Home » » Νεκρός διαδηλωτής

Νεκρός διαδηλωτής

Από giorgis , Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011 | 5:56 μ.μ.

Δυστυχώς υπέκυψε ο διαδηλωτής που είχε μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό.  Οι πληροφορίες όπως μεταδίδονται είναι συγκεχυμένες. Δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα που οφείλεται ο θάνατος του ενώ επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρει ότι ο  διαδηλωτής δεν έφερε τραύματα όπως αρχικά έλεγαν τα ΜΜΕ.
Ηθικοί αυτουργοί όμως αυτού του θανάτου υπάρχουν. Θα λογοδοτήσουν;

Στο βίντεο η είδηση όπως μεταδόθηκε από την τηλεόραση του Σκάι






Μοιράσου το :

+ σχόλια + 22 σχόλια

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 6:04 μ.μ.

ΜΠΑΧΑΛΟΙ ΘΑ Π Ε Θ Α Ν Ε Τ Ε !!!!!

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 6:10 μ.μ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ.

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 6:13 μ.μ.

ΛΑΘΟΣ ΠΑΙΔΙΑ...ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 6:16 μ.μ.

ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο ΝΕΚΡΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ είναι ο Γραμματέας του ΠΑΜΕ ΒΥΡΩΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ. Ανακοινώνεται επίσημα.

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 6:18 μ.μ.

Ρε παιδιά οι τελευταίες πληροφορίες λένε οτι ο άτυχος διαδηλωτής πέθανε απο ανακοπή καρδιάς, είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και δεν έφερε τραύματα... Μήπως να επιβεβαιωθεί πρώτα η αιτία θανάτου και μετά να βγάλουμε συμπεράσματα;;;

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 6:34 μ.μ.

ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΩΦΟΡΕΙΤΕ.ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΠΕΤΡΑ!! Ο ανθρωπος ειχε αναπνευστικα προβληματα και πεθαναι απο ανακοπη μαλλον απο τα χημικα.

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 6:36 μ.μ.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ο άτυχος άντρας είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα χημικά που εισέπνευσε επιβάρυναν την κατάστασή του. Επί 50 λεπτά οι γιατροί του έκαναν ανάνηψη χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 6:41 μ.μ.

H επίσημη ανακοίνωση του Ευαγγελισμού αναφέρεται σε διαδηλωτή που διακομίστηκε από το Ζάπειο χωρίς σφυγμό λόγω ανακοπής. Προσπάθησαν για 50 λεπτά να τον επαφέρουν χωρίς επιτυχία. Ο διαδηλωτής δεν έφερε κανένα τραύμα ούτε από πέτρα ούτε άλλου είδους. Φτάνει με την φτηνή προπαγάνδα περί θανάτου λόγω των συμπλοκών με τις κνατικες αλυσίδες προστασίας της βουλής.

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 8:11 μ.μ.

ΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ
ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ
ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΛΥΣΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΝ ΠΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ?
ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ Κ.Λ.Π ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΤΩΝ
ΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΙ ΗΤΑΝ?
ΚΝΑΤ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ?
ΔΙΑΒΑΣΤΕ enet ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΩΦΕΛΕΙ?ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 8:32 μ.μ.

Μια προσπάθεια ερμηνείας της ερμηνείας των γεγονότων.

1.Τα ΜΜΕ αλλά και το ΚΚΕ, (από το Δεκέμβρη του 08) κατηγορούν τον αντιεξουσιαστικό χώρο και πλέον όσους επιλέγουν τη σύγκρουση με την εξουσία ως μπαχαλάκηδες, κουκουλοφόρους κτλ.

2.20-10-2011. Το ΠΑΜΕ αντικατασταθώντας τα ΜΑΤ περιφρουρεί τη Βουλή από πιθανές επιθέσεις απελπισμένων πολιτών. Βάζουν πλάτη στην κυβέρνηση την ώρα που καταστρέφει την κοινωνία.

3. Όταν ξεκίνησαν οι συγκρούσεις, (δεν έχει σημασία κατά την παρούσα ανάλυση το ποιος έκανε το πρώτο βήμα, σημασία έχει ο ρόλος του καθενός) τα ΜΑΤ επιτέθηκαν και αυτά στους "μπαχαλάκηδες, "κουκουλοφόρους" εχθρούς της αστικής τάξης και του συμμάχου Κόμματος.

4. Παραδόξως, τα ΜΑΤ δεν χτυπούν το ΠΑΜΕ αλλά τους "μπαχαλάκηδες, "κουκουλοφόρους" οι οποίοι σύμφωνα με την προπαγάνδα είναι μπάτσοι που σκοπό έχουν να διαλύσουν τη διαδήλωση.

5. Έφοσον και τα ΚΝΑΤ φοράνε κράνη και κουκούλες γιατί δεν τους αποκαλούνε κουκουλοφόρους?

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 8:39 μ.μ.

εντάξει το είδαμε κι αυτό
το ΚΚΕ να αναλαμβάνει υπηρεσίες στο πλευρό των παιδιών του Παπουτσή
Οι βουλευτές σήμερα λέει αισθανόταν πιο ασφαλείς από το να τους φυλάγαν τα γουρνοχοιρινά
Μπράβο ρε!!!

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 9:19 μ.μ.

θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στους συγγενείς του ήρωα αγωνιστή οικοδόμου, που έχασε τη ζωή του όπως όλα δείχνουν από τα δηλητήρια των μπάτσων. Έχουμε ξαναμιλήσει για τα χημικά που μας ρίχνουν οι εγκληματίες προστάτες των βολευτών. Σήμερα χιλιάδες κόσμου διαδήλωσαν εναντίον του μνημονίου. Το σύστημα τρέμει. Η Κατσέλη, όπως φαίνεται, τα έκανε πάνω της, δεν τόλμησε να ψηφίσει το 37. Η Αριστερά ενωμένη τιμά τα θύματα των αγώνων. Η προβοκάτσια είναι στα κανάλια, που προσπαθούν να διασπάσουν τον κόσμο της Αριστεράς και να ρίξουν έντεχνα ευθύνες σε ένα μέρος της. Το συνδικαλιστή που η δολοφονία του, μου θυμίζει το Λαμπράκη, τον σκότωσε η κυβέρνηση. Το όπλο διαφέρει. Ούτε ο Συνασπισμός, ούτε οι πραγματικοί αναρχικοί κάνουν τέτοια. Το ΠΑΜΕ κατάφερε να κατεβάσει πολύ κόσμο και αυτό τρόμαξε τους αλήτες των ΜΜΕ. Θάρρος σύντροφοι. Η δολοφονία δε θα μείνει ατιμώρητη. mitsos175.

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 9:23 μ.μ.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΧΗΜΙΚΑ(ΕΧΩΝΤΑΣ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ) ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΝΑΤ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΣ- ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΥΜΑΤΟΣ ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΟΣ ΟΣΩ ΚΑΙ ΤΙ ΙΔΙΟ!

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 9:24 μ.μ.

Καλά ρε σύντροφοι, συγγνώμη που ο άνθρωπος πέθανε έτσι στην αντάρα της έντασης και δεν τον έστειλε κανένα μάρμαρο ή μολότοφ η ματσουκι από τους μπάχαλους...χίλια συγγνωμη δηλαδη.

;olga
20 Οκτωβρίου 2011 στις 9:31 μ.μ.

δεν είναι η πρωτη φορά που θα πεθανουμε!μας έχει ξανασυμβεί στη βάρκιζα ,στην ισπανία ,στην κροστανδη...ξέρεις τώρα!

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 9:37 μ.μ.

Σύντροφοι ψυχραιμία... ο άνθρωπος πέθανε από τα χημικά.
Ο Σιώρας,καρδιολόγος του Ευαγγελισμού,δήλωσεστο Μέγκα ότι έσκασε δακρυγόνο ακριβώς μπροστά στον άτυχο οικοδόμο και ο άνθρωπος πέθανε από το δακρυγόνο!
Είναι ξεκάθαρη δολοφονία των μπάτσων.

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 10:17 μ.μ.

Οι μπάτσοι έχουν καταλάβει τι έχει να γίνει αν η νεκροψία δείξει "χημικά-ασφυξιογόνα" και προσπαθούν όσο είναι καιρός ακόμα να χτίσουν με λάσπη την άμυνά τους.

Ντροπή στο ΚΚΕ που προσβάλει ευθέως τη μνήμη του συνδικαλιστή, λέγοντας ψέματα και προστατεύοντας την ΕΛΑΣ! Όσα ανταλλάγματα και να σας υποσχέθηκαν, είναι πολύ μικρά μπροστά στο σεβασμό του νεκρού!

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 10:23 μ.μ.

ΠΑΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΟΙΩΘΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ....ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΑΛΟΞ ΚΑΙ ΑΠΛΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ Η ΑΠΩΘΟΥΝ ΒΙΑΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.
ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΥΠ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΝΑΜΕ ΜΑΛΟΞ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ
ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΛΟΥΒΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΜΕ
ΜΕ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ?
ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΟΝΤΑΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ?
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΗΛΑΔΗ
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ?

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 10:33 μ.μ.

τα γεγονότα έχουν ως εξής.κουκουλοφόροι ρίχναν κομμάτια απο μάρμαρο και πέτρες σε αοπλους διαδήλωτες που δεν φόρουσαν κράνος και ούτε είχαν μεσο ν αμυνθόυν επι΄30-40 λεπτά λες κι όλοι αυτοί οι μεροκαματιάριδες είναι ο ταξικός εχθρος.Τα ΜΑΤ όλο αυτό το διάστημα κράτησαν εντελός παθητική στάση και πολύ αργότερα επενέβησαν.Άραγε ποιον αβάνταριζαν με αυτή την στάση.Σίγουρα όχι το ΠΑΜΕ

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:19 π.μ.

τι λες ρε ψευτη ποιοι δεν φορουσαν κρανος?Τα ΚΝΑΤ ΜΕ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.ΚΝΙΤΕΣ Η ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!
ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ

22 Οκτωβρίου 2011 στις 5:14 π.μ.

ρωτηστε καποιον που δουλευει ή δουλευε και η απελπισια τον φερνει επιτελους στην διαδηλωση. η κατηγορια που εκαναν στο παμε ηταν οτι δεν εσπασε κοκαλλα. και ελπιζουν στην επομενη φορα

22 Οκτωβρίου 2011 στις 5:21 π.μ.

αστείο... ! ο άνθρωπος δεν έφαγε πέτρα .... οι άλλοι δηλαδή που την φάγανε και δεν πήγανε στον τόπο....ήτανε όργανα της τάξεως που την γλίτωσαν αυτήν την φορά... ορμάτε αδέρφια με το σύνθημα περισσότεροι νεκροί στην επόμενη συγκέντρωση... και όχι κατά τύχη...συνειδητά και με σχέδιο....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger