, άσε με να έχω τις επιφυλάξεις μου. Ούτε εσείς δεν τα πιστεύεται, τι τα λέτε.

Συμφωνώ ότι ο λαός είναι περήφανος για να δέχετε αυτές τις αθλιότητες, όπως είναι και περήφανος για να συνεχίσει να δέχετε το κράτος πάνω από το κεφάλι του, πόσω μάλλον ένα "εργατικό κράτος" σταλινικού τύπου που ευαγγελίζεστε.

Ο κόσμος πρέπει να πάρει πραγματικά τη κατάσταση στα χέρια του, καταλαμβάνοντας τους χώρους δουλειάς, τα μέσα παραγωγής, τις γειτονιές αποφασίζοντας ο ίδιος για τον εαυτό του τόσο πολιτικά-κοινωνικά όσο και οικονομικά. Να αποφασίζει ο ίδιος για όλες τις πτυχές της ζωής του και τις ανάγκες του και όχι ένας "φωτεινός" ηγέτης και μια "φωτεινή" ηγεσία με ιοεραρχικές δομές πέρα και μακρυά από τα προβλήματα του λαού.

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2011 στις 10:15 π.μ.

RED. ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΔΡΑΣΑΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ . ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΟΣΤΑΝΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ . ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΤΕΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΩΝΟΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ . ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΕΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΗΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΜΑΧΕΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ Η ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ . ΕΠΑ ΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ,Ο ΤΥΠΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΝ ! ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΣΤΥΡΙΖΕΤΕ ΘΑ ΧΡΕΙΜΑΤΟΔΟΤΗΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ..ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΩΒΟΜΑΣΤΕ! Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΙΣΜΟΥ ΜΙΑ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΕΖΙΝΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΙΑ ΘΕΩΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΙΔΙΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1953 ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ Η ΑΚΡΙΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΙΧΝΗ ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ !Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΘΕΩΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ .ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΛΑΤΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΟΙΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ . ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΧΑΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ (ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΦΑΣΟΣΜΟ) Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΕΟΥΘΕΡΧΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΥΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΜΠΟΡΩ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ . ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΤΣΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ . ΑΥΤΟ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ . Η ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΧΡΟΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ . ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ Η ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΣΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΠΧ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΟΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ !ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΛΑ ΩΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΕΙΟ ! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥ! ΟΜΩΣ Η ΗΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΝΤΟΥ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΛΑΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ !ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥ ΗΓΕΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΞΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΥΤΟΦΥΛΑΔΕΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! ΠΧ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΓΚΡΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΕΙΟ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 6 ΣΤΑΤΙΑΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ! ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ! Ο ΝΤΟΙΤΣΕΡ ΤΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΔΕΚΤΗ!Ε.. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ....

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2011 στις 10:29 π.μ.

RED. ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑ Ι ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ .ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ ΠΟΥ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΙΒΛΕΙΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΟΠΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ! ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΓΑΠ .ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...!

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2011 στις 1:35 μ.μ.

Προς RED:

Σόρρυ κιόλας αλλά με τα κεφαλαία ζαλίστηκα και δεν μπόρεσα να διαβάσω παρά μόνο τις πρώτες γραμμές.

Οπότε μια απάντηση για τις πρώτες γραμμές.

Αυτή η προβοκατορολογία και η λασπολογία των μπολσεβίκων για τους αναρχικούς στη ΣΕ είναι τόσο χαζή που μόνο γέλιο προκαλεί.

Οι αναρχικοί δεν ήταν εχθροί της εξουσίας των Σοβιέτ. Ήταν εχθροί της δεκτατορίας του κόμματος που επέβαλε ο Λένιν με την πρόφαση του πολεμικού κομμουνισμού και την απόπειρα εναντίων του που δεν έγινε από αναρχικό κύριε αμαθή, αλλά από την Καπλάν του Σοσιαλεπαναστατικού Κόμματος. Ούτε η εξέγερση της Κροστάνδης έγινε από αναρχικούς. Από κατοίκους και ναύτες έγινε.

Πριν πετάξετε ότι είναι να πετάξετε καλό είναι να το ψάξετε.

Καλά ότι οι αναρχικοί είναι σε συνεργασία με το κράτος, ασχολίαστο. Η βλακεία έχει και τα όρια της, αλλά μάλλον για το ΚΚΕ ισχύει ότι είπε ο Αϊνστάιν.

Δεν μπάινω στον κόπο να διαβάσω τα υπόλοιπα, πρώτον γιατί με τα κεφαλαία μου βγαίνουν τα μάτια και δεύτερον γιατί η εμφανής αμάθεια των πρώτων γραμμών δεν νομίζω να αλλάξει στις επόμενες. Τσάμπα κόπος.

Π.χ. Μιλάς για ανάπτυξη στην ΕΣΣΔ και για αστούς οικονομολόγους που το παραδέχοντε χωρίς να γνωρίζεις τι σημαίνει ανάπτυξη για τους οικονομολόγους. Κάτι φυσικά που συνέβη και στην ΕΣΣΔ με τραγικά αποτελέσματα. Και για αλήθειε που λέγανε τα ΜΜΕ στη ΕΣΣΔ που ανάθεμά με αν λέγανε για τα γκούλαγκ. Βέβαια, ξέχασα ότι όλα αυτά ήταν ψέματα των δυτικών, όπως και για το τι συμβαίνει στη Β. Κορέα. Α, ρε πρόβατα.

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2011 στις 10:35 μ.μ.

RED. ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΣΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΟΝΤΑΤΟΡΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΟΣΤΑΝΔΗ ΚΑΙ Α ΣΕ ΑΥΤΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ Η ΟΧΙ !ΑΝ Η ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΣΕ ΤΗ ΣΥΝΗΣΤΑΤΩ ΑΥΤΗ Η ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ? ΣΕ ΟΜΙΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΟΔΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ? ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ. ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΛΑΟ .ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΝΤΟΥΤΣΕΡ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΕ . ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΠΛΑΝ .ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΛΑΝΓΚ..Ε ΔΕΝ Υ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΒΙΑΣ . ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΟΣΑ ΕΘΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΣΔ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΡΩΤΗΣΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ...Ο ΑΙΣΤΑΙΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΛΛΩΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ Κ Ε Φ Α Λ Α Ι Α !ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΕΙΡΕΣ- ΣΤΗ ΕΣΣΔ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΒΝΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΝ ΣΟΒΙΕΤ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΙΧΟΥ ΣΤΙΣ ΚΟΛΕΚΤΙΒΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ! ΠΗΓΗ? ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ? ΟΧΙ !ΠΑΠΥΡΟΣ ΛΑΡΟΥΣ ΜΠΡΙΤΑΝΙΚΑ!

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2011 στις 11:12 μ.μ.

RED ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ-ΣΤΗΝ ΚΡΟΝΣΤΑΝΔΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ .ΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

Ανώνυμος
27 Οκτωβρίου 2011 στις 1:20 π.μ.

Ρε RED πραγματικά τα σχόλιά σου είναι χαοτικά ρε συ.

Λοιπόν, στην Κροστάνδοι μπορεί να υπήρχαν αναρχικοί αλλά ούτε ξεκινήσανε αυτοί την εξέγερση ούτε είχανε ηγετικό ρόλο. Αν θέλεις πες μου για το Μαχνό στην Ουκρανία να συμφωνήσω.

Οι αναρχικοί στην αρχή, παρά τις πολλές επιφυλάξεις, σταθήκανε στο πλευρό των μπολσεβίκων τόσο στα αστικά κέντρα όσο και στην επαρχία. Πολεμούσαν μαζί, δίπλα δίπλα. Με την αλλαγή πλεύσης των μπολσεβίκων, τον παραγκωνισμό των σοβιέτ, και την δικτατορία του κόμματος που επεβλήθη τόσο οι αναρχικοί όσο και άλλοι όπως είναι φυσιολογικό άρχισαν να έχουν αντιρρήσεις και να τις δηλώνουν ανοικτά. Μιλούσαν για τη μη ολοκλήρωση της επανάστασης εξαιτίας των μπολσεβίκων.

Για την ανάπτυξη στην ΕΣΣΔ, η ανάπτυξη ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΡΙΘΜΟΙ (αυτά που έβγαζαν οι κομματικές φυλλάδες και λέγανε: "φέτος είχαμε τόση παραγωγή σίδερο"), τόσο στη βιομηχανία όσο και στη γεωργία. Ανάπτυξη που δεν ωφέλησε σε τίποτα τον λαό γιατί "σύντροφε" η κολλεκτιβοποίηση της γης για να πετύχει πρέπει να γίνει από τον ίδιο το λαό (Ισπανία το '36, πριν την αντεπανάσταση των σταλινικών) και όχι βίαια από τα πάνω όπως έκανε ο Στάλιν. Η ανάπτυξη ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΡΙΘΜΟΙ και όχι ουσία γιατί πολλά παραγώμενα προϊόντα στη βιομηχανία δεν σημαίνει αυτόματα και καλυτέρεψη της ζωής του λαού, σημαίνει απλά μεγαλύτερο ΑΕΠ το οποίο είναι ένα τεράστιο ψέμα.

Το να μου θέτεις ως επιχείρημα τη βία του αστικού κράτους για να "αγιοποιήσεις" τα γκούλαγκ δείχνει το φασισμό της σταλινικής περιόδου (που θίχτηκες κιόλας).

Η ΕΣΣΔ ήταν ένας πόλος για τη νίκη ενάντια στο ναζισμό, δεν ήταν η μόνη δύναμη μην λέμε και ότι θέλουμε. Μην ξεχάσουμε βέβαια και το σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότοφ. Ο σταλινικός (μήπως και λενινιστικός;) πολιτικαντισμός και τυχοδιωκτισμός στο μεγαλείο του.

Για την Ελλάδα τώρα και το πως μπορεί να προχωρήσει. Έχουν υπάρξει παραδείγματα εκτεταμένης αυτοδιεύθυνσης τόσο των εργοστασίων όσο και της γης, Ισπανία του '36 αυθόρμητα από το λαό για το λαό. Και εννοείται ότι χρειάζεται οργάνωση, ΑΛΛΑ προπάντων συνείδηση.

Αν δεν υπάρχει συνείδηση από το κόσμο τότε βρίσκονται κάποιοι επιτήδειοι και επιβάλλουν τον συγκεντρωτισμό (αντιμαρξιστικό, όσο και να χτυπάει τον κώλο του ο Λένιν), την οργάνωση από τα πάνω προς τα κάτω, ιεραρχικά με διατάγματα και εντολές, και τότε βρίσκουμε την πρόφαση του πολεμικού κομμουνισμού και μια απόπειρα δολοφονίας για να πούμε ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς.

Και καταλήγουμε αβίαστα στον κρατικό καπιταλισμό. Και αντί να κρατήσει ρε αδερφέ λίγα χρόνια ο κρατικός καπιταλισμός (όσο θα κρατήσει ο πολεμικός κομμουνισμός ας πούμε), κρατάει γύρω στα 70. Σου θυμίζει κάτι αυτό;

Προσπάθησα να σου απαντήσω σε όσα έθεσες, πραγματικά τα κεφαλαία είναι δύσκολα στο διάβασμα και κουραστικά.

Ανώνυμος
27 Οκτωβρίου 2011 στις 12:41 μ.μ.

Για το συγκεντρωτισμό και το ότι ήταν αντιμαρξιστικό αναφέρομαι στο γεγονός ότι ο Μαρξ δεν θεώρησε ποτέ ότι το κόμμα πρέπει να κάνει κουμάντο σε όλη τη κρατική διοίκηση. Κατά τ' άλλα μια χαρά συγκεντρωτικός ήταν και ο Μαρξ όπως είδαμε και στη Διεθνή.

Ανώνυμος
27 Οκτωβρίου 2011 στις 4:55 μ.μ.

RED. ΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΟΤΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ) ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ . ΑΣ ΠΑΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ 28 Β ΠΑΓΚΟΣΙΟΣ ΚΛΠ . ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΙΟΣ ΑΝΗΣΤΟΡΙΤΟΣ Η ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΩΡΕΙ ΤΗΝ ΕΣΣΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΦΩΝΙΑ ΜΟΛΟΤΩΦ -ΡΙΜΠΕΤΡΩΠ.ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΣΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΟΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ . ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ . ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΤΑΣΕΤΕ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΧΟΣΛΑΒΑΚΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΦΩΝΙΑ ΤΟΤ ΜΟΝΑΧΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΑΝΣΤΙΓΚ ΠΟΥ ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΘΗ ΤΟ ΕΘΕΣΕ Ο ΠΟΛΟΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΠΕΚ (ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ -ΒΕΡΓΙΔΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΙΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΟΠΩ ΠΕΣΑΝ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ. ΦΤΑΣΑΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΗ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΟΣΛΑΒΑΚΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΑΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ . ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ ΕΠΙΤΑΧΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΘΕΙ Ο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕ . ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΑΧΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΤΕΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΕΜΑΝΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΓΑΛΟΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ . ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΕΞΑΝ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΕΝΩΣ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΘΕΡΙΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΟΛΟΚΛΗΕΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Η ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΠΛΑ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΥΠΕΡΒΑΡΕΑ ΣΤΟ ΜΠΟΞ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΥΜΟΤΙΚΟΥ !ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ Ο ΑΝΤΙΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΕΙΤΕ ΑΚΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΕΙΤΕ ΑΚΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΕΙΤΕ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟ!

Ανώνυμος
27 Οκτωβρίου 2011 στις 6:32 μ.μ.

Γνωστά αυτά που αναφέρεις για το τι προηγήθηκε της συμφωνίας Ρίμπεντροπ - Μολότοφ, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογούν μια τέτοια συμφωνία με μισανθρώπους. Είπαμε ο πολιτικαντισμός του Λένιν είχε γερά θεμέλια.

Επίσης ανιστόρητος είναι εκείνος που πιστεύει ότι ο πόλεμος κερδήθηκε στο ανατολικό μέτωπο λόγω της στρατιωτικής ισχύς της ΕΣΣΔ. Η στρατιωτική ισχύς της ΕΣΣΔ ήταν για τα πανηγύρια σε σχέση με της Γερμανίας.

Οι Γερμανοί είχαν ανοίξει δύο μέτωπα κάτι που φόβιζε τους Στρατηγούς που τελικά είχαν δίκιο. Δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει σε δύο μέτωπα.
Στη Ρωσσία δεν φτάνει να έχεις τέλειο στρατό πρέπει να έχεις και τον καιρό μαζί σου. Οι Γερμανοί φυσικά μέσα στο καταχείμωνο δεν είχαν καμιά ελπίδα και πληρώσαν την αλαζονεία του Χίτλερ, που δεν πίστευε και στο θάρρος των κατοίκων (Λένινγραντ)

Τα ίδια έπαθε και ο Ναπολέων για να μη νομίζεις ότι μόνο ο Στάλιν ήταν "ικανός".

Ανώνυμος
27 Οκτωβρίου 2011 στις 9:31 μ.μ.

RED. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΤΙΚΩΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Η ΕΣΣΔ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΟΤΑΝ ΕΓΕΙΝΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΠΡΕΤ-ΛΙΤΟΦΣΚ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΑΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ Ο ΤΡΟΤΣΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΣΚΙΖΑΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ . Ο ΛΕΝΙΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟΓΕΝΗΤΟ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΙΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΩΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΜΟ .ΗΕΣΣΔ ΞΕΚΙΝΙΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΙΩΝΕΚΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΓΕΙΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΒΑΣΕΙΣ Ε ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ . ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑΑΠΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΗΣ . ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΟΠΟ ΑΝΟΙΞΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΚΟΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ .ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΛΟΓΟ Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΣΦΥΡΑΓΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΓΑΛΗ . ΑΛΩΣΤΕ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΌΥΜΕΝΟ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΓΑΛΙΑ)ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ . ΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΠΕΞΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΧ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΣΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ! ΚΑΙ ΟΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Ανώνυμος
29 Οκτωβρίου 2011 στις 1:28 π.μ.

Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟ ΚΚΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ Η ΕΣΕΡΑ -ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΣΙΑΛΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ- ΚΑΠΛΑΝ.ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ Ο ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ - ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΨΕΥΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣ.Ο ΨΕΥΔΟ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟ ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ.-

Ανώνυμος
29 Οκτωβρίου 2011 στις 2:10 π.μ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΡΕΝΤ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ - ΠΟΥ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΕΚΤΙΜΟΥΣΕ ΣΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΕΞΟΧΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΣ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΜΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ.ΣΤΟΝ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΕΔΩΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΚΣΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΤΩΝ 53-56 - ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ 57 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 64 ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΟΣΥΓΚΙΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΑΛΙΝ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΩΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ 1950 ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΕΔΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΧΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.Ο ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ.Ο ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ Η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΜΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΑΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΜΙΝΙΣΤΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ ΚΚΕ ΔΙΑΜΕΣΩ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80.

Ανώνυμος
29 Οκτωβρίου 2011 στις 10:54 μ.μ.

RED. ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΙΩΡΘΩΣΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΛΑΝ . ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΓΛΑΝΙΑ(ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ) ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ . Ο ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΣΜΟ ΤΟΥ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΩΔΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ) ΗΤΑΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ (ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ) ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΣ ΠΑΛΕΨΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ . ΩΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΟΠΟΥΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ(ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΙΣ ΦΑΡΑΚΟΣ ΚΛΠ) ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΝ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΗ!ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ !

Ανώνυμος
30 Οκτωβρίου 2011 στις 3:09 π.μ.

ΑΓΑΠΗTE RED.ΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ -ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ-ΠΩΣ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΜΕ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΒΥΣΣΟΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.Η ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ -ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑΛΙΝ - ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΥΓΚΙΝΗΤΟ.ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ-ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΥΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΩΝ.ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΚΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΑ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΜΕΙΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ-ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ. Σ.Γ.Κ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ανώνυμος
30 Οκτωβρίου 2011 στις 4:01 μ.μ.

RED. ΑΠΟ ΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ..ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ..ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ .

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger