Home » , , » Συνεργασίες ...

Συνεργασίες ...

Από giorgis , Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011 | 1:36 π.μ.

Και η Κυριακάτικη «Καθημερινή» με πρωτοσέλιδο άρθρο της επιβεβαιώνει αυτό που είχε γράψει πρώτα η «Ελευθεροτυπία». Την αρμονική συνεργασία δηλαδή μπάτσων και δυνάμεων του ΚΚΕ κατά την διαδήλωση της Πέμπτης.

Με υπότιτλο σε κύριο άρθρο της, η «Καθημερινή», «Το ΠΑΜΕ είχε ζητήσει από τα ΜΑΤ να μην επέμβουν στην αναμέτρηση» και τονίζοντας στο κείμενο ότι «αστυνομικοί των ΜΑΤ δήλωσαν στην "Κ" ότι οι διμοιρίες τους δεν επέμβηκαν άμεσα στα επεισόδια κατόπιν αιτήματος των μελών του ΠΑΜΕ» έρχεται να επιβεβαιώσει δημοσίευμα που υπογράφει ο Γ. Μαρνέλλος στην προχθεσινή «Ελευθεροτυπία» σύμφωνα με το οποίο «Οσα διαδραματίστηκαν χθες το απόγευμα έξω από το Κοινοβούλιο, με συντεταγμένες ομάδες του ΠΑΜΕ που φορούσαν προστατευτικά κράνη να συγκρούονται με ομάδες κουκουλοφόρων και μη, φαίνεται πως είχαν εν μέρει προβλεφθεί από τα μέρη που διαπραγματεύτηκαν την τακτική που θα κρατήσουν (...) δόθηκαν διαβεβαιώσεις σε κυβερνητικούς παράγοντες για απόλυτη αυτόνομη διασφάλιση της διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ και της περιφρούρησης του συμβολικού αποκλεισμού της Βουλής».

Και ήθελα να ρωτήσω ο αφελής: Από πότε οι σχεδιασμοί της αστυνομίας διαμορφώνονται ανάλογα τα «αιτήματα» του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ; Δηλαδή η συνδικαλιστική παράταξη του ΚΚΕ συνεργάζεται με την αστυνομία για να περιφρουρήσει τι; Και από ποιους; (Ρητορικά τα ερωτήματα, αλλά είναι τέτοια η θλίψη μου για το κατάντημα αυτού του κόμματος …)

Σας στέλνω σύντροφοι και ένα βίντεο από την επέτειο του Πολυτεχνείου το 1998 για να δείτε ότι αυτή η συνεργασία έχει παρελθόν. Τότε μάλιστα το ΚΚΕ συλλάμβανε (!!!) διαδηλωτές και τους παρέδιδε στην αστυνομία.


Υ.Γ Διαβάζω χρόνια το ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ που είναι το αγαπημένο μου μπλοκ και θέλω να πω ότι αρχίζει να με ενοχλεί που βάζετε ανακοινώσεις, όπως αυτή της «Περιεκτικής Δημοκρατίας» που λένε ολοφάνερα ψέματα.

Συντροφικά

Ακης
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 30 σχόλια

P.
23 Οκτωβρίου 2011 στις 1:50 π.μ.

Απο ποτε ο αντιεξουσιαστικος χωρος δινει βαση στα προκατασκευασμενα δημοσιευματα του αστικου τυπου? Βιωνουμε μια αντιστροφη της πραγματικοτητας και, δυστυχως, ειμαστε μαρτυρες του ανασκολοπισμου της ορθολογικης σκεψης. Οσο για πολιτικη αναλυση, αυτη ειναι ακομη σε εμβρυακο σταδιο, πολυ πιο πισω απο εκεινη που μετα βιας ειχαν διαμορφωσει οι λουμπεν μισοαγραμματοι γαλλοι αναρχικοι του τελευταιου τεταρτου του 19ου αιωνα.

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 1:52 π.μ.

Ε, αφού το επιβεβαιώνει η Καθημερινή και ο... έντιμος δημοσιοκάφρος Παπαχελάς, έτσι θα 'ναι... Ρε πάτε καλά ορισμένοι; Το αντιΚΚΕ μένος σας, σας οδηγεί να γράφετε ό,τι μαλακία να 'ναι ή απλά είστε «στημένοι» για να δημιουργήσετε εντυπώσεις;

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 2:03 π.μ.

Όχι φίλε αυτοί ήταν πάντοτε, οι γνωστοί "αναγνώστες" της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ και των Παπαχελάδων, των τελειωμένων πρακτόρων της USA embassy που τελικά "γοητεύει" και άλλους εκτός των Δαμανάκη, Ανδρουλάκη κλπ

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 4:06 π.μ.

Την έχουν χάσει τη μπάλα μερικοί ή τους αρέσει να παίρνουν κατευθείαν πληροφόρηση από την ασφάλεια;

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 10:07 π.μ.

α) Ρε 'σύντροφοι' είστε με τα καλά σας?
Επικαλείστε δημοσιεύματα, και μάλιστα όχι ειδήσεις αλλά αρθρογραφία, αστικού τύπου, για να στηρίξετε την αντιΚΚΕ προπαγάνδα σας?
β) Το '95 το ΚΚΕ είχε παραλίγο νεκρό από άθλια επίθεση προβοκατόρων-κουκουλοφόρων στο Πολυτεχνείο επί Στουρνάρα.
Το '96 κόντρα στις προβλέψεις των δημοσιολογούντων του αστικού τύπου, κατάφερε να προστατέψει την υπόθεση και το δικαίωμα του λαού να διαδηλώσει προς τη πρεσβεία, κόντρα σε κρυφούς και φανερούς μηχανισμούς προβοκατόρων προερχόμενων από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και από το χώρο των γηπέδων.
Από εκεί και μέχρι να αποδεχτούν τη πλήρη ήττα τους, οι ασφαλίτες μετά των αφιονισμένων χουλιγκανοπαίδων, ξεσπάθωσαν σε μια άνευ προηγουμένου αντιΚΚΕ επίθεση, χτυπώντας ασφαλίτικα ακόμα και μεμονωμένους Κνίττες όπου τους αναγνώριζαν, βδομάδες πριν και μετά τις μέρες του Πολυτεχνείου.
Τελικά η υπόθεση του αντιιμπεριαλιστικού τριήμερου αγώνα σώθηκε και σήμερα όλα αυτά τα λούμπεν στοιχεία εκτονώνονται σε άλλους χώρους ή στο σπιτάκι με τη παλάμη τους.
γ) Επίσης η αστυνομία συλλαμβάνει εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου και παραβάτες του Κ.Ο.Κ. Άρα με τη λογική σας: παραβιάστε τα φανάρια, κλέψτε τη τσαντούλα καμιάς γριάς, κατεβάστε και μια-δυο βιτρίνες στη γειτονιά σας και γίνατε επαναστάτες, κοινωνικοί αγωνιστές, ...το κακό σας το καιρό...
δ) Η ταξική πάλη γίνεται στους χώρους εργασίας, εκεί όπου συναντιούνται τα ταξικά διαιρεμένα στρατόπεδα. Στους δρόμους, στις πλατείες μετράμε τα αποτελέσματα αυτών των αναμετρήσεων.
Τη σύγκρουση, που χώρος της θα είναι όλη η επικράτεια, θα την επιλέξει το εργατικό κίνημα όταν θα εξασφαλίσει βασικούς όρους για την αποτελεσματικότητα της επιβολής μιας απόφασης, που δε θα είναι χωρίς απώλειες από μέρους μας.
Τα τσογλανάκια, που ακόμα και αν τους τη χαρίζανε την εξουσία, θα ήταν σε τόσο 'ικανή' θέση να τη διαχειριστούνε, ώστε η σύγχυση θα τους οδηγούσε να χτυπάνε με το κεφάλι το είδωλό τους στο καθρέπτη τους, προφανώς δεν είναι και δεν πρέπει να είναι χαμένη υπόθεση για το κίνημα (τουλάχιστον αυτοί που δεν είναι έμμισθοι της ασφάλειας). Όμως η προσέγγιση γίνεται πριν και μετά, την ώρα της 'μάχης' δε χωράνε αμφιταλαντεύσεις και δισταγμοί.
Ο καθείς εφ’ ω ετάχθη

23 Οκτωβρίου 2011 στις 10:38 π.μ.

ΜΙΣΟΣ ατέλειωτο κατά του τιμημένου ΚΚΕ και των μελών του... Αφού "διασταυρώνεται" η είδηση από τις "προοδευτικές" εφημερίδες "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" και "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ", έ τότε η αλήθεια είναι "καπαρωμένη".
Ακόμη και τώρα που το εργατικό Κίνημα μετράει άλλον ένα ακόμη δολοφονημένο από τους παρακρατικούς μηχανισμούς της "κουκούλας" και του πετροπόλεμου, που εσείς ΕΞΥΜΝΕΙΤΕ, ακόμη και τώρα δεν χάνετε την ευκαιρία να χύνετε το αντικομμουνιστικό δηλητήριο στους αναγνώστες σας.
Τους Κομμονιστές νεκρούς σπεύδετε να τους "τιμήσετε", ζωντανούς όμως τους πολεμάτε με νύχια και με δόντια, με τη συκοφαντία και το συνειδητό ψέμμα.
Φτού σας
ΣΠΥΡΟΣ

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 11:12 π.μ.

Θα μου πει και μένα κανένας, γιατί δεν μπήκαν αφού έφυγε το ΠΑΜΕ στη Βουλή και από πότε οι αναρχικοί κουβαλάνε γκλομπ; Αντώνης Α.

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 11:44 π.μ.

...καλά ...αφού το λέει η ¨"Καθημερινή"...τρομερή εξυπνάδα διακρίνει τον συντάκτη!!!

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 12:04 μ.μ.

ανεξαρτητως παντως απο τα -κατασκευασμενα ή μη- δημοσιευματα, οποια ηταν την πεμπτη στο συνταγμα, δε μπορει να μην ειδε σειρες απο κρανοφορους τραμπουκους που απαγορευαν τη διελευση στον κοσμο και που ενιοτε εσπρωχναν κ ανοιγαν τσαντες, μπροστα απο τη βουλη. κ απο πισω τα ματ αραχτα, (λογικο αφου επι του παροντος ειχαν αντικατασταθει απο τα ΚΝΑΤ).
στην μετεπειτα συγκρουση ΚΝΑΤ κ διαδηλωτων-αναρχικων οντως τα ΜΑΤ επενεβησαν ελαχιστα (2-3 φορες με δακρυγονα προς τη μερια των διαδηλωτων).
οταν οι κρανοφοροι των ΚΝΑΤ εκαναν επελαση απο την βουθκουρεστιου τσακιζοντας οποιον εβλεπαν μπροστα τους,μια φιλη μου με προτρεπε να τρεξουμε γιατι επελαυνουν φασιστες κ μου πηρε κ μενα λιγο διαστημα για να κατλαβω οτι αυτο το μαινομενο πληθος τραμπουκων ηταν κκεδες κ οχι χρυσαυγιτες. (ετρεξα ουτως ή αλλως).
κατα τα αλλα οι μολοτωφ που ειδα να εκτοξευονται απο καποιους απο τους διαδηλωτες ή αναρχικους, ειναι σαφως καταδικαστεες, οπως και οι κοτρωνες που εκτοξευονταν εκατερωθεν μεταξυ κκε κ διαδηλωτων.

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 1:16 μ.μ.

thn epi8esh sth dialilwsh poios thn 3ekinhse to PAME h oi mpaxaloi?
exoume 3efugei teliws mou fainetai

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 1:34 μ.μ.

http://youtu.be/xh61EOgN_1c
δειτε το βιντεο μηπως ξυπνησετε μερικοι
ποιοι ειναι οι συνεργατες των δυναμεων καταστολης?
τετοια στραβομαρα πια?

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 1:51 μ.μ.

Και θέλω να ρωτήσω ο αφελής: Σας πείραξε τόσο που δεν επενέβη η αστυνομία; Δηλαδή θέλατε καταστολή; Θέλατε λίγο δακρυγόνο, λίγο πανικό, λίγο χημικό ε;
Να παρέμβει η αστυνομία απέναντι σε ποιον;
Καταλαβαίνεται ότι το ίδιο επιχείρημα χρησιμοποιήθηκε απο όλα τα αστικά ΜΜΕ; Αυτοί κατηγορούσαν την αστυνομία που άκουσε το ΠΑΜΕ και δεν επενέβη. Το ίδιο κάνουν τώρα και οι αντιεξουσιαστές;

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 2:04 μ.μ.

http://kokkinosfakelos.blogspot.com/2011/10/blog-post_23.html
διαβαστε κιαυτο μηπως συνελθετε

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 2:09 μ.μ.

Τι χρειάζονται τα δημοσιεύματα της Ελευθεροτυπίας και της Καθημερινής;. Οτι υπήρξε συνενόηση μεταξυ αστυνομίας και ΠΑΜΕ το παραδέχτηκε το στέλεχος του ΠΑΜΕ Κώστας Ζιώγας λέγοντας χαρακτηριστικά "Εμείς ζητήσαμε να μην επέμβει η αστυνομίας. Δείτε το βίντεο.


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qKD6tyhheZ0#!

Και καλά τα γράφει ο αναγνώστης του μπλοκ που έκανε αυτό το νήμα. Από πότε οι μπάτσοι κανουν τους σχεδιασμούς τους ανάλογα τι τους λέει το ΚΚΕ? Αν αυτό δεν είναι ολοφάνερη συνεργασία τότε τι είναι?

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 2:49 μ.μ.

http://youtu.be/-87JWKqPqu8

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 2:53 μ.μ.

Πριν καιρό καθεστωτικές εφημερίδες μιλούσαν για "εμφύλιο"(Κ.-Το βήμα) και προκαλούσαν απορία που και πως...
Σήμερα πάλι το Βήμα "Τι κρύβει ο πόλεμος του συντάγματος" και αναφέρει"εμφύλιος" στην αριστερά μεταξυ κομμουνιστών-αναρχικών...
Αφηστε που άλλες σπηλώνουν τον αντιεξουσιαστικό χωρο(Eθνος)
Το σκηνικό στήθηκε 20 του μήνα όπως η εξουσία το είχε προυπαντήση και το είχε αποκαλύψει και δυστυχώς κάποιοι πέσαν στην παγίδα...
Οι διαδηλώσεις έπρεπε να χτυπηθούν μα πάνω απο όλα να τα κομμάτια της αριστεράς που τους χαλάνε την σούπα,όπως το ΚΚΕ που μιλάει για έξοδο απο την ΕΕ και το Ευρώ,που κλείνει και περιφρουρεί την ημέρα των απεργιών μεγάλες μονοπωλιακές μονάδες ώστε να απεργήσουν οι εργαζόμενοι και φυσικά μιλάει για ανυπακοή...
Και απο την αλλη όπως ο αντιεξουσιαστικός χώρος που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμη στον πολέμο με την εξουσία,τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του και τους καπιταλιστές...

Ετσι με ένα σμπάρο δύο τριγώνια.
Φυσικά ορισμένοι υιοθετούν την ρητορική εξουσιαστών που προβοκατόρικα λένε οτι το ΠΑΜΕ πήγε να περιφρουρήση την βουλή ώστε να μην μπεί ο κόσμος...
Όποιος κατεβαίνει γνωρίζει οτι το ΚΚΕ περιφρουρεί τις πορείες του και μόνο.
Και δεν μπορεί καμία ιδεολογική πλατφόρμα αριστερή να δικαιολογήσει την επίθεση σε ένα εργατικό μπλοκ με φωτοβολίδες,γκλομπ και μολοτωφ επειδη όπως ορισμένοι υποστηρίζουν η υπαρξή του ΠΑΜΕ μπροστα στην βουλη καθυστέρησε την ελευση της επανάσταση για μία μέρα.

Καλη συνέχεια σε όλους γιατί ο δρόμος ειναι μακρύς και δύσκολος

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 3:33 μ.μ.

Ανόητα επιχειρήματα περί συνεργασίας ΚΚΕ - αστυνομίας μόνο λόγω μένους μπορούν να ακούγονται από υποτίθεται αριστερούς ανθρώπους. Το παρελθόν έχει δείξει κατά πόσο ισχύουν αυτές οι σαχλαμάρες που λέτε, αφού μέλη από ΚΚΕ και ΠΑΜΕ έχουν «συλλάβει» ένα σωρό φορές ασφαλίτες που παρακολουθούσαν τις συγκεντρώσεις τους και τους ξεβράκωσαν. Τόσο καλή συνεργασία υπάρχει, που η αστυνομία στέλνει χαφιέδες ανάμεσα στο πλήθος. Έλεος πια ρε, βλέπετε Πρετεντέρη και διαβάζετε Μπόμπολα για να βρείτε επιχειρήματα να χτυπήσετε το ΚΚΕ. Είστε γελοίοι...

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 3:56 μ.μ.

τι να λέμε σύντροφε @ανώνυμο 2.09 μ.μ.!!

Οι σταλίνες για μια ακόμη φορά φάνηκε πού ανήκουν και σε ποιους κάνουν πλάτες! Ξεκολλάτε ρε! Φτάνει να αντιστρέφετε την πραγματικότητα! Όσο και να το φυσάτε δεν κρυώνει. Το καλό είναι σας πήραν μυρουδιά οι πάντες

Τα συγχαρητήρια του καρατζαφεριακού και μιντιακού συρφετού μιλάνε από μόνα τους..Ρε μπαγάσες συγχαρητήρια πήρατε από τα φασιστάκια!

Μπράβο σας, κωλόζωα!!!

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 4:53 μ.μ.

Γιατί, είπε το ΚΚΕ ότι θα καταργήσει την αστυνομία και θα κάνει πολιτοφυλακές "αναρχάρες" μας εσείς και "ελεύθερα" δήθεν σκεπτόμενοι; Ξέρετε πολλά κομουνιστικά καθεστώτα που πιθανότατα θέλει να κάνει το ΚΚΕ που να μην είχαν αστυνομία; Άλλο το να υπάρχει συνεννόηση με την αστυνομία για να μην τεθεί σε πιθανό κίνδυνο 80.000 κόσμος που ήταν στο μπλοκ του ΠΑΜΕ, και άλλο το να λέτε τα καθαρά ασφαλήτικα ότι προστατεύει το σύστημα λες και το αστικό σύστημα ισούται με το κομουνιστικό. αυτοί που κάνουν μόκο για παγκοσμιοποίηση, ΕΕ και πολυεθνικές που σήμερα κυβερνούν όλον τον κόσμο και εδώ το λαό, όπως οι "αναρχάρες", τι ρόλο άραγε τότε θα έπρεπε να παίζουν;

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 4:57 μ.μ.

Α...και ο καρατζαφερικός συρφετός δεν παίζει το ρόλο "ασφάλειας" ώστε να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, αλλά το ότι σπιλώνει το ΚΚΕ είναι ένδειξη αλήθειας γιατί "ταιριάζει" με την πραγματικότητα μας. Από εκεί ενημερώνεστε μπουμπουκάκια της "αναρχίας"; από τους καρατζεφερικούς; Χέρι-χέρι με τον καρατζαφέρη που λένε...

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 5:26 μ.μ.

2.09 μάλλον το αντίθετο έχει συμβεί. Το μένος που τρέφετε για το ΚΚΕ σας έχει οδηγήσει να χρησιμοποιείτε επιχειρήματα που ούτε αδαείς δεν πείθουν. Ξεβρακωθήκατε αρκετοί με αυτήν την ιστορία. Και όσο για το άλλο που λες, εσάς πήραν μυρωδιά οι πάντες και γι' αυτό σας σερβίρουν αυτά που θέλετε να ακούσετε, πολύ μυαλό δεν θέλει να το καταλάβεις. Αλλά δυστυχώς, ούτε αυτό δεν διαθέτεις κακομοίρη. Το μίσος δεν αρμόζει σε σένα και τους όμοιούς σου, παρά μόνο ο οίκτος...

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 5:51 μ.μ.

Kουκουεδες απο τη μια μιλατε για ατοπημα οσων αναπαραγουν οσα λενε τα αστικα ΜΜΕ,απο την αλλη επικαλειστε δημοσιευμα του Χαρδαβελλα,και καλα πληροφορια απο ΚΥΠ(!).

Μιλαμε για τον πληρη ΤΡΑΓΕΛΑΦΟ!

Και ναι τα συχαρικια του Αδωνακου εχουν την σημασια τους,γιατι οταν σε χειροκροτει ο αντιπαλος σου τοτε ειτε εσυ λαθευεις ειτε ο αντιπαλος σου...

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 7:55 μ.μ.

Τι εννοεί ο ποιητής;
"Υ.Γ Διαβάζω χρόνια το ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ που είναι το αγαπημένο μου μπλοκ και θέλω να πω ότι αρχίζει να με ενοχλεί που βάζετε ανακοινώσεις, όπως αυτή της «Περιεκτικής Δημοκρατίας» που λένε ολοφάνερα ψέματα".
Το κεντρικό σύνθημα του indymedia:
"Η αντίστασή μας στην πολιτική-οικονομική κατοχή του κεφαλαίου συνεχίζει αμείωτη, συντρίβοντας τόσο την κρατική καταστολή όσο και την κατασταλτική καθεστωτική "αριστερά".

Ο νοών νοείτω.

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 5:24 π.μ.

Μπα, το "χειροκρότημα" του αντίπαλου, οταν τον θεωρεις πραγματι οτι ειναι αντιπαλος του ΚΚΕ (λογω στοχων που εχει, και γενικης στρατηγικης) και οχι φιλος του (οπως κανουν οι "αναρχικοι" της παγκοσμιοποιησης), αν το εκλαβεις ως χειροκροτημα και οχι ως "χειροκροτημα" σε εισαγωγικα με στοχο τη σπιλωση, 2 τινα συμβαινουν: η εισαι αθεραπευτα κακοπροαιρετος και "κολλημενος" στις παρεουλες σου, η απλα συντασσεσαι με αυτον που "χειροκροτα" και παιζεις το παιχνιδι του απο ψευτο-ελευθεριακη πλευρα. αλλα που να καταλαβεις τετοιες "λεπτες" διαφορες εσυ..'κατω το κρατος και το κεφαλαιο' εμαθες, σε αυτο το μονομπλοκ σκεψης κινεισαι...

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:48 π.μ.

τι λεει ρε μπαγασα τα πιασες για τα καλα ξερεις τι λεει ο ποιητης να πας να γ......

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 12:41 μ.μ.

ανωνυμοσ 3,56, οταν μιλασ για ζωα σιγουρα βλεπεισ την φατσα σου στον καθρεφτη.ειναι λογικο οτι με αντισταλινικουσ φασιστεσ τσογλανια του συστυματοσ δεν μπορει να γινει καμια κουβεντα αν και την καλυτερη απαντησει την εδωσαν 100000 λαου που συμετειχε με το ΠΑΜΕ. ετσι λοιπον μπορειτε στισ μικροομαδεσ σασ να σταζετε οσο φαρμακι θελετε .απλα δεν μασ αγκιζετε!

24 Οκτωβρίου 2011 στις 7:38 μ.μ.

Καλώς μπήκε η ανάλυση! Αν δεν είναι κινηματικά έντυπα και επαναστατικές οι αναλύσεις της ελευθεροτυπίας και της καθημερινής, τότε ποιού; Σιγά μην είναι και του Ριζοαπάστη!
Αλωστε τις έγκριτες ελευθεροτυπία και καθημερινή, καθώς και την ανακοίνωση της ΑΚ, όσο και το άρθρο της κόντρας για τα γεγονότα της Πέμπτης, επιβαιβεώνει και η κινηματικότατη Χρυσή Αυγή:

http://xryshaygh.wordpress.com/2011/10/21/%ce%b7-%ce%b1%ce%b9%cf%83%cf%87%cf%81%ce%ae-%cf%88%ce%b5%cf%85%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%af%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bc%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%83%ce%b5%ce%b2%ce%af%ce%ba%cf%89%ce%bd-%cf%87/

Δεν ντρέπεστε κάποιοι, λέω εγώ;
Κυριολεκτικά αντι-ΚΚΕ νά'ναι και ό,τι νά'ναι. Ούτε μια σοβαρή κριτική δεν είστε άξιοι να κάνετε, και αντιγράφετε τα μιο εμετικά αστικά έντυπα και τους νεοναζί.

24 Οκτωβρίου 2011 στις 7:53 μ.μ.

Ρε Μήτσο τι μαλακίες είναι αυτές που κάνεις; Ας έγραφες τα ίδια πράγματα αλλά χωρίς να παραθέσεις παραπομπή στην ιστοσελίδα της νεοναζιστικής συμμορίας.

Λογικά έπρεπε το σχόλιο σου να το φάειτο σκοτάδι...

25 Οκτωβρίου 2011 στις 2:32 π.μ.

Giati re Giwrgo?
To sxolio den apef8hnetai sto blog (pou exei diatypwsei thn 8esh tou) alla ston ar8rografo.
As doun epitelous me poious taftizontai kapioi mhpws kai kounh8oune!
Se alla sxolia pou milane gia taftish apopsewn KKE-LAOS, den exeis apathsei etsi...
Ean den evaza to post (an afto se peira3e), 8a me elegan psefth...
Y.G. Thn allh fora pou ekana malakia, to paradexthka amesa...

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2011 στις 4:46 μ.μ.

είναι άραγε οι ίδιοι που αιτιολογούν αυταπόδεικτα την αντισυστημική ΒΙΑ και επιχειρηματολούν περί μητροπολιτικής ΒΙΑΣ?
Στην καλλίτερη περίπτωση μιλάμε
για ΙQ ραδικιού :

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1347491

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger