Home » , » Μπόμπολα επένδυσε στα σκουπίδια ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ

Μπόμπολα επένδυσε στα σκουπίδια ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ

Από giorgis , Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 | 1:58 π.μ.

 Τελικά, μια που ο γνωστός εθνικός εργολάβος Μπόμπολας, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα σκουπίδια, του προτείνουμε να επενδύσει στα πραγματικά χρυσοφόρα σκουπίδια, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Οι γνωστοί σωτήρες της κυβέρνησης και Ιφιγένειες, που αντί να θυσιάζουν εαυτόν, θυσιάζουν εμάς για να σωθούν οι τράπεζες, οι ντόπιοι και αλλοεθνείς τοκογλύφοι, αλλά και για να απογειωθούν τα κέρδη πολεμικών βιομηχάνων, εξαγωγέων, εργολάβων, εφοπλιστών, αποδεικνύονται εντελώς άχρηστοι να διαχειριστούν τα οικονομικά των κομμάτων τους.

Αναρωτιόμαστε πως το ΠΑΣΟΚ, κόμμα του Παπανδρέου, του Σημίτη, του Τσουκάτου, του Λαλιώτη, του Τσοχατζόπουλου, του Νεονάκη, του Βενιζέλου, του Πρωτόπαππα και όλων των άλλων πρασινοφρουρών, κατάφεραν να ρίξουν έξω μια τόσο επιτυχημένη επιχείρηση όπως το ΠΑΣΟΚ.

Αναρωτιόμαστε όπως και όλοι: ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; Που πήγαν οι μίζες από τα σκάνδαλα της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ 2004, του C4I, του Χρηματιστηρίου, του Βατοπεδίου, των εξοπλισμών, της SIEMENS, από τις Εθνικές Οδούς, το Αεροδρόμιο Βενιζέλος και τις τόσες άλλες καλές διαπλεκόμενες δουλειές.

Τελικά ένας Τσουκάτος δεν φτάνει για να ανατείλει ο «ήλιος ο πράσινος»! Διαβάζουμε για το ΠΑΣΟΚ ότι χρωστάει αυτή τη στιγμή πάνω από το 200% της κρατικής χρηματοδότησης που λαμβάνει σε ετήσια βάση, κυρίως στην Αγροτική Τράπεζα. Για το 2011 το κόμμα έλαβε δύο δόσεις των 4,5 εκατ. ευρώ έκαστη, ενώ το 2010 είχε λάβει 19,8 εκατ. ευρώ. Όσον αφορά το κομμάτι των εσόδων, εισέρρευσαν στα ταμεία 2,9 εκατ. ευρώ από εισφορές βουλευτών και φίλων του Κινήματος, ενώ έχει λάβει σχετικά πρόσφατα και ένα δάνειο της τάξης των 40,6 εκατ. ευρώ.

Αλήθεια, από πού και ως που το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει όλα αυτά τα δάνεια και τις επιχορηγήσεις ενώ ο κόσμος της εργασίας πεινά, οι απολυμένοι είναι εκατοντάδες χιλιάδες και τα χαράτσια διαδέχονται το ένα το άλλο; Με ποιες εγγυήσεις; Κατάργησαν κάθε εργασιακό δικαίωμα, μας βγάζουν κατά δεκάδες χιλιάδες στην Εφεδρεία = Ανεργία με πρόσχημα να πάρουν την 6η δόση αξίας 8 δις ευρώ, όταν μόνο η χρηματοδότηση του ΠΑΣΟΚ το 2001 είναι μέχρι τώρα 9 εκατ ευρώ! Πως είναι δυνατόν η Αγροτική Τράπεζα να θεωρείται υπό κατάρρευση εξαιτίας τέτοιου είδους επισφαλείς απαιτήσεις και να οδεύει προς την ιδιωτικοποίηση, ξεπουλώντας προηγουμένως επιχειρήσεις με ιδιαίτερο ρόλο όπως η ΔΩΔΩΝΗ και απειλώντας με άγριες περικοπές μισθών και απολύσεις χιλιάδες τραπεζικούς υπαλλήλους;

Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και η ΝΔ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το συνολικό χρέος φτάνει τα 130 εκατ. ευρώ και οι περίπου 250 υπάλληλοι που απασχολούνται στο κόμμα δεν έχουν πληρωθεί ακόμη τον μισθό του Σεπτεμβρίου. Τα νέα γραφεία επί της λεωφόρου Συγγρού έχουν αυξήσει κατά πολύ τα λειτουργικά έξοδα. Φέτος έλαβε κρατική επιχορήγηση 8,4 εκατ. ευρώ, ενώ πέρυσι είχε λάβει 15 εκατομμύρια. Οι εισφορές από βουλευτές και φίλους είναι της τάξης των 2,8 εκατ. ευρώ φέτος.

Αλήθεια Αντωνάκη, έτσι θα κυβερνήσεις; Αυτή είναι η εναλλακτική σου πρόταση για την οικονομία;

Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό των αγωνιζόμενων και λέμε να πάρουμε μια σκούπα από τους εργαζόμενους των ΟΤΑ, να μαζέψουμε τις πραγματικές αστικές πολιτικές ακαθαρσίες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Μπακογιάννη, μαζί με τους εργολάβους-εφοπλιστές-τραπεζίτες-βιομήχανους-καναλάρχες-σοιχαμένους μεγαλοδημοσιογράφους και να τους πετάξουμε στο σκουπιδιάρικο της ιστορίας.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: οι επενδύσεις των εφοπλιστών σε νεά πλοία είναι μόνο για το 2010-2011, 15 δις ευρώ. Πείνα..

ΟΛΟΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ

Ή αυτοί ή Εμείς.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 Diktiospartakos.blogspot.com



Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger