Home » , , » Περιφρουρήσεις ...

Περιφρουρήσεις ...

Από giorgis , Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011 | 2:22 π.μ.

Επειδή πολύ συζήτηση έγινε –και στην ανάρτησή που κάναμε κειμένου ενός αναγνώστη του μπλοκ μας, που μας είχε στείλει- αν υπήρξε συνεργασία ανάμεσα στο ΠΑΜΕ και στην αστυνομία στα όσα διαδραματίστηκαν στις 20/10, ακούμε, στο βίντεο που παραθέτουμε, και την εκδοχή που έδωσε ο Θ. Πάγκαλος στην χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή του Πρετεντέρη, όπως κι αυτά που είχε δηλώσει δημόσια στέλεχος του ΠΑΜΕ.

Ποια, ακριβώς είναι η αλήθεια δεν μπορεί να ξέρουμε. Αυτό που γνωρίζουμε (πιθανόν να κάνουμε και λάθος) είναι ότι ποτέ από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα το ΚΚΕ ή συνδικαλιστική του παράταξη ήρθε σε επαφή με την αστυνομία αν οι δυνάμεις καταστολής θα περιφρουρούσουν κάποια κινητοποίηση του ή όχι.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2011 στις 3:14 π.μ.

Το ταξικο λαικο κινημα, θα στειλει το κρατος και παρακρατος της αστικης ταξης των Λατσηδων, στην χωματερη της ιστοριας, εκει που ειναι η θεση του μαζι με την σαπια ταξη.

Ο φασισμος δεν θα περασει.
Ολοι οργανωση με το ΠΑΜΕ.

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2011 στις 1:32 μ.μ.

οποτε να υποθέσουμε οτι το 1998 το κκε εκανε συλληψεις αυθόρμητα και οχι σε συννενόηση με την αστυνομία

συνεργασία μπάτσων με κνίτες -κνατ - κκε
http://www.youtube.com/watch?v=GTiOb35SSs0

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2011 στις 6:23 μ.μ.

Προβοκατόρικο 100% το βίντεό σας!! Λυπάμαι...

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2011 στις 9:18 μ.μ.

ειναι κριμα την αθλια προπαγάνδα των φασιστών να την αναπαράγουν και οι αριστεροι. δηλαδη το παμε τον Μαϊ του 10 ηθελε να καψει την βουλη και τωρα την περιφρουρούσε.
Ελατε μετα να μας πειτε γιατι το ΚΚΕ δεν θελει την ενωμένη αριστερά

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2011 στις 1:13 π.μ.

Χειραγώγηση, χειραγώγηση, χειραγώγηση, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα. Άντε ρε....

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2011 στις 6:14 μ.μ.

Πότε ήθελε το παμε να κάψει τη βουλή; Μόνο ο καρατζαφίρερ τα λέει αυτά. Το παμε ούτε καν κοντά δεν έφτασε άλλη φορά. Στο θησείο πήγε, στο ζάππειο επίσης, στη βουλή δεν είχε έρθει άλλη φορά σε πανεργατική απεργία...
Αυτή τη φορά ήρθαν να κερδίσουν το φιλήσυχο ακροατήριο επιδεικνύοντας τους κομμουνιστές νεολαίους αποκατάστασης τάξης. Τα κνατ είναι λίγο πιο αξύριστα απ' τα ματ, άλλη διαφορά δεν έχουν. Εντολές εκτελούν και οι μεν και οι δε...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger